Transport gratuit pentru comenzi de peste 399,99 lei

Meniu

Coșul meu
Cart 0 0.00 lei
Cart 0 0.00 lei

Termeni și condiții

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați produse de pe pagina noastră de internet. Sperăm ca produsele pe care le găsiți la noi o să vă delecteze și o să se ridice la toate așteptările Dvs.

Costul transportului la o comandă sub 399,99 Ron costă fix 20,00 Ron (TVA inclus).
Mai multe informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend sunt expediate Luni.*
*Comenziile preluate Vineri după ora 13:00, vor fi expediate numai Luni.
*În cazul unei Forțe Majore (ex. Condiții Meteo, Evenimente Naționale, Acces Restrictionat în Adresa de Livrare, Accident pe drum), livrarea poate întârzia!
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
De la data 01.06.2021. fiecare colet pe care expediem conține serviciul Deschidere colet / verificare colet (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic). Acest serviciu este disponibil pentru toate produsele care au afișat acest beneficiu în pagina și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice *. Cum funcționează acest serviciu? În momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Din unde știți că coletul Dvs. are acest serviciu? Pe AWB (nr. document de transport, care este lipit pe cutie) scrie OBP (Open Before Payment) și lângă acest text este un semn de “X”.
* Pentru comenzile care sunt expediate pe palet (comenzi foarte voluminoase) nu putem asigura serviciul ”Deschiderea coletului la livrare” pentru că firmă de courierat nu permite acest lucru.
Acest serviciu îți ofera doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă în stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul. Mai multe informații despre livrare găsiți în meniul ”Livrare și Contact”.

Returnarea produselor (în scurt):
Costurile la produsele care vor fi returnat, indiferent ce motiv (cu excepția de un eșec făcut de site-ul nostru, de exemplu: livrat pentru un client un alt produs care a fost comandat – este important să menționăm aici că dacă cumpărătorul/clientul a recepționat un alt produs în loc de ce a fost comandat atunci este important să contactează noi în e-mail ([email protected]) în maxim 48 ore după preluarea coletului și să nu folosește produsul! ; sau dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni – mai jos găsiți explicație în submeniul ”ALT” ) vor fi suportate exclusiv de către cumpărător. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit (deci produse folosite, deteriorate ulteriori, modificate fizice și etc. nu acceptăm).
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul curierului și produsul/produselor a fost deterioat, ciobit/spart și după asta apoi face o plângere/reclamația nu acceptăm și nu luăm în considerare! Vă rugăm verificați conținutul pachetului și starea produselor.
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul corierului și produsul a avut un defect prin fabricație atunci clientul trebuie să scrie un e-mail cu pozele incluse pe următorul adresa de e-mail: [email protected]. Noi verificăm situația și înlocuim produsul fără costuri suplimentare dacă este cazul (explicație: ce inseamnă defect prin fabricație: dacă produsul nu se poate folosi în mod corespunzător, de exemplu:
– dacă toartă prindere lipsește prin ceaun sau nu este agățat corespunzător pe ceaun și nu se poate folosi cu trepied în mod corespunzător.
– dacă suprafață de gătire (și exteriorul) a unui vas din fontă emailată nu este acoperită corespunzător.
– dacă de exemplu dispozitivul din fontă pentru pregătirea sărățele nu se închide corect și din cauza asta mâncarea nu vor fi gătite corect.
– dacă capacul unui vas nu se închide bine (are minim 5mm spațiu între oală/cratiță/tigaie și capac).
Mai multe informații la ”Garanție”
Ce NU sunt defecțiuni prin fabricație? De exemplu:
– dacă interiorul/exteriorul unui vas din fontă natur (neemailată) a fost șlefuit de exemplu cu polizor unghiular (flex). Dacă vedeți astfel de indicii, înseamnă că materialul rămas a fost îndepărtat
, pentru motiv că suprafață să fie netedă și nu să fie brută. În acest situație nu înseamnă că produsul este în stare inutilizabil! Produsul poate fi folosit fără problemă ).
dacă vasul din fontă neemailată (natur) are foarte mici de porii (1-3mm) prin turnare. Aceste porii mici nu împiedică utilizarea vaselor din fontă. 
Returul se face cu etichetele (cuție originale dacă a fost) inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
În temeiul prevederilor legale în vigoare, beneficiați de dreptul de retragere din Contractul încheiat cu Vânzătorul. Dreptul de retragere reprezintă posibilitatea Dvs. de a returna Produsele achiziționate prin Comanda în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționarea acestora (Prima zi începe când produsul este în posesia dumneavoastră fizică (în momentul când ați preluat coletul de la courier)).
După primire, dacă doriți să returnați produsul, trebuie să returnați produsul câtre vânzător cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Clarificare: coletul să fie predat la courier rapid cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Dacă predați coletul la courier rapid în a cincisprezecelea (15) zi (deci cu o zi de întârziere), nu vom lua în considerare cererea Dvs. de retur, vă vom refuza coletul și păstram banilor Dvs.).
În cazul Returului în 14 de zile, costul de transport nu se returnează (20,00 lei).
Livrarea produsului returnat trebuie efectuată printr-un curier rapid, de exemplu cu firmele DPD, GLS, FAN COURIER, CARGUS, SAMEDAY și etc.
Livrarea trebuie efectuată la adresa companiei nostru (România, Harghita, Odorheiu-Secuiesc 535600, Str. Beclean Nr. 164.). 

