Transport gratuit pentru comenzi de peste 399,99 lei

Meniu

Coșul meu
Cart 0 0.00 lei
Cart 0 0.00 lei

Termeni și condiții

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați produse de pe pagina noastră de internet. Sperăm ca produsele pe care le găsiți la noi o să vă delecteze și o să se ridice la toate așteptările Dvs.

Costul transportului la o comandă sub 399,99 Ron costă fix 20,00 Ron (TVA inclus).
Mai multe informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend sunt expediate Luni.*
*Comenziile preluate Vineri după ora 13:00, vor fi expediate numai Luni.
*În cazul unei Forțe Majore (ex. Condiții Meteo, Evenimente Naționale, Acces Restrictionat în Adresa de Livrare, Accident pe drum), livrarea poate întârzia!
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
De la data 01.06.2021. fiecare colet pe care expediem conține serviciul Deschidere colet / verificare colet (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic!). Acest serviciu este disponibil pentru toate produsele care au afișat acest beneficiu în pagina și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice *. Cum funcționează acest serviciu? În momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Din unde știți că coletul Dvs. are acest serviciu? Pe AWB (nr. document de transport, care este lipit pe cutie) scrie OBP (Open Before Payment) și lângă acest text este un semn de “X”.
* Pentru comenzile care sunt expediate pe palet (comenzi foarte voluminoase) nu putem asigura serviciul ”Deschiderea coletului la livrare” pentru că firmă de courierat nu permite acest lucru.
Acest serviciu îți ofera doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă în stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul. Mai multe informații despre livrare găsiți în meniul ”Livrare și Contact”.

Returnarea produs(e):
Costurile la produsele care vor fi returnat, indiferent ce motiv (cu excepția de un eșec făcut de site-ul nostru, de exemplu: livrat pentru un client un alt produs care a fost comandat – este important să menționăm aici că dacă cumpărătorul/clientul a recepționat un alt produs în loc de ce a fost comandat atunci este important să contactează noi în e-mail ([email protected]) în maxim 48 ore după preluarea coletului și să nu folosește produsul! ; sau dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni – mai jos găsiți explicație în submeniul ”ALT” ) vor fi suportate exclusiv de către cumpărător. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit.
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul courierului și produsul/produselor a fost deterioat, ciobit/spart și după asta apoi face o plângere/reclamația nu acceptăm și nu luăm în considerare! Vă rugăm verificați conținutul pachetului și starea produselor.
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul courierului și produsul a avut un defect prin fabricație atunci clientul trebuie să scrie un e-mail cu pozele incluse pe următorul adresa de e-mail: [email protected] Noi verificăm situația și înlocuim produsul fără costuri suplimentare (explicație: ce inseamnă defect prin fabricație: dacă produsul nu se poate folosi în mod corespunzător, de exemplu:
– dacă toartă prindere lipsește prin ceaun sau nu este agățat corespunzător pe ceaun și nu se poate folosi cu trepied în mod corespunzător.
– dacă suprafață de gătire (și exteriorul) a unui vas din fontă emailată nu este acoperită corespunzător.
– dacă de exemplu dispozitivul din fontă pentru pregătirea sărățele nu se închide corect și din cauza asta mâncarea nu vor fi gătite corect.
– dacă capacul unui vas nu se închide bine (are minim 5mm spațiu între oală/cratiță/tigaie și capac).
Mai multe informații la ”Garanție”
Ce nu sunt defecțiuni prin fabricație? De exemplu:
– dacă interiorul/exteriorul unui vas din fontă natur (neemailată) a fost șlefuit de exemplu cu polizor unghiular (flex). Dacă vedeți astfel de indicii, înseamnă că materialul rămas a fost îndepărtat
, pentru motiv că suprafață să fie netedă și nu să fie brută. În acest situație nu înseamnă că produsul este în stare inutilizabil! Produsul poate fi folosit fără problemă ).
Returul se face cu etichetele (cuție originale dacă a fost) inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
În temeiul prevederilor legale în vigoare, beneficiați de dreptul de retragere din Contractul încheiat cu Vânzătorul. Dreptul de retragere reprezintă posibilitatea Dvs. de a returna Produsele achiziționate prin Comanda în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționarea acestora (Prima zi începe când produsul este în posesia dumneavoastră fizică (în momentul când ați preluat coletul de la courier).
După primire, dacă doriți să returnați produsul, trebuie să returnați produsul câtre vânzător cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Clarificare: coletul să fie predat la courier rapid cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Dacă predați coletul la courier rapid în a cincisprezecelea (15) zi (deci cu o zi de întârziere), nu vom lua în considerare cererea Dvs. de retur, vă vom refuza coletul și păstram banilor Dvs.).
În cazul Returului în 14 de zile, costul de transport nu se returnează (20,00 lei).
Livrarea produsului returnat trebuie efectuată prin curier rapid DPD (Firma ”DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION SA”).
Livrarea trebuie efectuată la adresa companiei nostru (România, Harghita, Odorheiu-Secuiesc 535600, Str. Beclean Nr. 164.).
Mai multe informații despre Politica de Retur le găsiți în submeniul ”Politica de Retur”.

