delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Set vase fonta emailate Xanten, Carl Schmidt Sohn 067489 , 7 bucati, rosu

700.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Set vase de gatit PREMIUM din fonta, acoperita cu email la interior si exterior cu technologie PRONAMELPLUS, fabricate dupa cerintele DISA de la Carl Schmidt Sohn.
Perete si baza vaselor au o grosime de 4-5 mm (manere sunt mai groase desigur) si acest grosime este perfect pentru gatirea mancarurilor.
Aceste vase permit o gatire economica si un gust aparte datoririta proprietatilor fontei, ce permite pastrarea caldurii timp indelungat si dupa oprirea sursei de caldura.
Aceste vase pot fi folosite pe fiecare plita: aragaz, inuductie, vitroceramic, electric si etc. Desigur se poate folosi si pe foc deschis, in cuptor electric si pe lemne. Folosirea in microunde este interzis! Recomandat manusi!
Setul contine:

  • Cratita mica cu capac, diametru 14 cm, inaltime de 7.3 cm, greutate de 1.7 kg, volum 1 litru
  • Cratita joasa cu capac, diametru 22 cm, inaltime de 6 cm, greutate de 3.3 kg, volum 1.7 litri
  • Cratita mare cu capa diametru de 25 cm, inaltime de 11.5 cm, 5.3 kg, volum 4.5 litri
  • Tigaie fara capac diametru de 26 cm, inaltime de 4 cm, greutate de 2.2 kg si volum 1.4 litri.
    Image 31
    Image 2

    De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?
1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie o astfel de tigaie sau cratita care a fost transmisa din generatie in generatie.
2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si suficient de groasa incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.
3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa faci un gratar? O tigaie de fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. Asta nu inseamna, desigur, ca nu poti intoarce si niste clatite in ele, sigur ca poti.
4. Este extrem de versatila. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.


5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu ( care este toxic la temperaturi mai mari), precum si alte materiale toxice.

Set vase de gatit PREMIUM din fonta, acoperita cu email la interior si exterior cu technologie PRONAMELPLUS, fabricate dupa cerintele DISA de la Carl Schmidt Sohn.Perete si baza vaselor au o grosime de 4-5 mm (manere sunt mai groase desigur) si acest grosime este perfect pentru gatirea mancarurilor.Aceste vase permit o gatire economica si un gust aparte datoririta proprietatilor fontei, ce permite pastrarea caldurii timp indelungat si dupa oprirea sursei de caldura.Aceste vase pot fi folosite pe fiecare plita: aragaz, inuductie, vitroceramic, electric si etc. Desigur se poate folosi si pe foc deschis, in cuptor electric si pe lemne. Folosirea in microunde este interzis! Recomandat manusi!Setul contine:Cratita mica cu capac, diametru 14 cm, inaltime de 7.3 cm, greutate de 1.7 kg, volum 1 litruCratita joasa cu capac, diametru 22 cm, inaltime de 6 cm, greutate de 3.3 kg, volum 1.7 litriCratita mare cu capa diametru de 25 cm, inaltime de 11.5 cm, 5.3 kg, volum 4.5 litriTigaie fara capac diametru de 26 cm, inaltime de 4 cm, greutate de 2.2 kg si volum 1.4 litri.De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie o astfel de tigaie sau cratita care a fost transmisa din generatie in generatie.2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si suficient de groasa incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa faci un gratar? O tigaie de fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. Asta nu inseamna, desigur, ca nu poti intoarce si niste clatite in ele, sigur ca poti.4. Este extrem de versatila. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu ( care este toxic la temperaturi mai mari), precum si alte materiale toxice.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data