În submeniul această (”Returnarea produselor (în scurt))” nu sunt afișate toate informațiile importante. Restul informațiilor le găsiți în secțiunea de ”Politica de returnare”!

Alt:
Dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni precum (cu serviciul inclus deschidere colet la livrare/verificare colet):

  • repere rupte, lovite,
  • oglindă/sticlă spartă sau ciobită
  • elemente defecte

atunci refuzati coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
De la data 01.06.2021. fiecare colet pe care expediem conține serviciul Deschidere colet/Verificare colet
 (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic!). Vă rugăm deschideți coletul în fața agentului (angajatul de la courier) ca să verificați starea produselor. Dacă nu vedeți defecțiuni, rupere și etc. din cauza transportului atunci preluați coletul.
Dacă ați preluat coletul de la agentul curierului și a fost inclus serviciul ”deschidere colet la livrare/verificare colet” nu acceptăm reclamații ultieriori (de exemplu în situația când produsul a fost ciobit, rupt, spart și etc.).
Dacă produsul ajung la Dvs. spart, rupt, ciobit și etc. cu serviciul inclus Deschidere colet/verificare colet (dar nu ați preluat coletul), atunci refuzați coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
În cazul coletelor nepreluate de la curier:
Lansarea comenzii generează automat obligația dumneavoastră de plată. Comandați produsele dorite doar dacă sunteți în măsură de a plăti coletul curierului la primire! În cazul coletelor nepreluate de la curier, efectuăm retrimiterea acestora (sau o nouă comandă, cu diferit(e) produs(e)), din nou , la cerere, doar dacă valoarea coletului a fost virată prin transfer bancar, în avans (sau plătit online prin EuPlătesc).
Informații despre mărimea produselor:
Pentru fiecare vas (cratițe, tigăi, oale, ceaune și etc.) trebuie luată în considerare dimensiunea produsului și nu unitatea de litri pentru că există posibilitatea că în denumirea (și în descrierea technică) produsului scrie o capacitate de 10 L dar în realitate întră în el numai 9.6 litri de apă. Unitatea de litri (L) este doar informativă, o abordare aproximativă!

Garanție:
Termenul de garanție comercială pentru produsele vândute de MRFOC.RO este de:
– 6 luni (pentru persoane juridice 3 luni!) pentru ustensile şi instrumentele de gătit (ex: polonice, spatule, decojitoare, cuțite și etc.)
– 2 ani (pentru persoane juridice 1 ani!) pentru vase de gătit, oale, grătare, sobe/cazane. Aceste articole sunt de la brandurile Perfect Home, Royalty Line, Lava, Grill Chef, Heinner, FM Premium, BIOL, Landmann, TM, Plamen și etc..
1.1 Termenul de garanție curge de la data vânzarii produsului și numai prin prezentarea prezentului Certificat de Garanție (dacă este), nr. comandă și a bonului (în situația asta courierul emită chitanță) fiscal în original/sau scanat.
1.2 Garanția nu este valabilă în situație următoare:
– pentru produsele pe care le-ați primiti în cadou (sunt situații când punem niște cadouri (fără contracost) lângă comandă) de la noi.
– ruginirea produselor din fontă neemailată, emailată, oțel cromat (grilaj la produse FM PREMIUM, GRILL HOUSE și etc), fier, oţel (de exemplu grătare; sobe/cazane, suport pentru ceaun și etc.) în cazul nerespectării instrucțiunilor; Citiți instrucțiunile aflate în descrierea produsului și pe ambalajele produselor.
– utilizarea produsului în scopuri comerciale sau utilizarea excesivă a acestora (abuzul)
– deficiențele cauzate de manipulări neglijente sau accidente (ex: zgârieturi, spărturi, ciobiri, arsuri, îndoirea sau ciobirea lamelor și etc)
– deficiențele de ordin estetic (ex: decolorare, pătare, efect curcubeu) sau cauzate de încălzirea excesivă *
– valva, supapă și garnitură oalelor de presiune – De exemplu de la brandul Royalty Line și Perfect Home
– defectele de email (șmalț) – de exemplu la ceaune/oale/tigăi din fontă care sunt acoperite cu email, sau defectele de vopsea la sobe/cazane, focare, suporturi de ceaun și etc.
– stratul ceramic sau invelis marmură sau non-adeziv al vaselor anti-aderente. În funcție de tipul de gătit sau temperatura folosită la gătit, aceste vase își pot pierde treptat calitățile non-adezive.
-*Utilizarea vasului de inox (oțel inoxidabil; de la producători Arian Gastro, Perfect Home, Royalty Line și etc.) poate duce la apariția petelor, urmelor de culoare brună, aceste colorări maronii nu sunt considerate defect și nu depreciază calitatea vasului de inox, precum nici nu afectează uzabilitatea vasului. Astfel, vasul de inox trebuie folosit doar pe ochiul cu flacăra corespunzătoare ca mărime al aragazului , evitând astfel ca flăcările prea mari să se prelingă în sus, peste părțile laterale ale vasului , astfel se evită deteriorarea vasului și majoritatea colorărilor.