Alte informații importante:
Pentru fiecare vas (cratițe, tigăi, oale, ceaune și etc.) trebuie luată în considerare dimensiunea produsului și nu unitatea de litri pentru că există posibilitatea că în denumirea (și în descrierea technică) produsului scrie o capacitate de 10 L dar în realitate întră în el numai 9.6 litri de apă. Unitatea de litri (L) este doar informativă, o abordare aproximativă!
Nu acceptăm returnări prin intermediul Poștei Române! Numai prin courierat rapid DPD.
Nu acceptăm produse care sunt crăpat, rupt, care prezintă modificări fizice sau a fost folosit sau folosit necorespunzător! Dacă apare o problemă din cele menționate atunci refuzăm coletul Dvs. Vă rugăm să ambalați produsul corespunzător ca să nu fie probleme ulterior!
Clientul trebuie să transmită informație spre vânzător în e-mail despre care produs(e) vor fi returnat(e).
Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat (email și factură) coletul va fi refuzată.
Dacă clientul a primit de la noi produse în cadou (deci a costat 0,00 lei) lângă produsul cumpărat, atunci trebuie să returnează și produsele pe care a primit în cadou. Dacă clientul nu respectă aceste condiții coletul nu vor fi preluat și vor fi refuzat.
În cazul Returului în 14 de zile, costul de transport nu se returnează!
Pentru produsele care nu pot fi returnate în termen de 14 de zile calendaristice păstram banilor Dvs.
Bine de știut: returnarea suportă clientul și în situațiile dacă sunt probleme de garanție! Mai multe info despre condiții de garanție găsiți în submeniul ”termen și condiții”.
Pe AWB (nr. document al courierului) expeditorul (Dvs.) trebuie să fie același persoană pe care a plasat comandă.
Pentru orice caz de returnare a produselor ce fac obiectul contractului, cumpărătorul se obligă să asigure returnarea și împachetarea corespunzatoare a fiecărui produs astfel încăt produsul să nu suporte nici o deteriorare în timpul transportului până la primirea de către vânzator. În cazul în care la returnarea produselor se constata deteriorarea produselor sau lipsa vreunei componente vânzătorul este îndreptățit să refuze coletul acestora și cumpărătorul fiind obligat la achitarea contravalorii acestora.
După cumpărătorului a returnat produsul cu succes spre vânzător, vânzătorul trimite înapoi suma rambursului în maxim 7 zile calendaristice prin transfer bancar în contul (IBAN) cumpărătorului.
Nr. cont bancar (IBAN) al Dvs. trebuie să transmiteți în e-mail la următorul adresa de e-mail: [email protected] .
Dacă comandă a fost plătită online prin aplicația ”EuPlătesc”, atunci clientul nu trebuie să transmită IBAN-ul.
Bine de știut! Produsele care au fost preluate personal din depozitul nostru nu poate fi returnat!

Alt:
Dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni precum (cu serviciul inclus deschidere colet la livrare/verificare colet):

  • repere rupte, lovite,
  • oglindă/sticlă spartă sau ciobită
  • elemente defecte

atunci refuzati coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
De la data 01.06.2021. fiecare colet pe care expediem conține serviciul Deschidere colet/Verificare colet
 (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic!). Vă rugăm deschideți coletul în fața agentului (angajatul de la courier) ca să verificați starea produselor. Dacă nu vedeți defecțiuni, rupere și etc. din cauza transportului atunci preluați coletul.
Dacă ați preluat coletul de la agentul curierului și a fost inclus serviciul ”deschidere colet la livrare/verificare colet” nu acceptăm reclamații ultieriori (de exemplu în situația când produsul a fost ciobit, rupt, spart și etc.).
Dacă produsul ajung la Dvs. spart, rupt, ciobit și etc. cu serviciul inclus Deschidere colet/verificare colet (dar nu ați preluat coletul), atunci refuzați coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
În cazul coletelor nepreluate de la curier:
Lansarea comenzii generează automat obligația dumneavoastră de plată. Comandați produsele dorite doar dacă sunteți în măsură de a plăti coletul curierului la primire! În cazul coletelor nepreluate de la curier, efectuăm retrimiterea acestora (sau o nouă comandă, cu diferit(e) produs(e)), din nou , la cerere, doar dacă valoarea coletului a fost virată prin transfer bancar, în avans (sau plătit online prin EuPlătesc).

Garanție:
Termenul de garanție comercială pentru produsele vândute de MRFOC.RO este de:
– 6 luni (pentru persoane juridice 3 luni!) pentru ustensile şi instrumentele de gătit (ex: polonice, spatule, decojitoare, cuțite și etc.)
– 2 ani (pentru persoane juridice 1 ani!) pentru vase de gătit, oale, grătare, sobe/cazane. Aceste articole sunt de la brandurile Perfect Home, Royalty Line, Lava, Grill Chef, Heinner, FM Premium, BIOL, Landmann, TM, Plamen și etc..
1.1 Termenul de garanție curge de la data vânzarii produsului și numai prin prezentarea prezentului Certificat de Garanție (dacă este), nr. comandă și a bonului (în situația asta courierul emită chitanță) fiscal în original/sau scanat.
1.2 Garanția nu este valabilă în situație următoare:
– pentru produsele pe care le-ați primiti în cadou (sunt situații când punem niște cadouri (fără contracost) lângă comandă) de la noi.
– ruginirea produselor din fontă neemailată, emailată, oțel cromat (grilaj la produse FM PREMIUM, GRILL HOUSE și etc), fier, oţel (de exemplu grătare; sobe/cazane, suport pentru ceaun și etc.) în cazul nerespectării instrucțiunilor; Citiți instrucțiunile aflate în descrierea produsului și pe ambalajele produselor.
– utilizarea produsului în scopuri comerciale sau utilizarea excesivă a acestora (abuzul)
– deficiențele cauzate de manipulări neglijente sau accidente (ex: zgârieturi, spărturi, ciobiri, arsuri, îndoirea sau ciobirea lamelor și etc)
– deficiențele de ordin estetic (ex: decolorare, pătare, efect curcubeu) sau cauzate de încălzirea excesivă *
– valva, supapă și garnitură oalelor de presiune – De exemplu de la brandul Royalty Line și Perfect Home
– defectele de email (șmalț) – de exemplu la ceaune/oale/tigăi din fontă care sunt acoperite cu email, sau defectele de vopsea la sobe/cazane, focare, suporturi de ceaun și etc.
– stratul ceramic sau invelis marmură sau non-adeziv al vaselor anti-aderente. În funcție de tipul de gătit sau temperatura folosită la gătit, aceste vase își pot pierde treptat calitățile non-adezive.
-*Utilizarea vasului de inox (oțel inoxidabil; de la producători Arian Gastro, Perfect Home, Royalty Line și etc.) poate duce la apariția petelor, urmelor de culoare brună, aceste colorări maronii nu sunt considerate defect și nu depreciază calitatea vasului de inox, precum nici nu afectează uzabilitatea vasului. Astfel, vasul de inox trebuie folosit doar pe ochiul cu flacăra corespunzătoare ca mărime al aragazului , evitând astfel ca flăcările prea mari să se prelingă în sus, peste părțile laterale ale vasului , astfel se evită deteriorarea vasului și majoritatea colorărilor.

