delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Gratar de Gradina solid Traditional 57 x 42 cm BT5742

249.00 RON
Adaugă la favorite    
Categorii: Fabricat in Romania

Gratarul este confectionat din tabla metal cu grosime de 1,5mm, perfect pentru intrebuintare acasa dar si pentru deplasari, picioarele fiind demontabile si usor de ansamblat la momentul utilizarii gratarului. Gratarul este vopsit cu vopsea termorezistenta pana la 600 grade Celsius.
Lungimile gratarului sunt prevazute cu gauri pentru tiraj, astfel incat jarul se mentine aprins pe toata durata gatitului.
Inainte de prima folosire este obligatoriu ca gratarul sa fie ars prin realizarea focului in cuva fara a adauga preparatele culinare.
Gratarul de gradina traditional este Produs in Romania, fiind realizat manual din tabla rezistenta.
Tip produs: Gratar carbune ;
Tip Combustibil: lemn si carbune ;
Material gratar: otel ;
Tip: mobil ;
Dimensiuni: Inaltime 75 cm ; Lungime: 57 cm ; Latime: 42 cm ;
Suprafata de gatire: 53.5 x 40.8 cm ;
Greutate: 11 kg
Image 31

Gratarul este confectionat din tabla metal cu grosime de 1,5mm, perfect pentru intrebuintare acasa dar si pentru deplasari, picioarele fiind demontabile si usor de ansamblat la momentul utilizarii gratarului. Gratarul este vopsit cu vopsea termorezistenta pana la 600 grade Celsius. Lungimile gratarului sunt prevazute cu gauri pentru tiraj, astfel incat jarul se mentine aprins pe toata durata gatitului. Inainte de prima folosire este obligatoriu ca gratarul sa fie ars prin realizarea focului in cuva fara a adauga preparatele culinare. Gratarul de gradina traditional este Produs in Romania, fiind realizat manual din tabla rezistenta. Tip produs: Gratar carbune ; Tip Combustibil: lemn si carbune ; Material gratar: otel ; Tip: mobil ; Dimensiuni: Inaltime 75 cm ; Lungime: 57 cm ; Latime: 42 cm ; Suprafata de gatire: 53.5 x 40.8 cm ;Greutate: 11 kg
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data