1.3 Garanția nu dă dreptul la despagubiri, altele decât valoarea produsului propriu-zis!
1.4 Garanția este valabilă numai pe teritoriul României
1.5 Nu se asigură garanție pentru produsele deteriorate din cauza nerespectării instrucțiunilor de utilizare, întreținere și manipulare prezentate la secțiunea “Descriere” a fiecărui produs. Mai detaliat:

Următoarele cazuri duc la pierderea garanției:

  • defecțiuni apărute prin nerespectarea instrucțiunilor de utilizare (de exemplu șocuri mecanice, lovituri și etc.)
  • produsul a fost demontat și s-a umblat în interiorul lui
  • modificari aduse sistemelor de copiat
  • lovituri, crapături sau alte urme de șocuri mecanice
  • sisteme ce prezintă urme de contact cu lichide

În cazul în care produsul are defecte prin fabricație acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 2 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Șesizările asteptăm în e-mail.
Dacă ați depășit acest 2 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors.

Returnarea suportă clientul și în situațiile dacă sunt probleme de garanție! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți în submeniul ”politică de returnare”.

Garanția este valabilă numai pentru următoare probleme:
– Deformare (De exemplu: ceaune, grătare pe lemne și cărbuni, oale, crătițe și alte vase. Nu contează materialul și marca).
– Sudare (De exemplu: grătare pe lemne și cărbuni. Nu contează materialul și marca): Garanția acoperă sudura efectuată pe produs, de exemplu dacă sudura se desprinde de materialul grătarului, în cazul temperaturii ridicate.
– Electronică
– Sau în cazul (acest paragraf a fost scris o dată mai sus) în care produsul primit este nefuncțional sau are defecte prin fabricarea acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 24 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Dacă ați depășit acest 24 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors

Mai multe info despre Termen și Condiții:

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet noastre și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare “Termenii și Condițiile”).

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet al nostru și Vânzătorul tuturor produselor și serviciilor comercializate prin intermediul paginii de internet este MRFOC.RO (denumirea legală firmei: TÜNVERAI TECH SRL), având sediul social in ODORHEIU-SECUIESC (535600), JUD. HARGHITA, STR. BECLEAN NR. 164, număr de înregistrare la Registrul Comertului J19/218/2018, cod unic de identificare RO39286740

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet MRFOC.RO şi să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Titularul acestei pagini de internet este societatea cu denumirea legală TÜNVERAI TECH SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]

Definiții:

Utilizator – orice persoană care accesează și / sau vizitează pagina de internet

Cumpărătorul – orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: on-line pe această pagină de internet sau având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line – solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

Produs – orice bun comercializat de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro , solicitat de către Cumpărător prin Comanda lansată pe pagina de internet al nostru care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu oferit de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro solicitat de către Cumpărător prin Comanda, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile,elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet și TÜNVERAI TECH SRL reprezintă conținutul paginii de internet.

Pagina de internet www.mrfoc.ro este creată şi funcţionează pe platforma de servicii webshop woocommerce.com, astfel toate elementele ale paginii de internet unde acesta este menţionat prin Termeni şi condiţii de utilizare ale woocommerce.com, inclusiv dar fără a se limita la elemente design, grafică, soluţii tehnice, software etc., aparţine în mod exclusiv woocommerce.com.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul TUNVERAI TECH SRL.

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm, ca Dvs., în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător să aveți în vedere ca achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Vânzătorului față de Dvs. este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Comanda produselor

Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului, a cantităţii dorite și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”.În cazul în care doreşte să finalizeze comanda în „Coşul meu” va trebui să apese butonul „Comandă”. În cazul în care dorește să beneficieze de reduceri, trebuie să introducă codul cuponului și să apese butonul ”Aplică”. În vederea lansării comenzii Cumpărătorul va furniza datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. Cumpărătorul va alege modalitatea de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare. După finalizarea comenzii, Cumpărătorul va primi un e-mail despre recepţia comenzii şi va fi contactat prin telefon de către Vânzător, pentru confirmarea comenzii.
Pentru mai multe info și să vedeți procedura: https://mrfoc.ro/cum-comand

Modalități de plată

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet includ T.V.A. conform legii in vigoare (19%).

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de peste 399,99 RON.
Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție

  • Plata ramburs, la livrare prin courierat rapid
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dreptul de proprietate

Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre (TUNVERAI TECH SRL) până în momentul achitării integrale ale acestora.