1.3 Garanția nu dă dreptul la despagubiri, altele decât valoarea produsului propriu-zis!
1.4 Garanția este valabilă numai pe teritoriul României
1.5 Nu se asigură garanție pentru produsele deteriorate din cauza nerespectării instrucțiunilor de utilizare, întreținere și manipulare prezentate la secțiunea “Descriere” a fiecărui produs. Mai detaliat:

Următoarele cazuri duc la pierderea garanției:

  • defecțiuni apărute prin nerespectarea instrucțiunilor de utilizare (de exemplu șocuri mecanice, lovituri și etc.)
  • produsul a fost demontat și s-a umblat în interiorul lui
  • modificari aduse sistemelor de copiat
  • lovituri, crapături sau alte urme de șocuri mecanice
  • sisteme ce prezintă urme de contact cu lichide

În cazul în care produsul are defecte prin fabricație acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 2 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Șesizările asteptăm în e-mail.
Dacă ați depășit acest 2 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors.

Returnarea suportă clientul și în situațiile dacă sunt probleme de garanție! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți în submeniul ”politică de returnare”.

Garanția este valabilă numai pentru următoare probleme:
– Deformare (De exemplu: ceaune, grătare pe lemne și cărbuni, oale, crătițe și alte vase. Nu contează materialul și marca).
– Sudare (De exemplu: grătare pe lemne și cărbuni. Nu contează materialul și marca): Garanția acoperă sudura efectuată pe produs, de exemplu dacă sudura se desprinde de materialul grătarului, în cazul temperaturii ridicate.
– Electronică
– Sau în cazul (acest paragraf a fost scris o dată mai sus) în care produsul primit este nefuncțional sau are defecte prin fabricarea acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 24 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Dacă ați depășit acest 24 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors

Mai multe info despre Termen și Condiții:

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet noastre și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare “Termenii și Condițiile”).

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet al nostru și Vânzătorul tuturor produselor și serviciilor comercializate prin intermediul paginii de internet este MRFOC.RO (denumirea legală firmei: TÜNVERAI TECH SRL), având sediul social in ODORHEIU-SECUIESC (535600), JUD. HARGHITA, STR. BECLEAN NR. 164, număr de înregistrare la Registrul Comertului J19/218/2018, cod unic de identificare RO39286740

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet MRFOC.RO şi să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Titularul acestei pagini de internet este societatea cu denumirea legală TÜNVERAI TECH SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]

Definiții:

Utilizator – orice persoană care accesează și / sau vizitează pagina de internet

Cumpărătorul – orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: on-line pe această pagină de internet sau având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line – solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

Produs – orice bun comercializat de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro , solicitat de către Cumpărător prin Comanda lansată pe pagina de internet al nostru care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu oferit de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro solicitat de către Cumpărător prin Comanda, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile,elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet și TÜNVERAI TECH SRL reprezintă conținutul paginii de internet.

Pagina de internet www.mrfoc.ro este creată şi funcţionează pe platforma de servicii webshop soldigo.com, astfel toate elementele ale paginii de internet unde acesta este menţionat prin Termeni şi condiţii de utilizare ale soldigo.com, inclusiv dar fără a se limita la elemente design, grafică, soluţii tehnice, software etc., aparţine în mod exclusiv soldigo.com, pentru detalii vă solicităm să consultaţi https://soldigo.com/terms-and-conditions.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul TUNVERAI TECH SRL.

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm, ca Dvs., în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător să aveți în vedere ca achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Vânzătorului față de Dvs. este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Comanda produselor

Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului, a cantităţii dorite și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”.În cazul în care doreşte să finalizeze comanda în „Coşul meu” va trebui să apese butonul „Comandă”. În cazul în care dorește să beneficieze de reduceri, trebuie să introducă codul cuponului și să apese butonul ”Aplică”. În vederea lansării comenzii Cumpărătorul va furniza datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. Cumpărătorul va alege modalitatea de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare. După finalizarea comenzii, Cumpărătorul va primi un e-mail despre recepţia comenzii şi va fi contactat prin telefon de către Vânzător, pentru confirmarea comenzii.
Pentru mai multe info și să vedeți procedura: https://mrfoc.ro/cum-comand

Modalități de plată

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet includ T.V.A. conform legii in vigoare (19%).

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de peste 399,99 RON.
Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție

  • Plata ramburs, la livrare prin courierat rapid
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dreptul de proprietate

Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre (TUNVERAI TECH SRL) până în momentul achitării integrale ale acestora.

Recomandare de vârstă
TUNVERAI TECH SRL afişează pe site-ul https://mrfoc.ro/ recomandarea de vârstă pentru fiecare produs în parte, în măsura furnizării de către importatori/distribuitori a acestei informatii. Vă rugăm să respectaţi vârsta recomandată de producător, care este scrisă şi pe ambalajul produsului. TUNVERAI TECH SRL, prin site-ul https://mrfoc.ro/, acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

Informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucratoare. Comenzile primite in weekend sunt expediate luni.
Preţul transportului produselor este fix: 20 RON.
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
Pentru returnare clientul plătește costuri suplimentare – mai multe info in submeniul ” Politica de returnare”.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Vânzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si / sau Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii prin email. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.

Livrarea produselor și transmiterea riscurilor
Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare în formulor ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat.

În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.

Vânzătorul depune toate eforturile pentru a livra la data agreată comenzile. Livrarea Produselor și / sau prestarea Serviciilor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrarea Produselor și să fie pe teritoriul României.

Dvs. în calitate de Cumpărător, sunteți exclusiv responsabil trebuie să vă asigurați că livrarea se poate face la această adresă şi că sunteți disponibil la această adresă, atât la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate. Aveți posibilitatea să specificați o adresă de livrare diferită de cea indicată pentru facturare.

În afara de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Produsele în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însotitoare in formular ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat. Vânzătorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului de cumpărare on-line pe teritoriul României.

Acceptarea va fi făcută atunci când Produsul și Serviciul sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comanda. În cazul în care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de TUNVERAI TECH SRL Cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile calendaristice, conform prevederilor OUG 34/2014, dacă este posibil conform acestor prevederi. În acest caz se va respecta prevederile procedurii regulile noastre.

