delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Oala sub presiune Royalty Line RL-PS8L

290.00 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    
Categorii: Oale sub presiune
Brand: Royalty Line

Oala sub presiune RL-PS8L
Dimensiuni: Diametru interior 24 cm ; Inaltime 19 cm (fara capac)
Capacitate: 8 litri

Descrierea generala despre Oala Sub Presiune (familia RL-PS4-10L de la Royalty Line):
Acest oala sub presiune poate fi o revolutie in dieta Dvs. Datorita acestui aparat, timpul de gatire poate fi redus cu pana la 70%.
In cateva minute puteti gati diverse preparate din legume, cartofi, orez, tocana, tocanita etc.
Aceasta oala moderna cu presiune Royalty Line are 6 caracteristici diferite de siguranta si se inchide prin simpla rotire a manerului. Pentru a elibera aburul, rotiti din nou maneta, eliberati aburul si rotiti manerul.
Mancarea gatita ramane naturala si delicioasa, vitaminele si aroma naturala sunt pastrate.
Rotirea manerului rotativ pe varful aragazului sub presiune este convenabila, inclusiv facilitarea eliberarii si fixarii capacului. Cand faceti clic se aude un sunet si cand oala sub presiune este bine inchisa, supapa de siguranta rosie de pe maner va fi vizibila. In acest fel, se asigura ca vasul pastreaza tot aburul si presiunea din interior este corecta.

Nivelurile de masurare din interior va vor ajuta sa decideti cate apa sa adaugati.

Oala cu presiune are un indicator al nivelului de gatit. Cand primul inel alb este vizibil, vasul sub presiune incepe sa gateasca. Daca al doilea cerc rosu este vizibil, temperatura sub oala este prea mare, ceea ce reprezinta un avertisment pentru reducerea caldurii pentru gatirea corespunzatoare.
Mai multe informatii gasiti in manual de utilizare.

Mai multe avantaje:
-Salveaza aprox. 70% timp si 50% energie
-Otel inoxidabil de inalta calitate (Tip. 18/8)
-Manere sigure, practice si ergonomice
-Compatibil cu masina de spalat vase
-Interior gradat
-Indicator presiune
-Supapa de siguranta automata
-Garnitura este din silicon (silicon alimentar este termorezistent pana la 240°C) - se creeaza vacuum

Oala sub presiune RL-PS8LDimensiuni: Diametru interior 24 cm ; Inaltime 19 cm (fara capac)Capacitate: 8 litriDescrierea generala despre Oala Sub Presiune (familia RL-PS4-10L de la Royalty Line):Acest oala sub presiune poate fi o revolutie in dieta Dvs. Datorita acestui aparat, timpul de gatire poate fi redus cu pana la 70%.In cateva minute puteti gati diverse preparate din legume, cartofi, orez, tocana, tocanita etc.Aceasta oala moderna cu presiune Royalty Line are 6 caracteristici diferite de siguranta si se inchide prin simpla rotire a manerului. Pentru a elibera aburul, rotiti din nou maneta, eliberati aburul si rotiti manerul.Mancarea gatita ramane naturala si delicioasa, vitaminele si aroma naturala sunt pastrate.Rotirea manerului rotativ pe varful aragazului sub presiune este convenabila, inclusiv facilitarea eliberarii si fixarii capacului. Cand faceti clic se aude un sunet si cand oala sub presiune este bine inchisa, supapa de siguranta rosie de pe maner va fi vizibila. In acest fel, se asigura ca vasul pastreaza tot aburul si presiunea din interior este corecta. Nivelurile de masurare din interior va vor ajuta sa decideti cate apa sa adaugati.Oala cu presiune are un indicator al nivelului de gatit. Cand primul inel alb este vizibil, vasul sub presiune incepe sa gateasca. Daca al doilea cerc rosu este vizibil, temperatura sub oala este prea mare, ceea ce reprezinta un avertisment pentru reducerea caldurii pentru gatirea corespunzatoare.Mai multe informatii gasiti in manual de utilizare.Mai multe avantaje:-Salveaza aprox. 70% timp si 50% energie-Otel inoxidabil de inalta calitate (Tip. 18/8)-Manere sigure, practice si ergonomice-Compatibil cu masina de spalat vase-Interior gradat-Indicator presiune-Supapa de siguranta automata-Garnitura este din silicon (silicon alimentar este termorezistent pana la 240°C) - se creeaza vacuum
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data