Recomandare de vârstă
TUNVERAI TECH SRL afişează pe site-ul https://mrfoc.ro/ recomandarea de vârstă pentru fiecare produs în parte, în măsura furnizării de către importatori/distribuitori a acestei informatii. Vă rugăm să respectaţi vârsta recomandată de producător, care este scrisă şi pe ambalajul produsului. TUNVERAI TECH SRL, prin site-ul https://mrfoc.ro/, acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

Informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucratoare. Comenzile primite in weekend sunt expediate luni.
Preţul transportului produselor este fix: 20 RON.
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
Pentru returnare clientul plătește costuri suplimentare – mai multe info in submeniul ” Politica de returnare”.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Vânzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si / sau Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii prin email. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.

Livrarea produselor și transmiterea riscurilor
Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare în formulor ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat.

În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.

Vânzătorul depune toate eforturile pentru a livra la data agreată comenzile. Livrarea Produselor și / sau prestarea Serviciilor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrarea Produselor și să fie pe teritoriul României.

Dvs. în calitate de Cumpărător, sunteți exclusiv responsabil trebuie să vă asigurați că livrarea se poate face la această adresă şi că sunteți disponibil la această adresă, atât la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate. Aveți posibilitatea să specificați o adresă de livrare diferită de cea indicată pentru facturare.

În afara de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Produsele în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însotitoare in formular ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat. Vânzătorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului de cumpărare on-line pe teritoriul României.

Acceptarea va fi făcută atunci când Produsul și Serviciul sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comanda. În cazul în care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de TUNVERAI TECH SRL Cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile calendaristice, conform prevederilor OUG 34/2014, dacă este posibil conform acestor prevederi. În acest caz se va respecta prevederile procedurii regulile noastre.

După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.

În cazul în care Cumpărătorul observă ca Produsul nu este conform cu caracteristicile tehnice din Comandă, nu este integru, îi lipsesțe orice parte, accesoriu etc, sau orice altă neregulă, eroare, deviație etc. ne va semnala problema prin Email.

Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551, sau societatea noastră la email de [email protected]

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat, puteți să contactați la adresa de e-mail.

Cumpărătorul are posibilitatea să anuleze comanda efectuată până la momentul 1 ore prin telefon mobil (0746313042) sau in e-mail ([email protected]).

Vânzătorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii.

Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet.

Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Vânzător pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Vânzătorul și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Vânzătorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Reclamații către ANPC
Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi http://www.anpc.gov.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile. TUNVERAI TECH SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului https://mrfoc.ro/. TUNVERAI TECH SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, TUNVERAI TECH SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul (telefoni csau in e-mail) în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată. TUNVERAI TECH SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe https://mrfoc.ro/ sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferii de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. TUNVERAI TECH SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. TUNVERAI TECH SRL nu își asuma responsabilitatea şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.


Frauda
Încercarea modificării conţinutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă şi vă duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracţiunii.
Pozele si videoclipurile de prezentare sunt cu caracter informativ. Produsul livrat poate avea imbunatatiri aduse (conform cerintelor majoritare ale clientilor) fata de produsul prezentat care nu afecteaza functionalitatea produsului sau forma acestuia (ex. culoarea manerelor, forma cenusarului sau materialul din care este confectionat deflectorul, dupa caz.)
Produsele pot avea o culoare diferita fata de poza de prezentare cu pana la 10% mai inchise sau deschise in functie de lotul de productie.

Legea aplicabilă și litigii
Utilizarea paginii de internet transmiterea Comenzilor și încheierea Contractelor prin intermediul paginii de internet sunt guvernate de legislația română.
Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.
În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.
Luând la cunostinţă şi acceptând aceşti Termeni şi Condiţii, clientul şi le asuma în totalitate.

Modificarea Termenii și Condițiilor
Vânzătorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă.

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet și / sau al Serviciului de cumpărare on-line oferit prin intermediul paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.

În final
Nu suntem responsabili pentru erorile de preț sau date tehnice. Ne rezervăm dreptul de a face greșeli, modificări de preț și greșeli de scriere fără notificare prealabilă!

Părerea clienţilor

Average rating: 4.82 based on 356 reviews

Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

Am făcut deja sarmale in ea. Super oala,Super sarmalele !! :)

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Recomand cu drag! Produsele sunt de calitate.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

E bună!

Plita fonta Grill rotunda 40 cm MRFK4

Recomand !!!

Plita / Placa curbat din fonta 30 cm Perfect Home 13093

Multumesc echipei Mr Foc pentru colaborare si promptitudine . Plita este de calitate si îsi face treaba pentru care a fost creata .

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 070052, 27.5x21 cm, rosu

Sunt foarte miltumita de produs, este la fel ca si pe site , comunicarea cu reprezentantul firmei a fost una buna si oala de fonta, rosie de 4 l a ajuns in stare buna la mine.Mulțumesc .Recomand firma Mr.Foc pentru achizitionare produse.