După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.

În cazul în care Cumpărătorul observă ca Produsul nu este conform cu caracteristicile tehnice din Comandă, nu este integru, îi lipsesțe orice parte, accesoriu etc, sau orice altă neregulă, eroare, deviație etc. ne va semnala problema prin Email.

Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551, sau societatea noastră la email de [email protected]

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat, puteți să contactați la adresa de e-mail.

Cumpărătorul are posibilitatea să anuleze comanda efectuată până la momentul 1 ore prin telefon mobil (0746313042) sau in e-mail ([email protected]).

Vânzătorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii.

Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet.

Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Vânzător pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Vânzătorul și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Vânzătorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Reclamații către ANPC
Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi http://www.anpc.gov.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile. TUNVERAI TECH SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului https://mrfoc.ro/. TUNVERAI TECH SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, TUNVERAI TECH SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul (telefoni csau in e-mail) în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată. TUNVERAI TECH SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe https://mrfoc.ro/ sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferii de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. TUNVERAI TECH SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. TUNVERAI TECH SRL nu își asuma responsabilitatea şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.


Frauda
Încercarea modificării conţinutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă şi vă duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracţiunii.
Pozele si videoclipurile de prezentare sunt cu caracter informativ. Produsul livrat poate avea imbunatatiri aduse (conform cerintelor majoritare ale clientilor) fata de produsul prezentat care nu afecteaza functionalitatea produsului sau forma acestuia (ex. culoarea manerelor, forma cenusarului sau materialul din care este confectionat deflectorul, dupa caz.)
Produsele pot avea o culoare diferita fata de poza de prezentare cu pana la 10% mai inchise sau deschise in functie de lotul de productie.

Legea aplicabilă și litigii
Utilizarea paginii de internet transmiterea Comenzilor și încheierea Contractelor prin intermediul paginii de internet sunt guvernate de legislația română.
Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.
În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.
Luând la cunostinţă şi acceptând aceşti Termeni şi Condiţii, clientul şi le asuma în totalitate.

Modificarea Termenii și Condițiilor
Vânzătorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă.

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet și / sau al Serviciului de cumpărare on-line oferit prin intermediul paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.

În final
Nu suntem responsabili pentru erorile de preț sau date tehnice. Ne rezervăm dreptul de a face greșeli, modificări de preț și greșeli de scriere fără notificare prealabilă!

Părerea clienţilor

Average rating: 4.76 based on 208 reviews

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

Foarte frumoasa si utila!

Ceaun fonta natur 4 L 13285

Am comandat 1 ceaun de 4L, este super, exact ce căutam, material si aspect foarte bune. Plus, livrare foarte rapidă. Mulțumesc, echipa MrFoc!

Plita fonta reversibila 32x32 cm Perfect Home 12970

Beton

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

(proprietar verificat)

Conform așteptărilor.

Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

(proprietar verificat)

Sunt mulțumită de evoluția comenzii și de relația cu reprezentantul magazinului. A fost plin de solicitudine și corect. Produsul a fost fara cusur, a sosit prin curier DPD în condiții optime. Mulțumesc tuturor care au muncit pentru aceasta comanda.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Excelent

Plita fonta reversibila 45x25 cm Perfect Home 14914

(proprietar verificat)

Gust identic ca la un gratar pe cărbuni
Sper sa reziste in timp

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm MRFK24

(proprietar verificat)

Discuri foarte utile in folosirea cu mai multa siguranta a aragazului . Expedierea s-a facut in cel mai scurt timp posibil . Personal amabil in furnizarea detaliilor referitoare la comanda .Recomand cu incredere si altor persoane interesate .
MULTUMESC mrFOC !

Cratita inox 50x20 cm 37 L Arian Gastro 92141

(proprietar verificat)

O cratiță încăpătoare și bine lucrată.
Minunată pentru a găti sarmale în ea!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Discul este exact asa cum trebuie. Un produs de calitate. Recomand cu incredere. Livrare foarte prompta.

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

(proprietar verificat)

Se vede ca e fonta si ceaunul si capacul, dupa ce i-am curatat uleiul de la fabricatie prin ardere si spalare l-am folosit la prajit jumari, e perfect

Plita fonta rotunda 33 cm 12003

(proprietar verificat)

O folosesc pe gaz. Se incalzeste uniform. Ca dimensiuni este ok. Sunt multumit!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Sunt foarte multumita de calitatea produsului! Discul este turnat impecabil, are multa stabilitate si arata si bine! Recomand!

Oala fonta 29 cm 6 L MRFK3

(proprietar verificat)

E ffff buna se face mancarea cu gust deosebit de bun..recomand

Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

(proprietar verificat)

Produs conform asteptarilor ! mamaliga nu se lipește
Multumesc mrfoc

Barda macelar Perfect Home 72008

(proprietar verificat)

Un produs conform cu descrierea, chiar mai frumos fizic decat poza. Multumesc

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

Produs de nota 10

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

(proprietar verificat)

foarte bune

Oala inox 21 litri Arian Gastro 92081

(proprietar verificat)

Produse de foarte bună calitate, livrare promptă. Recomand.

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

(proprietar verificat)

Excelente toate produsele !!!

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 5.5 L 12017 Perfect Home

(proprietar verificat)

Merita banii,calitate buna!

Oala inalta inox 14 Litri, pentru supe, Home Perfect 018961

(proprietar verificat)

Foarte practica, de calitate! Recomand!

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

(proprietar verificat)

Raport calitate pret imbatabil.

%

2x Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

(proprietar verificat)

Destul de dificil de folosit din cauza greutatii mari. Nu recomand folosirea pe aragaz. Cand se pune slanina pe suprafata incinsa sar muuulti stropi in jur. Ar fi ceva mai usor de folosit afara la un gratar avand in vedere si ca grasimea se poate scurge foarte usor pe jos daca nu esti foarte atent... Hmm!

