delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Tigaie grill patrat 26x26 cm fonta emailata - LAVA LVECOKGT2626K0

190.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: LAVA

Tigaie Grill, marca turceasca Lava, fabricata din fonta acoperita cu email in interior si exterior.
Caracteristici:
Dimensiuni exterioare: 49,5 x 28,5 x 5,7 cm. (Suprafata de gatit 26x26 cm)
Greutate: 2,80 kg.
Se poate folosi pe gaz, electric, plita cu inductie, foc deschis, jar, vatra, cuptor. Recomandat manusi!
Peretii vasului au o grosime de 3,5 mm iar in interior, acesta prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.
Baza vasului are 4,5 mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv la inductie. Langa aceste, se poate folosi si in cuptor si pe foc deschis.
Tigaia grill este potrivita pentru servirea aprox. 4 portii.

Image 2

De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?

1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie o astfel de tigaie sau cratita care a fost transmisa din generatie in generatie.
2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si e suficient de groasa incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.
3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa faci un gratar? O tigaie de fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. Asta nu inseamna, desigur, ca nu poti intoarce si niste clatite in ele, sigur ca poti.
4. Este extrem de versatila. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.
5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu ( care este toxic oricum), precum si alte materiale toxice.

INFORMATII UTILE despre produse din fonta (indiferent de producator, marime, tip, etc.):

Produsul este din fonta emailata (NU din aluminiu!!!), inainte de prima utilizare, produsul trebuie spalat cu apa calda si detergent.
Cel mai corect este sa cureti vasul imediat ce ai terminat de gatit, cand vasul este cald inca si resturile pot fi indepartate usor.
Nu puneti apa rece in vas cand vasul inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa!
Nu uitati sa depozitati vasele din fonta la loc uscat!
POFTA BUNA!

Tigaie Grill, marca turceasca Lava, fabricata din fonta acoperita cu email in interior si exterior.Caracteristici:Dimensiuni exterioare: 49,5 x 28,5 x 5,7 cm. (Suprafata de gatit 26x26 cm)Greutate: 2,80 kg.Se poate folosi pe gaz, electric, plita cu inductie, foc deschis, jar, vatra, cuptor. Recomandat manusi!Peretii vasului au o grosime de 3,5 mm iar in interior, acesta prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.Baza vasului are 4,5 mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv la inductie. Langa aceste, se poate folosi si in cuptor si pe foc deschis.Tigaia grill este potrivita pentru servirea aprox. 4 portii.De ce sa gatim/prajim in vasele din fonta?1. Dureaza o viata. La propriu, s-ar putea sa ai prin bucatarie o astfel de tigaie sau cratita care a fost transmisa din generatie in generatie.2. Tine caldura mult mai bine. Desi poate nu se incalzeste la fel de uniform precum tigaile moderne, dar cand se incinge, se incinge! Si e suficient de groasa incat sa protejeze mancarea de ardere in timp ce o prepari.3. Este alegerea perfecta cand prepari carne. Vrei sa faci o friptura dar nu ai gratar sau stai la bloc si n-ai unde sa faci un gratar? O tigaie de fonta e cea mai buna optiune. De altfel, e una din utilizarile pentru care sunt si atat de renumite. Asta nu inseamna, desigur, ca nu poti intoarce si niste clatite in ele, sigur ca poti.4. Este extrem de versatila. Vrei sa prepari o friptura cu sos, insa vrei sa dai intai o culoare bucatii de carne? Nimic mai simplu: O poti folosi atat pe plita, pentru ca friptura sa prinda o crusta frumoasa, cat si la cuptor, ca ea sa se patrunda bine si sa se gateasca, eventual alaturi de o garnitura sau un sos delicios.5. Foarte important: este cel mai recomandat vas pentru gatit sanatos! Este dintr-un material natural, nu contine Teflon, PFOA, Aluminiu ( care este toxic oricum), precum si alte materiale toxice.INFORMATII UTILE despre produse din fonta (indiferent de producator, marime, tip, etc.):Produsul este din fonta emailata (NU din aluminiu!!!), inainte de prima utilizare, produsul trebuie spalat cu apa calda si detergent.Cel mai corect este sa cureti vasul imediat ce ai terminat de gatit, cand vasul este cald inca si resturile pot fi indepartate usor.Nu puneti apa rece in vas cand vasul inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa!Nu uitati sa depozitati vasele din fonta la loc uscat!POFTA BUNA!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data