Transport gratuit pentru comenzi de peste 399,99 lei

Meniu

Coșul meu
[xoo_wsc_cart]
[xoo_wsc_cart]

Meniu

Coșul meu
Cart 0 0.00 lei
Cart 0 0.00 lei

Termeni și condiții

Denumirea companiei:
TÜNVERAI TECH SRL
Adresa sediului social:
Odorheiu Secuiesc, Strada Beclean, nr. 164, parter, Judet Harghita
Cod unic de inregistrare:
RO39286740
Nr. Reg. Comertului:
J19/218/2018
Statut:
Comerciant
Banca:
Raiffeisen Bank Romania
IBAN:
RO02RZBR0000060020194787
Capital social:
10000 RON
Obiecte de activitate:
4791 – Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Puncte de lucru:
Odorheiu Secuiesc, Strada Beclean, nr. 164, parter, Judet Harghita

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați produse de pe pagina noastră de internet. Sperăm ca produsele pe care le găsiți la noi o să vă delecteze și o să se ridice la toate așteptările Dvs.

IMPORTANT: 
Confirmarea comenzii oficială vor fi transmit prin SMS (prin acest număr: 0746 313 042), lângă confirmarea comenzii de e-mail.  Confirmarea durează 1-60 minute ÎN GENERAL (pe Weekend-uri durează mai mult timp) și este foarte posibil că un consultant de vânzări de la mrFoc vă contacta Dvs. telefonic pentru confirmarea comenzii.
Dacă nu răspundeți la apelul nostru sau nu răspundeți la SMS-ul trimis de nostru atunci noi nu expediem comanda Dvs (ca să evităm probleme ulterioare, de exemplu: comandă expediată cu nr. telefon de contact incorect și etc.).
 Dacă nu respectați termenii contractului (clarificare: dacă nu preluați produsul/pachetul comandat din motivul că v-ați răzgândit din senin) și nu ne notificați prin scris la timp (prin e- mail la adresa [email protected] sau prin SMS la numărul de telefon 0746 313 042), înainte de trimiterea comenzii (deoarece noi întotdeauna trimitem un SMS tuturor clientilor despre ziua expedierii comenzii,  expediere efectuată din depozitul nostru întotdeauna după ora 12), astfel vom fi obligați să emitem o factură de transport/livrare, care să acopere o parte din prejudiciul cauzat nouă. Vom trimite factura de transport/livrare la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o. V-a trebui să plătiți această factură (care include costul transportului*) în termen de 7 zile calendaristice, prin transfer bancar folosind codul IBAN furnizat pe factură, către societatea noastră (TÜNVERAI TECH SRL).  
*atentie, costul transportului poate fi mai mic sau mai mare de 20,00 lei (valoare care este scrisă pe pagina web). Noi solicităm 20,00 de lei pentru livrare în cazuri uzuale, normale, când contractul este respectat de ambele părți, iar în cazuri rare acest cost poate fi mai puțin sau mai mult întrucât acești 20,00 lei includ în general și alte costuri – dar în majoritatea cazurilor poate fi mai mult sau chiar multiplu, în funcție de produsul și cantitatea comandată . De asemenea, vă rugăm să rețineți că în caz de refuz al coletului, costul de transport va fi taxat de două către noi de către curierat (întrucât coletul se va deplasa în două direcții în acest caz) și apoi noi trebuie să vă taxăm de două ori pe dvs. deoarece refuzați preluarea.
 Pentru a evita acest impediment, important de reținut e , că nu vi se va emite o factură de transport dacă utilizați opțiunea „Deschidere colet la livrare” în ziua livrării înainte de preluarea coletului, iar la livrare produsul nu corespunde așteptărilor dvs. Prin urmare, vă emitem o factură de transport numai dacă comandați din indiferență sau ignoranță, indecidere, adică din neglijență, și nu intenționați să respectați termenii contractului, respectiv nu preluați coletul (adică refuzați). Dacă nu intenționați să plătiți la timp factura emisă de noi, vom preda cazul avocatului nostru, care va face demersurile legale corespunzătoare pentru a închide cazul.
Mulțumim pentru înțelegere!

Costul transportului la o comandă sub 399,99 Ron costă fix 20,00 Ron (TVA inclus).
Mai multe informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD). Comenzile care sunt voluminoase (sunt ambalate pe paleți sau la o cuție de carton foarte voluminoase (de exemplu 70x70x70 cm), pleacă prin firmă de curierat Pallex/SameDay).
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend sunt expediate Luni.*
*Comenziile preluate Vineri după ora 13:00, vor fi expediate numai Luni.
*În cazul unei Forțe Majore (ex. Condiții Meteo, Evenimente Naționale, Acces Restrictionat în Adresa de Livrare, Accident pe drum), livrarea poate întârzia!
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
De la data 01.06.2021. fiecare colet pe care expediem conține serviciul Deschidere colet / verificare colet (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic). Acest serviciu este disponibil pentru toate produsele care au afișat acest beneficiu în pagina și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice *. Cum funcționează acest serviciu? În momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Din unde știți că coletul Dvs. are acest serviciu? Pe AWB (nr. document de transport, care este lipit pe cutie) scrie OBP (Open Before Payment) și lângă acest text este un semn de “X”.
* Pentru comenzile care sunt expediate pe palet sau cu opțiunea Cargo National (comenzi foarte voluminoase) nu putem asigura serviciul ”Deschiderea coletului la livrare” pentru că firmă de courierat nu permite acest lucru.
Acest serviciu îți oferă doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă în stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul. Mai multe informații despre livrare găsiți în meniul ”Livrare și Contact”.