Presa din fonta pentru prajit slanina Perfect Home 15508

(proprietar verificat)

Aproape perfect. Se misca din balamale, ca orice lucru romanesc

Tigaie / Cratita fonta 24 cm Maysternya T102

(proprietar verificat)

Am ramas surprinsa de calitatea excelenta aprodusului la un pret rezonabil si de amabilitatea echipei .Multumesc foarte mult

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

(proprietar verificat)

Se ridica la nivelul asteptarilor mele.
Sunt multumita si o recomand. Economisesti timp energie iar mancarea iese delicioasa.

Tigaie fonta emailata 18 cm Perfect Home 12523

(proprietar verificat)

Super, dar putea fi putin mai inalta.

Ceaun emailata 6 litri Perfect Home 71113

(proprietar verificat)

Perfect pentru gătit!

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

(proprietar verificat)

Recomand

Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078089, 2.5 L, rosu

(proprietar verificat)

Încântată de produs! Este practic, solid, nu lipește și se curăță ușor. Recomand din toata inima!

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 10567

(proprietar verificat)

Un produs conform asteptarilor. RECOMAND!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14179

(proprietar verificat)

Foarte bune!!!

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

(proprietar verificat)

Mulțumi! Achiziție pe viață.

Plita fonta Grill rotunda 40 cm MRFK4

(proprietar verificat)

Produs de o calitate superioară. Atenție este greu! Gătitul este o plăcere pe această plită :)

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

(proprietar verificat)

Super produse de nota 1000

Polonic inox 440 ml Perfect Home 11461

(proprietar verificat)

Acest polonic generos ar fi avut nevoie de o coada ceva mai groasa, mai zdravana. Nici designul cozii nu este foarte prietenos: muchiile sunt cam taioase cand e polonicul plin. Totusi iti faci treaba cu el.

Sita inox de scos mancare Perfect Home 72066

(proprietar verificat)

Mi-am dorit de multa vreme o astfel de ustensila. Am vazut-o aici si nu am mai atat pe ganduri. E foarte faina, buna, ma folosesc de ea cu prisosinta. Multumesc pentru oportunitate si pt servirea prompta!

Wok din fonta 36.5 cm MRFK9

(proprietar verificat)

Super

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 5.5 L 12017 Perfect Home

(proprietar verificat)

Foarte bun ceaunul,calitate 100%,merge gătit direct in jar,dar atenție este fff greu.

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

(proprietar verificat)

Un produs de foarte buna calitate, vandut de o echipa interesata de bunastarea clientului.
Multumesc.

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

(proprietar verificat)

Produs ok. Livrare in 2 zile.
Mulțumesc

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

(proprietar verificat)

Produsul a fost expediat rapid.
Este produs de calitate.

Cleste inox 44 cm Perfect Home 72039

(proprietar verificat)

Imi place ca nu zgarie tigaia. Multumesc si pentru servirea prompta!

Tigaie fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079673, 26 cm, albastru inchis

(proprietar verificat)

Raport calitate-pret foarte bun.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

(proprietar verificat)

Produs bun la un preț corect.. Îl folosesc pentru a coace pâine și pizza în aragaz. Recomand cu încredere!

Oala Ovala Marmorata 3 in 1 Royalty Line RL-KCS01

(proprietar verificat)

Un produs extraordinar la cel mai bun preț, mă bucur mult pentru achiziție.
Mulțumită şi cu ambalarea şi livrarea . Recomand.
Kitűnő termék a legjobb áron , nagyon örülök hogy beszereztem. Elégedett a csomagolással és szállítással is. Ajánlom!

%

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

(proprietar verificat)

Perfectă, recomand.

Plita / Placa curbat din fonta 30 cm Perfect Home 13093

(proprietar verificat)

Nu este prima oară când comand produse de la MrFoc. La început comandam de pe eMag. Acum comand direct de pe site. Calitatea este superioară. Nimic nu se compară cu un vas de fontă de calitate. Pe acesta am făcut pâine prăjită, focaccia și pizza. Mulțumesc MrFoc. Personal amabil, comunicare excelentă.

Oala ovala 2 in 1 (cu capac tip tigaie grill) din fonta emailata 40x26 cm, Plamen CROA5

(proprietar verificat)

Sunt mulțumită de produs, livrarea a fost promptă. Bravo, MFoc

Capac 47 cm din inox pentru ceaun 22 L 11244

(proprietar verificat)

Transport rapid, produsul inca nu l-am incercat dar se pare ok

Cutit inox bucatar / chef 20 cm Perfect Home 15800

(proprietar verificat)

Cutit de foaret buna calitate. Nu sta nimic in calea lui . RECOMAND .

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Totul in ordine si corectitudine!

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 10567

(proprietar verificat)

Încântată de produs! Nu lipește și se curăță ușor. Recomand!

Tigaie Lespede fonta 20 cm Perfect Home 14773

(proprietar verificat)

f buna, am luat-o special pt clatite , am sa incerc si altele

Ceaun fonta natur 4 L 13285

(proprietar verificat)

Un produs excelent la un pret rezonabil.Recomand cu caldura

Tigaie lespede fonta emailata 20 cm Perfect Home 28375

(proprietar verificat)

Raport calitate-pret extrem de bun.

Oala fonta 5 L BIOL 0805

(proprietar verificat)

mulțumită atat de vase cat si de personalul de la MRFOC! Recomand cu cea mai mare placere!

Oala fonta ovala 6,5 L Perfect Home 15534

(proprietar verificat)

Oala e ok doar ca în momentul când am încercat sa o asezonez am simțit un miros intens de ceapa ceea ce ma duce cu gândul ca ori a fost folosita pentru gatit ori minim a fost asezonata prin prăjirea cepei...clar e ca a fost folosita și probabil returnata

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

multumita de produs si de livrare

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

(proprietar verificat)

Multumim pentru seriozitate si promptitudine, cazanul arata impecabil, s-a montat foarte usor,urmeaza sa revenim cu detalii dupa ce il vom folosi!

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

(proprietar verificat)

Foarte ingenioasa !!

Capac 37 cm din inox pentru ceaun 10.8, 13 L; WOK 36,6; 36.5 cm 14899

(proprietar verificat)

Placut surprinsa de materialul capacului. E inox gros. Eu il folosesc pentru un wok. Merge perfect!
Foarte multumita.
A fost trimis cu DPD care au fost prompti. Recomand

Ceaun fonta cu capac din fonta 10 L BIOL 0710

(proprietar verificat)

Foarte bun ceaun fonta mulțumesc recomand

Spatula Perfect Home 12693

(proprietar verificat)

Recomand.