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

Oala aceasta e super...

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Foarte util,regret ca nu l am achizitionat mai demult...Voi mai cumpara si alte marimi.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Produs foarte necesar , de calitate si rezistent.Voi mai comanda in curand inca unul.Am urmat instructiunile la prima punere la foc .Deci ...perfect!

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Ceaun de calitate, daca ai grija de el il lasi mostenire la copii :)
Se incinge destul de repede la foc mis dar tine foarte bine caldura in el so o elibereaza treptat. Am stins focul la 7 seara si la 6 dimineata inca era calda ciorba :) deci memtine bine caldura.

Set picior 49 cm, inox, pentru soba / cazan 15028

Foarte buna calitate, il folosesc cu succes are aspect frumos fiind de inox si este si mai rezistent in timp.
Produse de calitate am luat si in ceaun de 20l emailat de o foarte buna calitate.
Ca sfat folositi flacara cat mai mica pe teu ca fonta cand se incinge emana multa caldura in interior. De exemplu am oprit focu la o ciorba seara la 7 iar dimineata la 6 era inca calda :)

%

Gratar Gradina din otel, FM GRILL ECONOMIC, 58 X 30 cm

Un gratar de calitate,vanzator serios.

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

Super bun

Wok din fonta 36.5 cm MRFK9

Pare calitativ

Tocator rotund din lemn 24 cm 19073

Produsele sunt bune si de calitate.

Gratar Portabil lemn-carbune FM PREMIUM 58x30

Bun,util ,exact ce îmi doream

Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078089, 2.5 L, rosu

Produs de calitate furnizor serios si promt.
Multumesc.

Ceaun fonta natur 7.2 L 15507

Foarte bun calitate recomand să cumpărați
Foarte bun calitate recomand

%

Cratita marmorata 4 L 28 cm Royalty Line RL-BR28M

Super !! Merita!! Am cumparat in 2018 mai multe oale si cratite din gama Royalty Line, le folosesc aproape zilnic si abia se vede uzura. Chiar isi merita banii!!!

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Produs în regula,servire promta.

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

Am primit produsul și sunt mulțumit,am și incercat e din fonta nu ceva compozit de fier ușoară.

Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

Foarte bune!

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Super multumiti de achiznitie

%

Set 6x Ceaun pentru servire, inox, 0.8 L, Perfect Home 11214

👍

Disc fonta adanc MIXT 52 cm

Produs bun,util!!

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

Am achiziționat acum o săptămână și am lăsat o recenzie(cea mai amplă dintre recenzii)
Azi am primit-o și pe a doua (pe care am comandat-o duminică noapte !)
Nu mai am nimic de adăugat față de cele spuse mai înainte ,decât,nu ratați!

%

Promotie 2+1 Tigaie fonta 25 cm MRF300

Produse excelente!!! Am cumparat tigaie, oala si suport aragaz. Sunt f multumita! Produsele sunt de calitate, o achizitie foarta buna, pe viata! Multumita si de serviciile prestate de vanzator: disponibilitate, rapiditate, transparenta!!! Felicitari!

Oala fonta 20 cm 1.7 L MRFK1

Extraordinara! Iubesc aceasta oala! Am inlocuit toate oalele antiaderentre (cu pelicula neagra in in interior) cu vase din inox si fonta pentru a evita toxicitatea. Recomand produsele si site ul cu oameni disponibili si seriosi!
Ps. Am luat si tigai de fonta! Tot LIKE!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Produs foarte bun si de calitatea! Asteptam sa fie mai mare in diametru dar este PERFECT pentru toate ochiurile aragazului clasic. Recomand cu incredere!

Tigaie fonta 30 cm demontabil Perfect Home 12514

Foarte buna!

Tigaie / Cratita fonta, cu capac, 28 cm Maysternya T104C3

Imi place, calitate buna.

Sita inox de scos mancare Perfect Home 72066

E ok.

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

Bijuterie
Robustă dar ușoară
Capacitatea este cea menționată
Mânerele delicate dar ferme oferă siguranță
Capacul metalic în întregime și cu un design care permite o curățare cu adevărat facilă.
Și nu în ultimul rând,firma producătoare,care este garanția supremă.Am un set de oale de 25 de ani,folosite zi de zi,sunt neschimbate,doar Mânerele de ebonită3 s-au decolorat puțin.
Cum spuneam,BIJUTERIE!.

Plita grill din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA7

Produs super . Livrare prompta , extrem de multumit

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Excelenta!

Cleste inox 44 cm Perfect Home 72039

Excelent!

Plita grill din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA7

Echipa profesionista, livrare rapida! Produsul cumparat este de foarte buna calitate. Recomand magazinul!

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Un produs extrem de bun la fel ca toate celelalte pe care le-am luat de la Mr foc.

Tigaie fonta Grill 31 cm Perfect Home 15502

Foarte mulțumită,recomand.

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

Un produs de calitate

Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

Este exact ce am dorit.

