delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Livrare Plata si Contact

Informații despre livrare (România):
Livrarea se vă face prin curier rapid DPD (Dynamic Parcel Distribution S.A.) cu prețul fix de 20,00 lei (la o comandă de peste 399,99 lei este gratuit livrarea). Image 2

MrFoc® nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, acest lucru ține de compania de curierat DPD. În general comenzile sunt livrate în 1-3 zile lucrătoare din momentul finalizării procesării comenzii (predării către curier) și comenzile primite în weekend sunt expediate Luni*!
*Comenziile preluate Vineri după ora 13:00, vor fi expediate numai Luni.
*În cazul unei Forțe Majore (ex. Condiții Meteo, Evenimente Naționale, Acces Restrictionat în Adresa de Livrare, Accident pe drum și etc.) livrarea poate întârzia!

Deschiderea coletului la livrare” este disponibil pentru toate produsele care au afișat acest beneficiu în pagina și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice*. Cum funcționează serviciul? În momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
Acest serviciu îți ofera doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă în stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.
* Pentru comenzile care sunt expediate pe palet (comenzi foarte voluminoase) nu putem asigura serviciul ”Deschiderea coletului la livrare” pentru că firmă de courierat nu permite acest lucru.

Image 32

AWB-ul primiți in SMS când coletul Dvs. este pregătit. Lânga AWB primiți și alte informații utile: Livrare estimată (cu data, de exemplu: ”Livrare estimată: Ziua. Luna.”), și site-ul curierului (www.dpd.com/ro) unde puteți să verificați (și urmăriți) AWB-ul Dvs.
Modalități de plată:

  • Plata ramburs (cu numerar/cash), la livrare.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard): Image 4

Daca ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar “ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul Dvs. în pagina securizată a procesatorului de plăți.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub siglă Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul Dvs. nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.
Important de știut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

În cazul coletelor nepreluate de la curier:
Lansarea comenzii generează automat obligația dumneavoastră de plată. Comandați produsele dorite doar dacă sunteți în măsură de a plăti coletul curierului la primire! În cazul coletelor nepreluate de la curier, efectuăm retrimiterea acestora (sau o nouă comandă, cu diferit(e) produs(e)), din nou , la cerere, doar dacă valoarea coletului a fost virată prin transfer bancar, în avans!

Informații despre livrare în străinătate (UE):

Livrarea se vă face prin curier rapid DPD (Dynamic Parcel Distribution S.A.) și costul transportului putem să stabilim când Dvs. ați transmit datele Dvs și coduri produselor în e-mail sau în Messenger (www.facebook.com/mrfocro), folosind următoare informații necesare:
- Link / COD produs
- Nume complet
- Nr. mobil complet (Cu +)
- Adresa de e-mail
- Adresa de livrare complet cu cod poștal (Țara, Județ, Oraș, Cod Poștal, Strada, Nr.)
Important:
- Ambalarea începem numai când ați plătit sumă totală (primiți factura în e-mail). Când suma totală a apărut pe contul (Cont RON) nostru noi începem să pregătim coletul Dvs. Deci cu ramburs nu expediem nici un fel de colet în străinătate!
- O singură colet putem să expediem / AWB (Regula lui curierat rapid). Deci dacă doriți să cumpărați un ceaun și un grătar de exemplu (și nu putem să ambalăm împreună la un singur colet), atunci trebuie să plătiți transportul de 2x.

Informații despre firma:
Tünve
rai Tech SRL
J19/218/2018
CUI: RO39286740
Sediul firmei: Romania, Harghita, Odorheiu-Secuiesc, 535600 Str. Beclean Nr. 164 (Numai sediul! NU înseamna magazin de show-room!)
Email: tunverai@gmail.com
Mobil: +40746313042


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data