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

(proprietar verificat)

Foarte practic, calitativ. Recomand. Mâncarea are un gust aparte.

Plita fonta reversibila 28,5 x 15 cm 14778

(proprietar verificat)

Am comandat o plita fonta reversilbila de 28,5 cm si am primit una de 21,5 cm.

Plita fonta reversibila 28,5 x 15 cm 14778

Bună ziua!
Problema este că Dvs. nu ați citit descrierea technică și acolo scrie clar ce dimensiune are suprafață de gătit.

Tocator rotund din lemn 30 cm 19074

(proprietar verificat)

Le folosesc la grătar în loc de farfurie.
Perfecte

Oala fonta emailata 4 l Perfect Home 12968

(proprietar verificat)

Sunt mulțumită de colaborarea cu firma mrfoc.Am avut o problemă dar mi-au rezolvat-o repede și bine.
Mulțumesc.
Recomand.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Discul de fonta este excelent. Am fiert sarmalute fara nicio grija. Am primit si instructiuni de utilizare si intretinere. Livrare rapida (2 zile), produsul foarte bine ambalat. Super produse, super firma ! Multumesc Mr. Foc ! Recomand din toata inima !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Este o echipa cu persoane serioase care înțeleg foarte bine ce vor toți cei care apelează la acestă firmă

WOK din fonta 31 cm Perfect Home 12137

(proprietar verificat)

Excelent wok!
Il am de trei zile. Cartofi prajiti, legume si omleta,
SUPERB !!!! Este o încântare să gătești în el!

Ceaun fonta cu capac din fonta 10 L BIOL 0710

(proprietar verificat)

Am cumpărat de la d-voastră și am primit produsul dorit într-un termen foarte scurt. Calitatea își spune cuvântul. Sunt foarte mulțumit!!! Cu mult respect și garanție că vom colabora și pe viitor!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Sunt foarte multumita de acest produs. Livrarea a fost foarte rapida.

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

multumit. livrare rapida , suport prompt.

Suport pentru ceaun / Trepied reglabil cu scripet 180/100 cm 14921

(proprietar verificat)

Suportul pare ok.
Picioarele solde, au niste vârfuri pentru a se infige in pământ pentru marirea stabilității.
Articulațiile si mai ales sistemul de blocare a scripetelui imi par cam fragile, dar e doar o părere personală. Pare că poate susține o greutate de 25-30 kg.
Echipa MrFoc, excelentă. Am comunicat foarte bine cu dânșii, au fost mai mult decât prompți, mulțumesc.
Per total, mulțumit de produs.

Oala fonta 10 L Perfect Home 15533

(proprietar verificat)

arata bine e masiva si perfect impachetata cand ajunge la tine.va multumesc mrfoc!!!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Robust și super calitativ! Merită nota maximă

Capac 37 cm din inox pentru ceaun 10.8, 13 L; WOK 36,6; 36.5 cm 14899

(proprietar verificat)

Ok

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

(proprietar verificat)

Nu ai cum sa ratezi gulasul!

Ceaun vanatoresc din fonta, cu capac, 10 litri, 12413 Perfect Home

(proprietar verificat)

Face toti banii. am facut in el sarmale si a iesit super. daca respectati instructiunile atunci nu vor fi probleme ulterior si tine o viata. muultumim!!!

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

(proprietar verificat)

Soția este mulțumită de acest ceaun

%

Cratita marmorata 4 L 28 cm Royalty Line RL-BR28M

(proprietar verificat)

Superb design

Tigaie / Cratita fonta 28 cm BIOL 03281

(proprietar verificat)

Cumpar cu incredere de fiecare data ....produse foarte bune calitativ....

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

Buna ziua!

Am testat ceaunul chiar a doua zi dupa ce am primit coletul. L-am folosit pentru zacusca, nectar de pere si gem de pere, utilizand focul la pirostrii. Am fost EXTREM de multumita de modul cum au fiert toate aceste produse, uniformitatea distribuirii caldurii, mentinerea caldurii in interiorul ceaunului (clocotea minute in sir dupa ce il luam de pe pirostrii), modul cum se curata - chiar daca la zacusca s-a lipit putin din cauza ca am neglijat eu amestecarea produsului, s-a curatat foarte usor si complet. Este un produs solid, forma bazei este foarte eficienta (este partial plat si se aseaza foarte bine pe pirostrii), toarta este solida si nu se infierbanta, capacul este eficient cand este nevoie de fierbere inceata.
Recomand din toata inima si de-abia astept sa soseasca momentul testarii oalei de inox.

Multumesc din suflet!

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

(proprietar verificat)

Corespude asteptarilor si este de calitate !Livrarea a fost prompta !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Foarte bun produsul! Exact ce îmi trebuia. Ma interesează și o dimensiune mai mare, 24cm.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

(proprietar verificat)

se potrivește perfect ochiului de aragaz. finisat cu atenție. un produs bun.

Ceaun emailat, caldare cu manere, 60 L, Perfect Home 71056

(proprietar verificat)

Ceaunul este din tabla, deci nu se poate compara cu ceaunele din fonta care sunt foarte grele si groase. La inceput am spus ca asa mare ceaun (60-70 litri) cumpar din fonta dar cand am vazut ca la alte firme un ceaun din fonta costa mai mult decat 1400 lei am spus ca raman la tabla.
Pana acuma am facut in el Zacusca si Gulyás. Atentie! Pentru ca este din tabla recomand amestecarea mai frecventa! In final este un produs OK!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Super disc ..foarte mulțumit

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm MRFK24

(proprietar verificat)

Foarte bune si de calitate. Recomand

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Discul de fontă este foarte util pt oalele de inox si emailate cu fundul subțire efectul este extraordinar fierbere se produce pe toată suprafața oalele cu efecte foarte benefice
Recomand cu toate csldura

Ceaun fonta cu capac din fonta 20 L BIOL 0720

(proprietar verificat)

Mulțumesc pentru ceaun

Ceaun fonta cu capac din fonta 10 L BIOL 0710

(proprietar verificat)

Sunt produse excelente !