Ceaun inox pentru servire, 0.8 L, Perfect Home 11214

Super calitativ si aspect placut!

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

Foarte multumiți
Calitate 100%
Ador să o folosesc ,recomand

Oala fonta 5.2 L Perfect Home 15524

Recomand . Exact ca și în descriere

Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

Exact ca în descriere.Este minunata.

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

In primul rand coletul a ajuns la timp ceea ce pentru mine contează foarte mult. Calitate nota 10 și chiar recomand. Daca ar fi sa adaug ceva as pune probabil picioarele puțin mai tari . In rest nota 10 Recomand cu încredere

Tigaie fonta Grill 31 cm Perfect Home 15502

Foarte multumit de produs .

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Servicii perfecte ,disc bun mulțumesc

Oala din fonta emailata 30 cm, 8.6 L, Plamen CROA3

Recomand

Tigaie fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079673, 26 cm, albastru inchis

Foate buna, recomand

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

Excelent produs, se curata usor

Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

Sunt foarte multumita de cratita este exact ca in descriere, am primit coletul cu promptitudine si in conditii f bune in sensul ca a fost bine ambalata.Multunesc mult pentru produs.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

(proprietar verificat)

Un produs extraordinar și o seriozite din partea celor de la mrfoc.ro cum n-am întâlnit. Vă doresc numai bine!

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Produs foarte bun, calitativ nu se compara cu alte mizerii de pe piata, robust, rezistent, ca acum 34 de ani cand produceam de toate. Nici nu ma asteptam sa ajunga asa de repede mai ales ca venea Pastele dar a ajuns extraordinar de repede, adoua zi. Felicitari in continuare si voi ramane un client fidel aveti produse foarte bune.

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Produs foarte bun, calitativ nu se compara cu alte mizerii de pe piata, robust, rezistent, ca acum 34 de ani cand produceam de toate. Nici nu ma asteptam sa ajunga asa de repede mai ales ca venea Pastele dar a ajuns extraordinar de repede. Felicitari in continuare si voi ramane un client fidel aveti produse foarte bune.

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

Foarte bună

Tigaie adanca fonta 3L 26 cm MRFK22

Vasul este bine finisat și proporțiile sunt ideale pentru ceea ce căutăm: o tigaie suficient de adâncă, sa joace și rol de cratiță/sosiera. Este comparabil cu Lodge, că și calitate, mult peste modelul chinezesc Perfect Home, pe care l am cumpărat și returnat.

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Calitate, recomand!

Oala inox 12 litri Arian Gastro 92049

O cratiță deosebită, suficient de mare pentru gătit orice.
Suntem foarte mulțumiți de ea.
Deja ne-am ajutat de ea pentru a găti pentru sărbătorile Pascale. Foarte ușor de manipulat, foarte utila.
Mulțumim
Familia Drăgan

Plita fonta reversibila 32x32 cm Perfect Home 12970

Foarte bună!

Disc fonta adanc MIXT 52 cm

Am achiziționat mai multe produse de la dânșii pentru mai multe persoane și nu am dat gres, Produsele sunt de o calitate excepțională. La ultimul produs achiziționat acum câteva zile, am avut și o surpriză plăcută din partea casei. Mulțumesc pentru promptitudine și profesionalism.

Gratar de Gradina solid Traditional 57 x 42 cm BT5742

Exact ca in descriere arata

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Sunt foarte multumit.Totul e cum mă așteptam!!!

Ceaun fonta natur 3 L 13284

Calitate foarte bună

Oala fonta emailata 8 L, albastru, Perfect Home 72025

Este exact ce mi-am dorit! Mai trebuie friptura in ea și tacâmul este complet!
Mulțumesc și vă dorim succes!

Oala fonta emailata 4.8 L Marble Gray HR-ZVC-S26

Va multumesc pentru efortul depus si amabilitate ,oala este oaooo abia astept sa o incerc! Parerea mea este ca merita !

Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

Este ceea ce am asteptat. Multumit.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Foarte multumita

Tigaie fonta emailata 18 cm Perfect Home 12523

Foarte mulțumit.

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

Încântată de produsele achiziționate! Mulțumesc!

%

Promotie 2+1 Tigaie fonta 25 cm MRF300

Produs foarte bun calitativ. Am luat pentru toata familia cate una :D

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

(proprietar verificat)

Perfect pentru gatit la ceaun pt 5-6 persoane. Economic la lemne comparat cu ceaun pe trepied.

Tigaie / Cratita fonta 28 cm Maysternya T104

Calitate excelenta, finisaj bun al vasului, oamenii de la care am cerut niste detalii, foarte amabili.