Returnarea produselor (în scurt):
Costurile la produsele care vor fi returnat, indiferent ce motiv (cu excepția de un eșec făcut de site-ul nostru, de exemplu: livrat pentru un client un alt produs care a fost comandat – este important să menționăm aici că dacă cumpărătorul/clientul a recepționat un alt produs în loc de ce a fost comandat atunci este important să contactează noi în e-mail ([email protected]) în maxim 48 ore după preluarea coletului și să nu folosește produsul! ; sau dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni – mai jos găsiți explicație în submeniul ”ALT” ) vor fi suportate exclusiv de către cumpărător. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit (deci produse folosite, deteriorate ulteriori, modificate fizice și etc. nu acceptăm).
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul curierului și produsul/produselor a fost deterioat, ciobit/spart și după asta apoi face o plângere/reclamația nu acceptăm și nu luăm în considerare! Vă rugăm verificați conținutul pachetului și starea produselor.
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul corierului și produsul a avut un defect prin fabricație atunci clientul trebuie să scrie un e-mail cu pozele incluse pe următorul adresa de e-mail: [email protected]. Noi verificăm situația și înlocuim produsul fără costuri suplimentare dacă este cazul (explicație: ce inseamnă defect prin fabricație: dacă produsul nu se poate folosi în mod corespunzător, de exemplu:
– dacă toartă prindere lipsește prin ceaun sau nu este agățat corespunzător pe ceaun și nu se poate folosi cu trepied în mod corespunzător.
– dacă suprafață de gătire (și exteriorul) a unui vas din fontă emailată nu este acoperită corespunzător.
– dacă de exemplu dispozitivul din fontă pentru pregătirea sărățele nu se închide corect și din cauza asta mâncarea nu vor fi gătite corect.
– dacă capacul unui vas nu se închide bine (are minim 5mm spațiu între oală/cratiță/tigaie și capac).
Mai multe informații la ”Garanție”
Ce NU sunt defecțiuni prin fabricație? De exemplu:
– dacă interiorul/exteriorul unui vas din fontă natur (neemailată) a fost șlefuit de exemplu cu polizor unghiular (flex). Dacă vedeți astfel de indicii, înseamnă că materialul rămas a fost îndepărtat
, pentru motiv că suprafață să fie netedă și nu să fie brută. În acest situație nu înseamnă că produsul este în stare inutilizabil! Produsul poate fi folosit fără problemă ).
– dacă pe vasul din fontă neemailată (natur) a rămas un subțir de material fontă din turnare
dacă vasul din fontă neemailată (natur) are foarte mici de porii (1-3mm) prin turnare. Aceste porii mici nu împiedică utilizarea vaselor din fontă. 
Returul se face cu etichetele (cuție originale dacă a fost) inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător) și cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
În temeiul prevederilor legale în vigoare, beneficiați de dreptul de retragere din Contractul încheiat cu Vânzătorul. Dreptul de retragere reprezintă posibilitatea Dvs. de a returna Produsele achiziționate prin Comanda în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționarea acestora (Prima zi începe când produsul este în posesia dumneavoastră fizică (în momentul când ați preluat coletul de la courier)).
După primire, dacă doriți să returnați produsul, trebuie să returnați produsul câtre vânzător cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Clarificare: coletul să fie predat la courier rapid cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Dacă predați coletul la courier rapid în a cincisprezecelea (15) zi (deci cu o zi de întârziere), nu vom lua în considerare cererea Dvs. de retur, vă vom refuza coletul și păstram banilor Dvs.).
În cazul Returului în 14 de zile, costul de transport nu se returnează (20,00 lei).
Livrarea produsului returnat trebuie efectuată printr-un curier rapid, de exemplu cu firmele DPD, GLS, FAN COURIER, CARGUS, SAMEDAY și etc.
Livrarea trebuie efectuată la adresa companiei nostru (România, Harghita, Odorheiu-Secuiesc 535600, Str. Beclean Nr. 164.). 

În submeniul această (”Returnarea produselor (în scurt))” nu sunt afișate toate informațiile importante. Restul informațiilor le găsiți în secțiunea de ”Politica de returnare”!

Alt:
Dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni precum (cu serviciul inclus deschidere colet la livrare/verificare colet):

  • repere rupte, lovite,
  • oglindă/sticlă spartă sau ciobită
  • elemente defecte

atunci refuzati coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
De la data 01.06.2021. fiecare colet* pe care expediem conține serviciul Deschidere colet/Verificare colet
 (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic!). Vă rugăm deschideți coletul în fața agentului (angajatul de la courier) ca să verificați starea produselor. Dacă nu vedeți defecțiuni, rupere și etc. din cauza transportului atunci preluați coletul.
*produsele pe care pleacă pe pallet nu au acest beneficii!!!
Dacă ați preluat coletul de la agentul curierului și a fost inclus serviciul ”deschidere colet la livrare/verificare colet” nu acceptăm reclamații ultieriori (de exemplu în situația când produsul a fost ciobit, rupt, spart și etc.).
Dacă produsul ajung la Dvs. spart, rupt, ciobit și etc. cu serviciul inclus Deschidere colet/verificare colet (dar nu ați preluat coletul), atunci refuzați coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
În cazul coletelor nepreluate de la curier:
Lansarea comenzii generează automat obligația dumneavoastră de plată. Comandați produsele dorite doar dacă sunteți în măsură de a plăti coletul curierului la primire! În cazul coletelor nepreluate de la curier, efectuăm retrimiterea acestora (sau o nouă comandă, cu diferit(e) produs(e)), din nou , la cerere, doar dacă valoarea coletului a fost virată prin transfer bancar, în avans (sau plătit online prin EuPlătesc).
Informații despre mărimea produselor:
Pentru fiecare vas (cratițe, tigăi, oale, ceaune și etc.) trebuie luată în considerare dimensiunea produsului și nu unitatea de litri pentru că există posibilitatea că în denumirea (și în descrierea technică) produsului scrie o capacitate de 10 L dar în realitate întră în el numai 9.6 litri de apă. Unitatea de litri (L) este doar informativă, o abordare aproximativă!

