delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Tigaie inox, 26 cm, "Alfa" - Korkmaz A1023

140.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Korkmaz

Tigaie marca Korkmaz, diametru interior 26 cm, capacitate 3 l, inaltime 6 cm, fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel).
Baza incapsulata „Solar Base”, formata din 3 straturi groase ofera economii maxime de timp si energie, asigurand un transfer optim de caldura si o distributie uniforma a acesteia pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie.
Manerul ergonomic fabricat din inox ofera confort si siguranta in timpul utilizarii.
Suprafata exterioara lustruita isi pastreaza stralucirea timp indelungat.
Greutate: 1,46 kg
Se poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.
Folosirea in microunde este interzis!
Nu folositi burete metalice pentru curatare!
Produs fabricat in Turcia.


Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.

Tigaie marca Korkmaz, diametru interior 26 cm, capacitate 3 l, inaltime 6 cm, fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel).Baza incapsulata „Solar Base”, formata din 3 straturi groase ofera economii maxime de timp si energie, asigurand un transfer optim de caldura si o distributie uniforma a acesteia pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie.Manerul ergonomic fabricat din inox ofera confort si siguranta in timpul utilizarii.Suprafata exterioara lustruita isi pastreaza stralucirea timp indelungat.Greutate: 1,46 kgSe poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.Folosirea in microunde este interzis!Nu folositi burete metalice pentru curatare!Produs fabricat in Turcia. Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data