Polonic pentru paste Perfect Home 14003

(proprietar verificat)

Este un produs foarte bun, finisat bine.

Ceaun fonta emailat 4 L Perfect Home 13252

(proprietar verificat)

Excelent!

Oala - Wok fonta 7.5 L 32.5 cm MRFK7

(proprietar verificat)

Super produs, sunt foarte multumita de aceasta achizitie!

Oala fonta 5.2 L Perfect Home 15524

(proprietar verificat)

Aceasta oala am folosit-o la prima utilizare ca dutch oven in cuptorul electric, am facut o paine de secara, care a iesit savuroasa ! Raport excelent pret - calitate produs. Pentru modul de interactiune cu vanzatorul, nota mea este 10 +.

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

(proprietar verificat)

Este încăpătoare , ambutisată , inox mai gros pt tavă, iar capacul puțin mai subțire . Tavă are mânere sudate . Recomand !

Cratita din fonta 32 cm BIOL 1732K

(proprietar verificat)

Am comandat aceasta cratita. Calitatea este inpecabila, iar serviciile peste asteptari. Aveam un eveniment in apropierea comenzii si conform termenului de livrare de pe site nu ar fi ajuns la timp. Totusi, firma a facut tot ce a tinut de ea si am avut cratita la timp pentru a o utiliza. Apreciez in mod deosebit amabilitatea de care a dat dovada domnul care a raspuns la telefon.

Ceaun fonta natur 3 L 13284

(proprietar verificat)

F.F.BUN

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm Perfect Home 14181

(proprietar verificat)

SUnt perfecte.

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 070052, 27.5x21 cm, rosu

(proprietar verificat)

Un produs excelent și o echipă care ar trebui să învețe și pe alții cum se împachetează un produs.
Felicitari!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Produs de calitate, ca pe vremuri. A sosit la timp si in conditii foarte bune. Excelent schimbul de informatii referitor la traseul produsului.

%

Cratita marmorata 4 L 28 cm Royalty Line RL-BR28M

(proprietar verificat)

Încântată, super pentru familie mica

Masina de tocat carne "22" din fonta Perfect Home 80052

(proprietar verificat)

Imi place ca este robusta, are cutitul si sita din fonta, insa cred ca melcul e din aluminiu. Masina mea cea veche de peste 35 de ani, nr. 12, are melcul din fonta si este mai mic si mai greu decat acesta de aici. Eu am luat-o sa dau cu ea aripi, gaturi si pui tacam pt pisici. Nu-mi place ca ramane foarte multa carne in ea, cca 2-300 g cel putin, si degeaba tot invarti ca nu se toaca de tot, iar a doua bila neagra este ca bronzul argintiu iese pe carne si la a patra folosire. Chiar ma intreb cate kg de carne trebuie sa toc ca sa nu mai iasa bronzul? Si da, o spal de fiecare data. Ma tem totusi sa toc carne cu tot cu oase fara sa le maruntesc bine cu satarul in prealabil, ceea ce nu faceam cu masina cea veche, care numai pentru asa ceva era folosita si de cate 2-3 ori pe zi. Oricum, avand in vedere ca la piață am gasit numai masini din aluminiu la preț dublu față de cat costa aceasta, este un avantaj.

Tigaie / plita fonta grill cu manere 33x41 cm MRFK19

(proprietar verificat)

Grill ul este formidabil! De calitate, poti gati usor pe plita cu 2 ochiuri concomitent!

Disc fonta 45 cm Perfect Home 15501

(proprietar verificat)

Raport preț calitate excelent!

Wok din fonta 32.5 cm MRFK16

(proprietar verificat)

e ok

Tigaie fonta cu maner detasabil, 26 cm BIOL 0126

(proprietar verificat)

Este f buna si de calitate.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14179

(proprietar verificat)

Produs foarte bun. Rugaminte: dati, va rog si dimensiunea dintre piciorusele de fixare pe gratarul aragazului. La unele modele cu gratarul mai lat nu se potriveste. In rest, impecabil.

Ceaun fonta natur 16 L 14237

(proprietar verificat)

RECOMAND CU DRAG , EXCELENT !!

Tigaie fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078041, 26 cm, rosu inchis

(proprietar verificat)

Am primit un produs foarte bun .
Recomand.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

(proprietar verificat)

Se potrivește perfect pe ochiul de aragaz și pot pune diverse vase mai mici.

Tigaie fonta adanca, 26 cm Maysternya T203

(proprietar verificat)

Este de nota 10

Ceaun din fonta emailat 7.2 L 12010

(proprietar verificat)

Super

Ceaun fonta natur 3 L 13284

(proprietar verificat)

Sunt foarte mulțumit de produsul cumpărat de la Dvs. ! Este foarte bun și nu ar trebui sa lipsească din nici o bucătărie! Doritorii îl pot cumpăra cu toată încrederea. !

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Discul este bi e lucrat ,gros si foarte practic!Recomand

Ceaun emailata 16 litri Perfect Home 71051

(proprietar verificat)

Super mulțumit

Ceaun fonta natur 13 L 14236

(proprietar verificat)

E super,ușor de folosit

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm MRFK24

(proprietar verificat)

E beton. Ma bucur ca l-am luat.

Suport pentru ceaun / Trepied 1.2 M 10mm

(proprietar verificat)

SUNT F MULTUMITA DE ACHIZITIE , AMBELE PRODUSE SUNT DE BUNA CALITATE , RECOMAND CU DRAG !!!

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

(proprietar verificat)

SUPER RECOMAND!!!!?!

Vas conic din fonta emailata (2 in 1) Perfect Home 15025

(proprietar verificat)

Am facut pizza pe ochiul dat la minim pe aragaz si a iesit grozavă. Au trimis tava repede si au fost foarte amabil domnul de la firmă. Trebuie să dau nota 10 pentru comportament si pentru oala cu capac

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Este f bun.

Ceaun fonta natur 10.8 L 15500

(proprietar verificat)

Solid si incapator

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Produs de calitate

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Un produs extraordinar de bun, ca material, ca mod in care este realizat si, evident, extrem de util! Va multumesc!