Garanție:
Termenul de garanție comercială pentru produsele vândute de MRFOC.RO (TÜNVERAI TECH SRL) este de:
– 6 luni (pentru persoane juridice 3 luni!) pentru ustensile şi instrumentele de gătit (ex: polonice, spatule, decojitoare, cuțite și etc.)
– 2 ani (pentru persoane juridice 1 an!) pentru vase de gătit (oale, cratițe, tigăi, țest și etc), grătare (pe gaz, pe lemne, pe cărbuni), grătare Kamado, sobe/cazane pentru ceaune, arzătoare de gaz. Aceste articole sunt de la brandurile Perfect Home, Royalty Line, Lava, Grill Chef, Heinner, FM Premium, BIOL, Landmann, Garcima, TM, Plamen, Garcima și etc.
1.1 Termenul de garanție curge de la data vânzarii produsului și numai prin prezentarea prezentului Certificat de Garanție (dacă este), nr. comandă și facturii emisă de noi.
1.2 Garanția nu este valabilă în următoare situație:
– pentru produsele pe care le-ați primiti în cadou (sunt situații când punem niște cadouri (fără contracost) lângă comandă) de la noi.
– ruginirea produselor din fontă neemailată, emailată, oțel cromat (grilaj la produse FM PREMIUM, GRILL HOUSE și etc), fier, oţel (de exemplu grătare; sobe/cazane, suport pentru ceaun și etc.) în cazul nerespectării instrucțiunilor; Citiți instrucțiunile aflate în descrierea produsului și pe ambalajele produselor.
– utilizarea produsului în scopuri comerciale sau utilizarea excesivă a acestora (abuzul)
– deficiențele cauzate de manipulări neglijente sau accidente (ex: zgârieturi, spărturi, ciobiri, arsuri, îndoirea sau ciobirea lamelor și etc)
– deficiențele de ordin estetic (ex: decolorare, pătare, efect curcubeu) sau cauzate de încălzirea excesivă *
– valva, supapă și garnitură oalelor de presiune – De exemplu de la brandul Royalty Line și Perfect Home
– defectele de email (șmalț) – de exemplu la ceaune/oale/tigăi din fontă care sunt acoperite cu email, sau defectele de vopsea la sobe/cazane, focare, suporturi de ceaun și etc.
– stratul ceramic sau invelis marmură sau non-adeziv al vaselor anti-aderente. În funcție de tipul de gătit sau temperatura folosită la gătit, aceste vase își pot pierde treptat calitățile non-adezive.
-*Utilizarea vasului de inox (oțel inoxidabil; de la producători Arian Gastro, Perfect Home, Royalty Line și etc.) poate duce la apariția petelor, urmelor de culoare brună, aceste colorări maronii nu sunt considerate defect și nu depreciază calitatea vasului de inox, precum nici nu afectează uzabilitatea vasului. Astfel, vasul de inox trebuie folosit doar pe ochiul cu flacăra corespunzătoare ca mărime al aragazului , evitând astfel ca flăcările prea mari să se prelingă în sus, peste părțile laterale ale vasului , astfel se evită deteriorarea vasului și majoritatea colorărilor.

1.3 Garanția nu dă dreptul la despagubiri, altele decât valoarea produsului propriu-zis!
1.4 Garanția este valabilă numai pe teritoriul României
1.5 Nu se asigură garanție pentru produsele deteriorate din cauza nerespectării instrucțiunilor de utilizare, întreținere și manipulare prezentate la secțiunea “Descriere” a fiecărui produs. Mai detaliat:

Următoarele cazuri duc la pierderea garanției:

  • defecțiuni apărute prin nerespectarea instrucțiunilor de utilizare (de exemplu șocuri mecanice, lovituri și etc. – rezultând bunuri deteriorate, de exemplu: fișuri, crăpare și etc.)
  • produsul a fost demontat și s-a umblat în interiorul lui
  • modificari aduse sistemelor de copiat
  • lovituri, crapături sau alte urme de șocuri mecanice
  • sisteme ce prezintă urme de contact cu lichide

În cazul în care produsul are defecțiuni prin fabricație acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 24 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Șesizările asteptăm în e-mail ([email protected] sau pe [email protected]). Dacă ați depășit acest 24 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors.
Returnarea suportă clientul și în situațiile dacă sunt probleme de garanție! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți în submeniul ”politică de returnare”.
1.6 
În cazul în care produsul sau una dintre componentele, accesoriile acestuia se defectează în perioada de garanție (de exemplu după o folosire de 3 luni) din cauza unui defect de fabricație, compania TÜNVERAI TECH SRL trebuie să înlocuiască produsul sau piesa, accesoriu dată cu un produs de același tip în termen de 30 de zile dacă acest lucru este posibil*
*desigur, în primul rând clientul trebuie să returneze produsul cumpărat câtre firma noastră ca să putem verifica situația! Acest 30 de zile începe când coletul a ajuns în posesia noastră.
În cazul în care reparația nu este posibilă (asta va fi comunicată ulterior în e-mail câtre client) și în plus nu este posibilă înlocuirea produsului cu un produs identic (de exemplu, din cauza lipsei de culoare, lipsei dimensiunii etc.) în această perioadă, societatea are dreptul să înlocuiască produsul cu un produs de calitate și preț asemănătoare. De exemplu, dacă nu este disponibil un produs de înlocuire de aceeași culoare sau dimensiune, compania poate înlocui produsul cu un produs de altă culoare sau dimensiune similară.

Garanția este valabilă numai pentru următoare probleme:
– Deformare (De exemplu: ceaune, grătare pe lemne și cărbuni, oale, crătițe și alte vase. Nu contează materialul și marca).
– Sudare (De exemplu: grătare pe lemne și cărbuni. Nu contează materialul și marca): Garanția acoperă sudura efectuată pe produs, de exemplu dacă sudura se desprinde de materialul grătarului, în cazul temperaturii ridicate.
– Electronică
– Sau în cazul (acest paragraf a fost scris o dată mai sus) în care produsul primit este nefuncțional sau are defecte prin fabricarea acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 24 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Dacă ați depășit acest 24 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors

Mai multe info despre Termen și Condiții:

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet noastre și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare “Termenii și Condițiile”).

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet al nostru și Vânzătorul tuturor produselor și serviciilor comercializate prin intermediul paginii de internet este MRFOC.RO (denumirea legală firmei: TÜNVERAI TECH SRL), având sediul social in ODORHEIU-SECUIESC (535600), JUD. HARGHITA, STR. BECLEAN NR. 164, număr de înregistrare la Registrul Comertului J19/218/2018, cod unic de identificare RO39286740

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet MRFOC.RO şi să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Titularul acestei pagini de internet este societatea cu denumirea legală TÜNVERAI TECH SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]

Definiții:

Utilizator – orice persoană care accesează și / sau vizitează pagina de internet

Cumpărătorul – orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: on-line pe această pagină de internet sau având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line – solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

Produs – orice bun comercializat de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro , solicitat de către Cumpărător prin Comanda lansată pe pagina de internet al nostru care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu oferit de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro solicitat de către Cumpărător prin Comanda, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile,elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet și TÜNVERAI TECH SRL reprezintă conținutul paginii de internet.

Pagina de internet www.mrfoc.ro este creată şi funcţionează pe platforma de servicii webshop woocommerce.com, astfel toate elementele ale paginii de internet unde acesta este menţionat prin Termeni şi condiţii de utilizare ale woocommerce.com, inclusiv dar fără a se limita la elemente design, grafică, soluţii tehnice, software etc., aparţine în mod exclusiv woocommerce.com.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul TUNVERAI TECH SRL.