Set vase de fonta Michelangelo Parilla, 9 piese 993594

Calitate foarte bună, practice, pe viață! Mulțumesc

WOK din fonta 36.6 cm Perfect Home 14455

(proprietar verificat)

Am comandat acest wok, un ceaun de 10,8 l și o sobă de inox acum o săptămână. Ceea ce m-a uimit a fost un SMS prompt ce mă anunța că produsele din comanda mea au fost livrate către curier și urmează să fie livrate în ziua de luni. Luni, un alt SMS de pe același număr mă anunța că face demersuri asupra curierului să-mi livreze marfa în termenul anunțat. Mă simt bine atunci când persoanele cu care intru în relații comerciale mă tratează ca pe un client important. De aceea azi am mai comandat o cratiță și o tigaie de fontă care se pot folosi împreună drept capac una alteia. Bravo, cinci stele Attila!

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Este un produs premium! Abia astept sa-l folisesc!

Wok din fonta 36.5 cm MRFK9

Sunt foarte mulțumit de achiziția făcută și îl recomand

Oala inox pentru paste 22 cm 6 L 92098 Arian Gastro

Sunt mulțumit de oală....noi o folosim și pentru legume nu numai pentru paste. Raportul calitate pret este imbatabil.

Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078102, 4 L, rosu

Produsul arata impecabil, finisajele arara foarte bine si se observa ca s-a acordat atentie si la acest detaliu. Mi s-a parut mai frumoasa oala in realitate decat in poze. Eu am achizitionat-o pentru a face paine in cuptor in ea, pe langa gatit. Se comporta conform asteptarilor la gatit, deci sunt foarte multumita raport calitate-pret.

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Produse de înaltă calitate. Livrare rapidă. Recomand cu incredere! Multumesc!

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

Achiziția acestei oale m-a făcut o bucătăreasa mai buna! Și mai fericita! 😊

Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

Recomand!!! Datorită acestei cratițe abia aștept sa gătesc! Prețul este super bun!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Folosind acest accesoriu, nu va veti mai confrunta cu raturnarea accidentala si total dezagreabila a ibricului, cu ceai sau cafea, in timpul fierberii.
In plus, caldura flacarei va fi mai eficient distibuita sub vasul pus la fiert.
Un obiect util, cu un design inspirat.
Recomand !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

O piesa indispensabila intr-o bucatarie in care gospodina vrea saobtina intotdeauna o mincare bine pregatita, cu o cantitate de gaz cit mai eficient utilizata !
Recomand tuturor !

Oala fonta emailata 4 l Perfect Home 12012

Foarte bună, nu se lipește, mâncarea are un gust foarte bun, recomand cu încredere!

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

Vas foarte bun. Impecabil.

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Am cumpărat patru produse și sant foarte mulțumit.

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Foarte bun ceaunul , recomand! Livrarea rapidă și foarte bine împachetat produsul cam mare pentru aragaz dar am în plan sa cumpăr cât mai multe vase din fonta intr adevar fierbe foarte bine mâncarea și iese o mâncare gustoasa ( nu folosesc vegeta )

Suport pentru ceaun / Trepied cu scripet 120 cm MRFK27

Livrare rapida si produs de calitate. Merita investitia.

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

Livrare rapida si produs de calitate. Merita investitia.

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Produsul perfect livrat exact cum m-am așteptat.
Cu siguranță voi folosi același serviciu de câte ori voi avea nevoie.

Qozon - Wok din fonta, cu capac tip tigaie, 37 cm, 28173 Perfect Home

Calitate f buna

Ceaun fonta natur 22 L 11328

Ceeaun de buna calitate!!recomand!!

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Produs de înaltă calitate, livrat într-un ambalaj serios cu protecție la transport.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Sunt foarte mulțumită. Eu coc pâine în ea. Ies grozave.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Super calitate !Incantat!

Tigaie fonta adanca, 28 cm Maysternya T204

Foarte buna, un pic grea poate si din cauza ca are coada prea scurta. Pentru cine iubeste sanatatea si nu e comod sau pretentios este ideala!

Tigaie adanca fonta emailata cu capac 24 cm Marble Gray HR-ZVC-TA24

Foarte buna, asa cum m-am asteptat.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Am cumpărat acest disc acum câteva zile, este super

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075262, 36x27.8 cm, gri inchis

Extrem de mulțumită atât de oala, cât și de serviciile celor de la Mr Foc.

Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

Sunt foarte mulțumită! Si de cratiță dar și de echipă..super bravooo sunt si grijulii să ajungă la timp produsul 👍🏻❗

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Sant f.multumita.Oala de calitate,încă nu am gătit în ea,o să gătesc.

WOK din fonta 31 cm Perfect Home 12137

De când am primit acest Wok din fontă, zi de zi îmi fac micul dejun în el și este perfect.
Nu se prinde de fundul tigăi dacă ști să-l asezonezi.

Presa din fonta pentru carne Perfect Home 12511

un produs foarte util

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Produs de foarte bună calitate și livrare rapida.

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Patru produse cumpărate de calitate și preț bun. Recomand și o să mai cumpăr

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Foarte serioși cooperanți produse de foarte bună calitate și preț. RECOMAND.

Capac 47 cm din inox pentru ceaun 22 L 11244

Este exact ce mi-am dorit si livrarea a doua zi este rar intalnita. Bravo! Asa se face business.