Tava fonta 30x18 cm MRFK14

(proprietar verificat)

Marimea pentru mine e perfecta ,e suficient pentru 2-3 persoane pentru o masa. Incape si in soba afara si in cuptor electric.

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

(proprietar verificat)

Inox foarte subțire. Nu merita banii

Oala fonta (2 in 1) 4 L BIOL 0204

(proprietar verificat)

Nota 10 in tot

Tigaie fonta adanca cu maner detasabil, 28 cm BIOL 0328

(proprietar verificat)

Produsul si livrarea de nota 10!

Tigaie fonta 14 x 14 Perfect Home 14771

(proprietar verificat)

Este ok. Recomand.

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

(proprietar verificat)

Este un produs de calitate superioare fabricat in turcia nu in china repet nu in china,il recomand cu toata sinceritatea.

Ceaun emailata 10 litri Perfect Home 71008

(proprietar verificat)

Proodusul a ajuns la termen. Sunt multumita! Succes mai departe!

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

(proprietar verificat)

Super încântat de calitatea produsului!!!

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

Livrare rapidă.Atenți cu clienții.

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

(proprietar verificat)

Oala inox 21 litri Arian Gastro 92081

(proprietar verificat)

Nota 10

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

(proprietar verificat)

Sunt mulțumit de produse , de ambalare și de operativitatea expedierii

Disc fonta FM Premium 38 cm FM38

(proprietar verificat)

Este bun,recomand,doar trebuie sa ai experienta tratatului! Toti stim sa facem grătar,mai puțin eu! Asta sa fie deviza!

Lingura scobit din silicon si lemn 12710

(proprietar verificat)

Recomand!

WOK din fonta 26 cm, 3L, cu capac din sticla BIOL 0526C

(proprietar verificat)

Excelent!

Tigaie wok, inox, 28cm, "Nora" - Korkmaz A2997

(proprietar verificat)

Podysele au fost livrate prompt si - ce e mai important - sunt exact ceea ce e in descriere. Mai mult, sunt insotite de o nota detaliata de folosire a lor. Bravo MrFoc!

Tigaie fonta adanca cu maner detasabil, 28 cm BIOL 0328

(proprietar verificat)

Supeeeer tigaie

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Echipa mrfoc prompta, discul bine ambalat ajuns in 48h la destinatie. Discul de buna calitate la un pret corect. O sa recomand prietenilor situl mrfoc.ro.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Marfa de calitate.Bravo merita cumparat

Ceaun fonta cu capac din fonta 12 L BIOL 0712

(proprietar verificat)

Foarte frumos, livrare rapoda, numic de reprosat.
Multumit.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Foarte multumit nu ma asteptam sa fie asa de buna.

Cana inox 0,5 L Perfect Home 11209

(proprietar verificat)

Recomand!

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 14902

(proprietar verificat)

GROZAV

Tigaie Lespede fonta 28 cm Perfect Home 14753

(proprietar verificat)

Foarte mulțumită! Perfectă pentru plăcinte pe lespede. Foarte bine împachetat si livrat foarte rapid.

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

(proprietar verificat)

Livrare rapida , suport telefonic prompt. nota 10

Ceaun fonta natur 22 L 11328

(proprietar verificat)

Raport preț calitate corect,livrarea promptă,totul ca la carte.Mulțumim!

Decojitor legume (lama ceramica) Perfect Home 72139

(proprietar verificat)

Ok

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Este exact ce mi-am dorit.

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 39 cm, pentru Ceaun 10448 Perfect Home

(proprietar verificat)

Produsul se a ridicat la așteptările noastre, suntem foarte multumiți

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm Perfect Home 14181

(proprietar verificat)

Produs de calitate, ca pe vremuri. A sosit la timp si in conditii foarte bune. Excelent schimbul de informatii referitor la traseul produsului.

Oala ovala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079697, 30x22.5 cm, albastru inchis

(proprietar verificat)

Oala de fontă, este de calitate, a fost bine ambalată şi am primit coletul, după cum era, menționat în mesaj.Merită nota 10.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Superb!

Oala inox 54 litri Arian Gastro 10493

(proprietar verificat)

Produs a fost conform așteptărilor,livrarea foarte promta, mulțumesc frumos!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

(proprietar verificat)

Sunt foarte mulțumită, nu mai vărs ibricul cu cafea

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

(proprietar verificat)

Material calitativ, livrare prompta si ambalarea corespunzatoare a produsului!
Recomand acest produs si echipa firmei dvs!

Suport pentru ceaun / Trepied cu scripet 120 cm MRFK27

(proprietar verificat)

Un trepied de calitate, este exact ce mi-am dorit , merită toți banii...

Ceaun fonta natur 16 L 14237

(proprietar verificat)

produse bune

Oala fonta 20 cm 1.7 L MRFK1

(proprietar verificat)

Produsul este de calitate! Sunt foarte mulțumit! Recomand cu plăcere!

Plita din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA6

(proprietar verificat)

Produse de buna calitate, ambalate foarte bine si expediate prompt

Tigaie fonta Lespede 24 cm cu maner detasabil BIOL 04241

(proprietar verificat)

Este exact ce cautam, nu am apucat inca sa o folosesc, timpul de livrare a foat extrem de scurt, pretul foarte bun

Ceaun fonta natur 3 L 13284

(proprietar verificat)

un produs de calitate perfect pentru o bucatarie de apartament, foarte util. Recomand!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Un obiect folositor, mai ales dacă ai oale/cratițe mari de pus pe aragaz.
Aceste plăci de fontă uniformizează și distribuie căldura ochiului de aragaz pe toată suprafața bazei oalei, astfel încât nu rămân zone "reci" sau zone cu arsură.
Înainte de folosire recomand încingerea lor pe flacără cu hota la maxim și geamul deschis, întrucât emailul emană un miros neplăcut. După această operație nu mai emană niciun miros.

Ceaun fonta cu capac din fonta 20 L BIOL 0720

(proprietar verificat)

Livrare prompta, calitate excelenta!

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

(proprietar verificat)

Multumesc frumos ok!

Tigaie Lespede fonta 20 cm Perfect Home 14773

(proprietar verificat)

Produs de calitate.

Tigaie grill fonta 26 cm BIOL 1126

(proprietar verificat)

Super !