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm, ca Dvs., în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător să aveți în vedere ca achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Vânzătorului față de Dvs. este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Comanda produselor

Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului, a cantităţii dorite și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”.În cazul în care doreşte să finalizeze comanda în „Coşul meu” va trebui să apese butonul „Comandă”. În cazul în care dorește să beneficieze de reduceri, trebuie să introducă codul cuponului și să apese butonul ”Aplică”. În vederea lansării comenzii Cumpărătorul va furniza datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. Cumpărătorul va alege modalitatea de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare. După finalizarea comenzii, Cumpărătorul va primi un e-mail despre recepţia comenzii şi va fi contactat prin telefon de către Vânzător, pentru confirmarea comenzii.
Pentru mai multe info și să vedeți procedura: https://mrfoc.ro/cum-comand

Modalități de plată
Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet includ T.V.A. (taxă pe valoarea adaugată) conform legii in vigoare (19%).

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de peste 399,99 RON.
Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție

  • Plata ramburs, la livrare prin courierat rapid
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dreptul de proprietate

Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre (TUNVERAI TECH SRL) până în momentul achitării integrale ale acestora.

Recomandare de vârstă
TUNVERAI TECH SRL afişează pe site-ul https://mrfoc.ro/ recomandarea de vârstă pentru fiecare produs în parte, în măsura furnizării de către importatori/distribuitori a acestei informatii. Vă rugăm să respectaţi vârsta recomandată de producător, care este scrisă şi pe ambalajul produsului. TUNVERAI TECH SRL, prin site-ul https://mrfoc.ro/, acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

Informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucratoare. Comenzile primite in weekend sunt expediate luni.
Preţul transportului produselor este fix: 20 RON.
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
Pentru returnare clientul plătește costuri suplimentare – mai multe info in submeniul ” Politica de returnare”.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Vânzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si / sau Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii prin email. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.

Livrarea produselor și transmiterea riscurilor
Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare în formulor ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat.

În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.

Vânzătorul depune toate eforturile pentru a livra la data agreată comenzile. Livrarea Produselor și / sau prestarea Serviciilor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrarea Produselor și să fie pe teritoriul României.

Dvs. în calitate de Cumpărător, sunteți exclusiv responsabil trebuie să vă asigurați că livrarea se poate face la această adresă şi că sunteți disponibil la această adresă, atât la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate. Aveți posibilitatea să specificați o adresă de livrare diferită de cea indicată pentru facturare.

În afara de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Produsele în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însotitoare in formular ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat. Vânzătorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului de cumpărare on-line pe teritoriul României.

Acceptarea va fi făcută atunci când Produsul și Serviciul sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comanda. În cazul în care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de TUNVERAI TECH SRL Cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile calendaristice, conform prevederilor OUG 34/2014, dacă este posibil conform acestor prevederi. În acest caz se va respecta prevederile procedurii regulile noastre.

După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.

În cazul în care Cumpărătorul observă ca Produsul nu este conform cu caracteristicile tehnice din Comandă, nu este integru, îi lipsesțe orice parte, accesoriu etc, sau orice altă neregulă, eroare, deviație etc. ne va semnala problema prin Email.

Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551, sau societatea noastră la email de [email protected]

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat, puteți să contactați la adresa de e-mail.

Cumpărătorul are posibilitatea să anuleze comanda efectuată până la momentul 1 ore prin telefon mobil (0746313042) sau in e-mail ([email protected]).

Vânzătorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii.

Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet.

Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Vânzător pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Vânzătorul și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Vânzătorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Reclamații către ANPC
Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi http://www.anpc.gov.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile. TUNVERAI TECH SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului https://mrfoc.ro/. TUNVERAI TECH SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, TUNVERAI TECH SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul (telefoni csau in e-mail) în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată. TUNVERAI TECH SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe https://mrfoc.ro/ sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferii de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. TUNVERAI TECH SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. TUNVERAI TECH SRL nu își asuma responsabilitatea şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.


Frauda
Încercarea modificării conţinutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă şi vă duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracţiunii.
Pozele si videoclipurile de prezentare sunt cu caracter informativ. Produsul livrat poate avea imbunatatiri aduse (conform cerintelor majoritare ale clientilor) fata de produsul prezentat care nu afecteaza functionalitatea produsului sau forma acestuia (ex. culoarea manerelor, forma cenusarului sau materialul din care este confectionat deflectorul, dupa caz.)
Produsele pot avea o culoare diferita fata de poza de prezentare cu pana la 10% mai inchise sau deschise in functie de lotul de productie.

Legea aplicabilă și litigii
Utilizarea paginii de internet transmiterea Comenzilor și încheierea Contractelor prin intermediul paginii de internet sunt guvernate de legislația română.
Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.
În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.
Luând la cunostinţă şi acceptând aceşti Termeni şi Condiţii, clientul şi le asuma în totalitate.

Modificarea Termenii și Condițiilor
Vânzătorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă.

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet și / sau al Serviciului de cumpărare on-line oferit prin intermediul paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.

În final
Nu suntem responsabili pentru erorile de preț sau date tehnice. Ne rezervăm dreptul de a face greșeli, modificări de preț și greșeli de scriere fără notificare prealabilă!

Părerea clienţilor

Average rating: 4.85 based on 781 reviews

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

EXCELENT

%

Ceaun fonta natur 10.8 L 15500

Ok

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 39 cm, pentru Ceaun 10448 Perfect Home

Este ok

Polonic inox 480 ml Perfect Home 72032

Super polonicul e perfect pentru gulaș sau alte preparate la ceaun

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Foarte util distribuitorul de flacără e cel mai perfect dintre mărimi de pus sub oalele mai mari mai mici pe aragaz . Perfect recomand

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Foarte mulțumită sunt de disc e mare puțin adînc are mînere e din fontă te ține o viață dacă ai grijă de el.Recomand cu încredere mulțumesc mai revin pentru alte comenzi🤗

Disc fonta FM Premium 52 cm FM52

Foarte mare și material bun . Recomand cu incredere

%

Qozon - Wok din fonta, cu capac tip tigaie, 37 cm, 28173 Perfect Home

Un produs conform, întocmai cu descrierea. Rămâne de văzut cum se va comporta in timp ...

%

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Foarte buna!!

Plita fonta Grill rotunda 40 cm MRFK4

Obligatoriu de urmat instrucțiunile pentru a obține plita perfecta!

