delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Oala fonta emailata 32 cm 10 L "Trendy" - LAVA LVYTC32K2p

609.00 RON
-10%
548.10 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    
Categorii: Oala fonta emailata
Brand: LAVA

LAVA este o companie cu o experienta de peste 40 de ani in fabricarea produselor din fonta. Compania detine o fabrica ce se intinde pe 6000 de metri patrati in zona industriala Eskisehir, Turcia. Echipamentele flexibile de ultima generatie asigura cele mai inalte standarde de calitate si o capacitate mare de productie. Aceasta beneficiaza de cele mai avansate tehnologii de emailare (licentiate de Ferrotechniek).
Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat.

Image 2

Caracteristici (LVYTC32K2p):
Culoare exterior: Violet
Diametru interior 32 cm
Diametru exterior (cu manere): 41 cm
Inaltime fara capac: 15 cm
Capacitate: 9,86 L
Greutate: 9,6 Kg
Material: Fonta (nu din aluminiu!) si acoperita pe exterior 3 si in interior cu 1 strat de email.
Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie, aragaz. Langa aceste, se poate folosi si in cuptor si pe foc deschis.

Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat.
Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.
Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 - 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului, creand un strat protector ce ajuta, de asemenea, la distribuirea optima a caldurii.
Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.
Nu se foloseste la cuptorul cu microunde!

Primul folosire:


Cum sa gatesti in vasele din fonta LAVA:

Cum sa curata un vas de fonta de la LAVA:

LAVA este o companie cu o experienta de peste 40 de ani in fabricarea produselor din fonta. Compania detine o fabrica ce se intinde pe 6000 de metri patrati in zona industriala Eskisehir, Turcia. Echipamentele flexibile de ultima generatie asigura cele mai inalte standarde de calitate si o capacitate mare de productie. Aceasta beneficiaza de cele mai avansate tehnologii de emailare (licentiate de Ferrotechniek).Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat.Caracteristici (LVYTC32K2p):Culoare exterior: VioletDiametru interior 32 cmDiametru exterior (cu manere): 41 cmInaltime fara capac: 15 cmCapacitate: 9,86 LGreutate: 9,6 KgMaterial: Fonta (nu din aluminiu!) si acoperita pe exterior 3 si in interior cu 1 strat de email.Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie, aragaz. Langa aceste, se poate folosi si in cuptor si pe foc deschis.Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat.Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 - 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului, creand un strat protector ce ajuta, de asemenea, la distribuirea optima a caldurii.Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.Nu se foloseste la cuptorul cu microunde!Primul folosire:Cum sa gatesti in vasele din fonta LAVA:Cum sa curata un vas de fonta de la LAVA:
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data