delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Grilaj din fonta 50x39 cm TMI5039

320.00 RON
-10%
288.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Grilaj din fonta cu zabrele rotunjit, cca. 1x1 cm.
Suprafata de gatire de 50 x 39 cm; inaltime 1 cm.
Greutate 7,45 kg
Recomandam pentru folosirea cu gratare, sau in sine pe foc deschis, dar se poate folosi si la gratare rustice din caramida + se poate folosi pe carbuni, pe aragaz, in cuptor si etc.
Produs turnat manual în ROMÂNIA (UE).

Image 31

INFORMAȚII GENERALE, SFATURI UTILE ȘI AVANTAJELE FOLOSIRII UNUI VAS DIN FONTĂ
Vasul cumpărat de către Dvs. este produs din fontă cenușie, turnat din oțel și fier (deci nu din aluminiu!), a cărui suprafață a fost acoperită cu ulei de palmier pentru a evita formarea ruginei. Uleiul de palmier este o materie de prima nutriție, care nu este dăunatoare pentru sănătate!
Există doi diferite vas din fontă: asezonată și neasezonată. Vasul asezonată are culoare negru si vasul neasezonată are culoarea gri.
Mai multe informatii in manualul de utilizare.

Grilaj din fonta cu zabrele rotunjit, cca. 1x1 cm.Suprafata de gatire de 50 x 39 cm; inaltime 1 cm.Greutate 7,45 kgRecomandam pentru folosirea cu gratare, sau in sine pe foc deschis, dar se poate folosi si la gratare rustice din caramida + se poate folosi pe carbuni, pe aragaz, in cuptor si etc.Produs turnat manual în ROMÂNIA (UE). INFORMAȚII GENERALE, SFATURI UTILE ȘI AVANTAJELE FOLOSIRII UNUI VAS DIN FONTĂVasul cumpărat de către Dvs. este produs din fontă cenușie, turnat din oțel și fier (deci nu din aluminiu!), a cărui suprafață a fost acoperită cu ulei de palmier pentru a evita formarea ruginei. Uleiul de palmier este o materie de prima nutriție, care nu este dăunatoare pentru sănătate!Există doi diferite vas din fontă: asezonată și neasezonată. Vasul asezonată are culoare negru si vasul neasezonată are culoarea gri.Mai multe informatii in manualul de utilizare.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data