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Este ce trebuie, vi l recomand cu mare caldura

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Da ,am primit produsele; este cadou pentru copii si va fi folosit pentru preparare de bucate, atat acasa cat si la iesiri in natura; sunt foarte multumiti de produse!
Multumesc si multa sanatate!

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

E foarte bun discul. Am făcut de 2 ori deocamdată cartofi prăjiți, carne de porc și de pui. Au ieșit super. Doar ca e puțin de munca după ce termini și se răcește mai lipește și trebuie curățat bine. Fonta e mai pretențioasă.

%

Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

Foarte mulțumit.

Ridicator capac ceaun Petromax FTDH

Ridicătorul pentru capac foarte util

Ceaun fonta olandez, cu capac tip tigaie, 10.8 Litri, Petromax FT12-T

Mulțumesc frumos 🤗 Super ceaunul din fontă perfect pentru gulaș și alte preparate, foarte greu livrarea foarte ok recomand produsul, Următorul produs un disc vreau să achiziționez

Husa impermeabila pentru gratar ceramic Kamado 20”, 115x100 cm Perfect Home 14869

Totul ok. Livrare prompta. Husa se potriveste perfect pt Kamado de 20". Materialul nu e gros, dar pare rezistent.

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Serviciu perfect, produse de calitate. Mulțumesc frumos

%

Oala fonta emailata 4 l Perfect Home 12012

Este exact cum se vede in poza. Aceste vase din fonta de la Perfect Home sunt de super calitate. Mai am o oala mai mare (6,5 l), tot Perfect Home, de aprope de 2 ani si a devenit cea mai folosita oala din bucatarie! Folosesc la orice: tocane, sarmale, ciorbe. Se incalzeste uniform, nu se lipeste pe fund, capacul inchide vasul aproape ermetic. Am achizitionat varianta de 4 litri pentru ciorbe. Recomand cu incredere!

%

Ceaun, caldare cu manere, inox, 70 L Perfect Home 10155

Prompt rapid

%

Ceaun, caldare cu manere, inox, 70 L Perfect Home 10155

Prompt
Rapid

%

Oala fonta 10 L Perfect Home 15533

A ieșit o ciorba de miel.... Mama mama....glumind e foarte buna.. încinge greu răcește greu.... Nota 11 pt calitate și promptitudine... Mulțumesc

Disc fonta FM Premium 45 cm FM45

Sunt mulțumită de el doar că acum îmi doresc o dimensiune mai mare,estecam mic ptr o familie de 5 persoane..

%

Tigaie / plita fonta grill cu manere 33x41 cm MRFK19

E o ustensila buna si utila. Am evaluato la 4* si nu maximum datorita pretului.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Recomand!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Foarte mulțumit!
Recomand cu încredere!
Livrare foarte rapidă!

Cratita inox 28 cm 6,5 L Perfect Home 14979

Calitate foarte bună. Sunt mulțumit.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Foarte bun....merită achiziționat!

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Un produs foarte bun, o investiție foarte bună, totul iese suculent, nu se arde ca pe un grătar obișnuit.
Recomand cu încredere!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Calitativ!
Livrare in doua zile, exact ca in descriere.

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Foarte bun!

%

Oala fonta 7 L Perfect Home 15531

Sunt foarte multumit de produs, mancarea iese foarte buna, datorita grosimii peretelui, de atfel oala e destul de grea. In concluzie e super ok. Cei de la vanzari sunt foarte draguti, comanda a ajuns foarte repede.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Foarte bune produse și foarta prompta livrarea! Felicitări

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

O sobă foarte reușită!

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

Super ok! Recomand!

%

Presa fonta Gofre (Waffle), scurt, Petromax WF-IRON-S

Am primit coletul in foarte scurt timp după ce am plasat comanda, acesta este primul plus. Al doilea plus este acela că deși nu am folosit inca presa, m-am uitat la calitatea turnarii, sa nu aibă rugozitate excesiva, astfel încât ceea ce coci sa se prindă de presă. E perfecta pentru un produs din fonta. Bine lucrata, solida, făcută pentru mai multe generații daca o întreții corespunzător.

Disc fonta FM Premium 52 cm FM52

Util!

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

utila!

%

Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

excelent!

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Livrare promptă, ambalare cu multă grijă, vas de calitate foarte bună.
Sunt foarte mulțumită!

Marmita - Oala inox pentru transport mancare 92 L Perfect Home 72024

*****

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

La montatul mânerului sa rupt filetul din mâner. A trebuit să-l găuresc și să improvizez. De altfel la cât costă este un produs ok.

Marmita - Oala inox pentru transport mancare 50 L Perfect Home 28325

Foarte multumita, multumesc frumos

Grilaj din fonta, rotund, 44.5 cm 10463

Îmi place . Foarte bine finisat.

%

Cratita inox 38x15 cm 15,5 L Arian Gastro 92139

Am folosit cratița și sunt foarte mulțumită de ea. Am mai luat și o oală la 20 l și de aceasta sunt la fel de mulțumită. Se spala și se curăță bine și nu rămân pătate ca la alt inox.

Disc fonta adanc MIXT 50 cm

super ecomand

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Un produs foarte bun.

Disc fonta adanc MIXT 50 cm

Isi merita banii…Cum a venit l-am si testat si este minunat!Cuva din mijloc este buna ca nu mai sare untura ca din discurile de tractor.Recomand!

%

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Livrarea și produsul sunt în opinia mea perfecte.
O să vă recomand cu încredere.
Mulțumesc

Disc fonta FM Premium 38 cm FM38

Produs conform cu ce doream. Are si indicatii de folosire inainte de prima utilizare si dupa foarte utile. Recomand.

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

Clitatea produsului si livrarea nota 10 +++. Multumesc celor ce au facut posibil acest lucru.

Tigaie fonta emailata 30 cm Plamen CROA8

Sunt foarte mulțumită de aceasta tigaie.
Multumesc mrfoc pt aceasta achiziție!

%

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Grey HR-ZVC-C19

Buna,conform descrierii...

Protectie maner tigaie, aramida, Petromax HANDLE300

Super e a doua pe care o cumpăr 💪

Tigaie grill fonta 35 cm Petromax GP35-T

E deosebit de bună asta e a doua care o cumpăr 💪

%

Oala fonta emailata 20 cm 2,8 L "Trendy" LAVA LVYTC20K2r

Calitate bună. Este o oală ușor de întreținut. Se fierbe, rumenește și frige foarte bine, uniform, tocană foarte gustoasă , carnea super fragedă, pui rumeniți excepțional.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Foarte mulțumită, dacă ar fi sa dau o nota : 10.
Voi reveni pt achiziționarea și altor produse.

