delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

430.00 RON 1 review (5 / 5)
Adaugă la favorite    
Brand: Perfect Home

Următorul produs este un ceaun de fontă (nu din aluminiu!) emailata la interior și exterior. Cel mai bun material pentru gatire! Cu avantajul materialul email nu trebuie sa intretineti produsul! Intrucat fonta are capacitate calorica mare, iar caldura inmagazinata se distribuie timp indelungat catre preparat, in mod constant si uniform. Se poate folosi pe foc deschis si pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie.
Mănerul este din oțel inoxidabil
Mărimea: 37x16cm
Greutate: 7.5 kg
Capacitate: 10.8 Litri
*Bine de știut: Capacitatea ceaunului de 10.8 litri, este de 10.8 litri dacă ceaunul este umplut complet cu apă, nu umplut doar până la trei sfertur!

Următorul capac recomandăm:
https://mrfoc.ro/capac-37-cm-din-inox-pentru-ceaun-108-l-14899_275331
Următorul soba/cazan din inox recomandăm:
https://mrfoc.ro/soba-cazan-complet-inox-31-cm-pen...

De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?
1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie o astfel de tigaie sau cratita care a fost transmisa din generatie in generatie.
2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si e suficient de groasa incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.
3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa faci un gratar? O tigaie de fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. Asta nu inseamna, desigur, ca nu poti intoarce si niste clatite in ele, sigur ca poti.
4. Este extrem de versatila. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.
5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu ( care este toxic oricum), precum si alte materiale toxice.

INFORMATII UTILE despre produse din fonta (indiferent de producator, marime, tip, etc.):
Produsul este din fonta pura (NU din aluminiu!!!), inainte de prima utilizare, produsul trebuie spalat cu apa calda si detergent.
Cel mai corect este sa cureti vasul imediat ce ai terminat de gatit, cand vasul este cald inca si resturile pot fi indepartate usor.
Nu puneti apa rece in vas cand vasul inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa (inclus si emailul!).
Nu uitati sa depozitati vasele din fonta la loc uscat!

POFTA BUNA!
Perfect!
Hompoth Gyorgy Cumpărător verificat 2022-06-21

Nu ai cum sa ratezi gulasul!

Următorul produs este un ceaun de fontă (nu din aluminiu!) emailata la interior și exterior. Cel mai bun material pentru gatire! Cu avantajul materialul email nu trebuie sa intretineti produsul! Intrucat fonta are capacitate calorica mare, iar caldura inmagazinata se distribuie timp indelungat catre preparat, in mod constant si uniform. Se poate folosi pe foc deschis si pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie.Mănerul este din oțel inoxidabilMărimea: 37x16cmGreutate: 7.5 kgCapacitate: 10.8 Litri*Bine de știut: Capacitatea ceaunului de 10.8 litri, este de 10.8 litri dacă ceaunul este umplut complet cu apă, nu umplut doar până la trei sfertur!Următorul capac recomandăm: https://mrfoc.ro/capac-37-cm-din-inox-pentru-ceaun-108-l-14899_275331Următorul soba/cazan din inox recomandăm: https://mrfoc.ro/soba-cazan-complet-inox-31-cm-pen...De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie o astfel de tigaie sau cratita care a fost transmisa din generatie in generatie.2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si e suficient de groasa incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa faci un gratar? O tigaie de fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. Asta nu inseamna, desigur, ca nu poti intoarce si niste clatite in ele, sigur ca poti.4. Este extrem de versatila. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu ( care este toxic oricum), precum si alte materiale toxice.INFORMATII UTILE despre produse din fonta (indiferent de producator, marime, tip, etc.):Produsul este din fonta pura (NU din aluminiu!!!), inainte de prima utilizare, produsul trebuie spalat cu apa calda si detergent. Cel mai corect este sa cureti vasul imediat ce ai terminat de gatit, cand vasul este cald inca si resturile pot fi indepartate usor.Nu puneti apa rece in vas cand vasul inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa (inclus si emailul!).Nu uitati sa depozitati vasele din fonta la loc uscat!POFTA BUNA!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data