Oala fonta emailata 3.2 L Perfect Home 12007

Livrare Ok , produs de calitate , totul la superlativ,

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Produsul este foarte bun.Livrat rapid. E de calitate. Recomand cu încredere produsele din fonta.

Peka Sace, Țest, din fonta emailata 50 cm Plamen CROA13

Am primit coletul cu Peka Sace, Țest, din fonta emailata 50 cm, Plamen CROA13, in conditii de transport foarte bune.
Abia astept sa-l folosec pentru copt paine facuta cu maia naturala.

Suport pentru ceaun / Trepied reglabil cu scripet 180/100 cm 14921

O idee foarte buna de trepied dar nu face fata unui ceaun de 20 de L in cazul meu: CROA1. Piedica din metal cu care blochezi lantul imi e deja indoita doar dupa o prima folosire. La fiecare amestecare in ceaun trebuie sa fiu atent sa nu sara piedica si sa imi pice ceaunul in foc. Recomand daca aveti ceaune mai mici sau mai usoare.

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Ceaun de extraordinar de buna calitate!!

Oala ovala fonta emailata 8,5 litri Perfect Home 10115

Ese exact ce mi-am dorit!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Discul excelent...Serviciu prompt...Multumesc!

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Oale de calitate

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

Tigaie buna

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Oale de calitate

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Inca nu am gatit in ea dar arata bine.Sunt multumita de cum arata.

Set vase de fonta Michelangelo Parilla, 9 piese 993594

Perfect pentru familie.

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Am testat plita cu niste burgeri, au iesit foarte gustoși. După cum este scris si in instructiuni, la prima folosire s-a lipit puțin carnea de plita (dar nu exagerat). Ma aștept ca după mai multe utilizări sa se finalizeze acea asezonare a fontei si sa nu se mai lipească. Recomand cu încredere!

Tigaie adanca fonta emailata cu capac 24 cm Marble Gray HR-ZVC-TA24

Perfecta

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

Buna

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14179

Sunt perfecte! Recomand cu incredere

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Sunt foarte mulțumită, este exact ce mi _am dorit. Este util pentru orice vas de gătit , pentru orice fel de gătit ( gătire la foc mic sau mai intens ),,,,,rezultatul fiind o mâncare mai gustoasă.Recomand .

Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

(proprietar verificat)

Constantin MATEI
In data de 6 februarie 2023, am facut comanda cu nr. 5215 la mrFoc pentru a cumpara acest produs.
Comanda a fost procesata si onorata foarte repede.
Sunt foarte multumit de acest produs pe care il cautam de foarte mult timp.
Multumesc echipei mrFoc pentru solicitudine si operativitate.
Propun a se face o publicitate mai mare magazinului d-tra deoarece sunt convins ca sunt multi cetateni care doresc astfel de produse, dar, din pacate, multi doritori nu stiu ca existati.
Va doresc mult succes!

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

Recomand

Plita fonta reversibila 42x42 cm Perfect Home 12971

seriozitate, calitate, totul ok

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Livrare rapida, produsele sunt exact ca in prezentare.
Multumesc.

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

F.Buna!Conform așteptărilor!

Ceaun fonta natur 3 L 13284

Foarte multumit de produs si de promtitudine, ideal pentru ce este recomandat.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Sunt multumit !
Toate bune!

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Arata exact ca in fotografii. N am folosit o inca dar este exact ce am nevoie

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Foarte bun produsul, Livrare imediată ,

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Produsul foarte bun , livrare rapidă . Recomand .

Tigaie Lespede fonta 20 cm Perfect Home 14773

Azi am primit-o, am pregatit-o după indicații, acum fac clătite. E cea mai buna! Mulțumesc 😊

Oala - Wok fonta 7.5 L 32.5 cm MRFK7

Super super bună.
Mulțumesc

Oala fonta 10 L Perfect Home 15533

promti. oala arata bine, masiva, grea. ok.

Cratita saute, inox, 28 cm, 5.5 L, "Alfa" - Korkmaz A1027

O cratiță care nu trebuie să lipsească nici unei gospodine. O lucrătură bijou.

Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

foarte multumit

Oala inox 20 litri Arian Gastro 10490

Foarte faină.

Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

Sunt mulțumită de ceaunul de 16 l.

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 15720

Foarte bune recomand

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Este un produs pe care nu ai cum să nu îl apreciezi

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Un produs foarte bine construit și finisat la un preț mic. Transportul costă c-am mult.

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

De calitate , aproape pro

Oala fonta (2 in 1) 6 L BIOL 0206

Arată foarte bine și am testat-o atât in cuptor pentru paine cât și pe plită, pentru gătit și sunt foarte mulțumită. Recomand!

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

***** Am solicitat informații suplimentare înainte de a plasa comanda și au răspuns cu promptitudine. Foarte serioși! Iar produsul livrat -un ceaun din fonta emailat de 10.8 litri- este de foarte buna calitate!