Marmita - Oala inox pentru transport mancare 92 L Perfect Home 72024

Foarte mulțumit de produs

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

Foarte multumita de produs. Ambalarea acestuia pentru livrare a depasit toate asteptarile. Felicitari!

Oala inox 54 litri Arian Gastro 10493

Super buna servicii prompte

%

Ceaun fonta natur 4 L 13285

Un produs excelent, recomand

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Am achizitionat o oala de fonta de 10 L
Deja am facut mîncare în ea
Calitate exceptionala
Merita banii

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

Foarte utila; mai ales pentru copt paine!

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Recomand!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Livrare la termen cum s-a specificat. Produsele au venit ambalate si s-au prezentat in stare buna. La primul gratar, discul s-a prezentat foarte bine, carnea nu s-a ars, nu s-a prins. Discul se curata foarte usor daca se urmeaza specificatiile producatorului.

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

Totul e Ok

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Este un ceaun extraordinar exact ce-mi trebuie,isi face treaba pentru ce l-am achizitionat
va multumesc

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Este un ceaun minunat exact ce-mi trebuie,isi face treaba pentru ce l-am achizitionat
va multumesc

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Este un ceaun minunat exact ce-mi trebuie,isi face treaba,va multumesc

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

Da este un capac eficient si perfect pentru ceaunul achizitionat

%

Oala fonta 7 L Perfect Home 15531

Sunt foarte mulțumit de oala de 7 l în urma coacerii unei paini

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 15720

Foarte buna calitate.Gatitul în fonta este superior altor materiale

Disc fonta adanc MIXT 50 cm

Super! Recomand cu încredere!

%

Set 6x Ceaun pentru servire, inox, 0.8 L, Perfect Home 11214

Va recomand cu mare drag.Produse de calitate seriozitate si rapiditate.respect

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Produs de calitate! Recomand discul din fonta !

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Produs de calitate.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Produs de calitate, aspectuos și practic.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Produsul foarte bun dar uleiul de palmier care este aplicat pe disc e foarte nasol de indepartat

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Buna ziua,
Multumim pentru feedback. Da, producatorul aplica in cele mai multe cazuri un strat prea groasa, dar asta poate fi indepartat usor daca incalziti putin vasul inainte de spalare.
Folositi cu sanatate! :-)

Plita din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA6

Foarte bun calitate extra

Plita din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA6

Super mulțumit !

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

Mulțumesc pentru promptitudine și calitatea produsului !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Produs conform asteptarilor. Multumesc.

%

Oala fonta ovala 6,5 L Perfect Home 15534

Beton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

%

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Perfecta. Cautam de mult aceasta placa. Recomand cu incredere. Multumesc MrFoc

%

Oala fonta emailata 8 L, albastru, Perfect Home 72025

Arata grozav oala respectiva; este foarte robustă.

Husa impermeabila pentru gratar ceramic Kamado 23”, 120x135 cm Perfect Home 28015

Foarte calitativa husa. Sta foarte bine pe gratar, nu este suflata de vant, desi bate vantul foarte tare in zona in care este gratarul. O folosesc impreuna cu un Kamado 23.5" achizitionat de la un alt magazin.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Fonta adevarata! Daca ai grija de ea te tine o viata! As zice chiar ca poate fi lasata mostenire!

Tigaie fonta adanca, 28 cm Maysternya T204

Foarte, foarte bună , sunt extrem de mulțumit de ea , recomand !

Oala fonta 29 cm 6 L MRFK3

Am achizitionat oala de 6l, una din cele mai bune oale de fonta pe care le detin. Trebuie asezonata inainte de prima folosire, fonta este zgrunturoasa, cand am asezonat-o am folosit pensula de uns cu ulei, a rupt prosopul de hartie si buretele 😀. Dupa ce am asezonat-o a devenit mai fina si e tot mai bine cu fiecare mancare pe care o fac in ea. Ce imi place extrem de mult la ea este ca are o forma si un volum perfecte, are diametru foarte bun atat pentru prajeli cat si pt ciorbe, tocanite etc. Am facut in ea deja legume prajite, paste si acum e pe foc cu ciorba de pastai. Nu are nici o treaba cu rosiile folosite care sunt mai acide pt fonta, am asezonat-o se pare asa de bine cand am primit-o ca nu afecteaza si daca o face, o asezonez din nou. Eu am aruncat toate vasele de teflon, marmorate si mai stiu eu ce si am devenit fan fonta, pe langa cateva vase de inox necesare. Colectia cuprinde tigai, cratite si ceaune, toate sunt absolut fantastice dar asta este atat de practica ca e deja preferata mea. Ar fi super la acest model si dimensiunea de 3,5-4l. Recomand, e excelenta.

%

Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

Este foarte buna

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Sunt foarte mulțumită , recomand cu drag

Tigaie fonta grill, maner lemn detasabil, 24 cm Maysternya T308

Super calitate,aspect,ambalaj!
Recomand;)

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Totul a funcționat foarte bine ,de la comandã pinã la livrare!👍

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Sunt bune, deocamdată le-am folosit doar de câteva ori și încă se lipește mâncarea. Dar sunt sigura ca in timp o sa fie mai bine. Îmi place sa sunt 2 tigăi, și sunt destul de grele.
Mă bucur mult de aceasta achiziție. Își merita banii.

Tava fonta pt cuptor Perfect Home 12516

Exceptionala

%

Oala inox 27.5 litri Arian Gastro 10491

Super mulțumită, recomand cu drag.

Cratita inox, 16 cm, 1.6 L, "Steama" - Korkmaz A1990

Foarte buna calitate, merita cumpărată, am mai achiziționat și altele la același preț sau mai scumpe dar nu sunt așa bune ca aceasta
Și un mare plus inoxul 18/10 Pt cei care vor sa aibă un organism sănătos si știu ce înseamnă este un mare plus

Gratar Kamado 23” inch, 59 cm, ceramica, verde, Perfect Home 28293

Am ales varianta asta deoarece frecvent organizam ”garden party” cu prietenii si cu membrii de familie.
Raportul calitate si pret este unul foarte bun daca analizam mai bine piata (am comparat cu brandurile Big Green Egg, Primo si cu modelele mai ieftine de pe piata) + am verificat si furnizorul MrFoc daca au accesorile separate (de exemplu piatra deflector care este extrem de util la BBQ).
Masutele laterale sunt extrem de utile si sunt foarte mare.
Livrarea este prompta, vine ambalat intr-o cutie ffff groase din carton si este legat pe un palet.
Multumesc mult! Andrei

%

Oala ovala fonta emailata 7,5 litri Perfect Home 14606

Oala este exact ce îmi trebuia. Arata si foarte bine. Multumesc frumos. Dumnezeu sa va binecuvânteze și sa va păzească.

%

Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

Foarte mulțumit.

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Calitate superioară, cu siguranță o să mai cumpărăm și alte produse, mulțumim

Ceaun fonta olandez, cu capac tip tigaie, 16 Litri, Petromax FT18-T

Am cumpărat acest produs, încă nu l am folosit dar se vede calitatea deosebită, apreciez mult politețea acestor persoane, foarte mulțumit

Oala din fonta emailata 30 cm, 5.7 L, Plamen CROA4

Își face treabă, o folosesc pe o sobă raketa pe lemne (nuiele). E bună la tocănițe, mâncare de ștevie sau spanac. Pentru supe sau ciorbe ar fi bună o oală mai adâncă.

%

Tigaie otel carbon 32 cm "CARBONE PLUS" 511032 - de Buyer

(proprietar verificat)

Sunt foarte multumit de tigaie. S-a asezonat nesperat de repede si usor. Este insa destul de grea, dar asta se datoreaza dimensiunilor generoase pe care le are.

Tigaie fonta 26 cm Perfect Home 12513

Calitate excelenta, mancarea nu se lipeste. Recomand cu drag.

Capac inox 37 cm 11242

(proprietar verificat)

Se potriveste foarte bine cu diametrul gurii ceaunului !

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

(proprietar verificat)

Un produs estetic și de calitate.

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

Foarte bun . Recomand

%

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

Un produs de calitate excelenta. A fost expediat rapid si ambalat perfect. Cea mea importanta caracteristica este ca nu se lipeste, am gatit cartofi, carne si oua in ulei. Recomand cu drag.

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Nu l am folosit, dar este fix ce îmi trebuie

%

Oala ovala fonta emailata 7,5 litri Perfect Home 14606

Arata bine. O sa gătesc mâine. Doamne ajuta. Firma serioasa.

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Foarte mulțumită. Livrare prompta, produse de calitate ambalate cu grijă.

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 15720

Sunt mulțumită, o recomand.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Face treaba.

%

Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

Recomand cu încredere!

Ceaun vanatoresc din fonta emailata, cu capac, 7 litri, 13269 Perfect Home

Foarte frumos si util! A venit cu 2-3 ciupituri ale smaltului la exterior dar sper sa nu afecteze in timp!

Tigaie Lespede fonta 20 cm Perfect Home 14773

Super, mega tigaie drept pentru care am mai comandat una, la 2 zile distanta, ca sa am spor :) Usor de manevrat, ies clatitele super, nu se lipesc, se coc repede. Am folosit-o pe plita cu inductie. Ma gandesc sa achizitionez si o cratita.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Produsul este bun, deocamdată am copt doar pâine în ea. Îmi place, nu e extraordinar de grea. Abia aștept să o incerc și la alte preparate. Daca se urmăresc instrucțiunile pentru arderea oalei, este totul ok.

Tigaie fonta 14 x 14 Perfect Home 14771

Tigaita arata foarte bine daca o asezonati cum trebuie. Este perfecta pentru omleta japoneza. Singurul punct negativ este inaltimea de 4.5 cm care este inatimea cozii...si nu inaltimea marginii tigaii. Si pe cutia tigaii scrie ca inaltimea este de 2,5cm si nu 4,5cm. Ar fi OK sa modificati asta in descriere, sa nu mai induceti in eroarea clientii. In rest, cei de la MrFoc au ambalat foarte bine produsul si chiar au intervenit cand cei de la curier intarziau cu livrarea. Asa ca multumesc!

Tigaie fonta 14 x 14 Perfect Home 14771

Buna ziua D-na Diana,
Multumim pentru feedback si pentru informatia. Aveti dreptate, noi am modificat acest info pe site.
Folositi cu sanatate produsul cumparat!
Echipa mrFoc :-)

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

Foarte bun. A ajuns repede. Material bun.

%

Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079352, 2.5 L, albastru inchis

Oala este excelenta! Impecabila ca aspect, dar, cel mai important, foarte buna la gatit. Nu lipeste mancarea, se curata foarte usor. Sunt foarte multumita.

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

totul este OK

Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

Livrarea in termenul transmis, produsul OK, urmează sa ii testez calitatile

Marmita - Oala inox pentru transport mancare 92 L Perfect Home 72024

Produs de caliate. Pret corect!

%

Oala ovala din fonta 29x23 4 L MRFK11

Produs foarte bun, sotia e fericita

%

Cratita din fonta emailata 30 cm, cu capac, Perfect Home 14017

Arata super bine nu am probat-o inca dar sunt foarte multumita de greutate si aspect super calitativ

%

Tava fonta emailata 33x23 cm Marble Grey HR-ZVC-T33

In love

Ceaun fonta olandez, cu capac tip tigaie, 16 Litri, Petromax FT18-T

Multumesc mult! Foarte atent impachetate, expeditia produselor urmarita de catre vanzator care m-a informat asupra statusului in permanent. Recomand cu mare caldura MR.foc! :)

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Zilele acestea am cumpărat acest produs, la prima vedere este fix cum ne așteptam (văzusem la cineva), foarte mulțumiți de colaborarea cu firma distribuitoare, abia așteptăm să vedem cum "se comportă" la prima utilizare.

Grilaj din fonta cu plita 60x35 cm FM PREMIUM

Seriozitate, corectitudine, promtitudine, ambalare ireprosabila si calitate maxima

Oala fonta emailata 5.2 L, albastru, Perfect Home 14611

Ma bucur ca am cumparat de aici. Oala a venit extrem de bine impachetata. Se vede ca isi apreciaza produsele si vor sa ajunga clientilor in cele mai bune conditii. Oala este foarte buna. Pana acum am folosit-o la paine si a iesit foarte bine.
Multumesc.

%

Oala fonta 5 L Perfect Home 15524

Recomand 😀

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

Super.

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

Apreciabil.

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

Mulțumitor.

Oala fonta emailata 4 L, albastru, Perfect Home 55001

Sunt foarte mulțumită, o recomand

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Peste așteptări de bune.
4 gheare aflate sub placă care se încalecă pe grătarul aragazului, împiedicând deplasarea împreună cu vasul tras..

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

E super, e așa cum mi-am dorit..... vă mulțumesc!

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075262, 36x27.8 cm, gri inchis

Sunt foarte multumit o recomand si foarte bine ambalata

%

Pachet Grill 1

Produse foarte bune recomand !

%

Oala fonta emailata 8 L, albastru, Perfect Home 72025

Este ce mi-am dorit !

Ceaun emailata 3 litri Perfect Home 71006

Succese fără limite.

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 15720

Foarte bune ....si se gateste rapid cu ele si mancarea are un gust deosebit.....am plita cu inductie si aveam mari emoti ....dar functioneaza excelent si se incalzesc repede

%

Ceaun fonta natur 3 L 13284

Am facut comanda si a doua zi am primit coletul!
Produsul este conform , este lucrat foarte bine si de calitate.
Recomand

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Eu îl am din martie 2023 și sunt foarte mulțumit de el.
Acasă, la munte oriunde te duci este foarte practic și calitativ.

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

Oala este foarte faina! Calitate înainte de toate!

Oala inox pentru paste 20 cm 4,5 L 14216 Perfect Home

Un produs bun dar nu așa de măricel .3/4 litri .
2/3 porții de paste și este ok.

Calitate bună .👌

%

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Grey HR-ZVC-C19

La prima vedere mi s-a parut cam micuta, dar recunosc ca am gresit. Excelenta pentru mamaliguta.

%

Oala fonta emailata 7 L, albastru, Perfect Home 12402

Sunt ce trebuie!!

Oala inalta inox, pentru supe, 28 cm, 14.5 L, "Pro Line" - Korkmaz A1167

Am achizitionat oala inalta inox, pentru supe, 28 cm, 14.5 L, "Pro Line" - KorkmazA1167 prin comanda online. Comanda a sosit mai repede decat m-am asteptat, material de calitate superioara, de-abia astept sa o incerc. Arata exact ca in descriere.

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Produsul corespunde descrierii,ambalare corespunzătoare,promptitudine.

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

Ok.

Cratita inox cu coada 18 cm 2,5 L 92096 Arian Gastro

10+

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

Sunt mulțumit!

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

Arata foarte bine . Un produs foarte bun preț calitate.
Am făcut o pâine la cuptor și sa prezentat foarte bine .
Sper sa se mențină tot asa.

%

Set 6x Paella emailata 24 cm Garcima 13382

Foarte mulțumit este ce trebuie .,Produsele sunt de calitate și sunt foarte mulțumit

%

Tigaie / plita fonta grill cu manere 33x41 cm MRFK19

foarte buna

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Superrrr

%

Gratar Portabil lemn-carbune cu suport de ceaun FM PREMIUM 67x40

Ok.

Oala inox 54 litri Arian Gastro 10493

Este ideală, pentru la ce îmi trebuie și este foarte bună. Vă recomand celor interesați.

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

(proprietar verificat)

Calitate foarte buna, la un pret bun. Recomand!

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

Calitatea 10

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

Da l-am scos din cutie. Este super bun, azi l-am folosit. Vă mulțumesc frumos. O seară frumoasă să aveți!

Oala ovala fonta emailata 6,5 litri Perfect Home 10568

Oala este foarte bunā , minunata pentru paine . A ajuns ambalatā corespunzător .

Oala fonta emailata 5.2 L, albastru, Perfect Home 14611

Este excelenta.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Bună îmi place foarte mult I super faina.multumesc mult !

Tigaie Lespede, Placinte, fonta 28 cm Perfect Home 14753

Un produs excelent care a sosit foarte bine ambalat.Am folosit lespedea pe plita cu inductie și nu am avut nici o problema.Cu mențiunea ca trebuiesc respectate instrucțiunile de asezonare și păstrare găsite pentru a evita ruginirea.

Sita inox de scos mancare Perfect Home 72066

Este perfecta pentru discul de fonta pe care mi l-am achizitionat tot de la mrfoc.

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Produs foarte bun, calitativ. Livrare rapida

Tigaie lespede fonta emailata 20 cm Perfect Home 28375

Un produs fain pentru niste clatite sanatoase!
Competenta si amabilitate, multumesc!

Tigaie fonta emailata 24 cm Perfect Home 12512

Un produs de calitate sper si durabil in timp si ce mi-am dorit, un vas sigur pentru un gatit sanatos, dintr-un material natural fara aluminiu, teflon si alte adaosuri toxice. Competenta si amabilitate, multumesc!

%

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Grey HR-ZVC-C19

Raport bun calitate/pret. Produsul bine ambalat. Reprezentantul firmei a interactionat cu noi, amabil, competent si util.

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Foarte mulțumită de oala. Am cumparat fix de Craciun pentru sarmale si au iesit exceptional :) la fel ca in traditionala oala de lut.
Calitativa, material bun.

%

Peka Sace, Țest, din fonta emailata 50 cm Plamen CROA13

Super, să-l vedem la treabă!

Ceaun fonta olandez, cu capac tip tigaie, 16 Litri, Petromax FT18-T

Recomand, super ambalare, super calitate, super greu 😅, super din toate punctele de vedere!

Capac din fonta 32.5 cm MRFK6

Capac foarte bun ! Livrare rápida foarte multumita! Recomand cu incredere

Capac din fonta 32.5 cm MRFK6

Livrare rápida !capac foarte bun! foarte multumita.

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

Foarte multumit de achizitie
Deja isi face datoria in bucatarie

Vas conic din fonta emailata (2 in 1) Perfect Home 15025

Foarte mulțumit.

%

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Super bun,recomand

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Super! Foarte solid, livrare prompta, calitate garantata. Arata exact ca in poze.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Este ok

Arzator gaz din fier galvanizat, 3,5kW 14683

Produs foarte bun, exact cum arata in poza si cum scrie in specificatii. Recomand!

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

Foarte ok !
Deabea astept sa o folosesc !
Calitate buna recomand !

Arzator gaz 30 cm, 2 cercuri, Garcima L30 13353

Comanda a fost onorată foarte repede,practic în 2 zile am primit-o.Nu am instalat încă dar o să revin.

Suport pentru ceaun / Trepied cu scripet 120 cm MRFK27

Foarte multumit,am curajul sa recomand aceasta firma pentru oricine 1

Tocator rotund din lemn 30 cm 19074

Foarte bun.

Tigaie fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079673, 26 cm, albastru inchis

Calitate foarte bună.Recomand

Set inox vase de gatit 7 piese Deluxe Perfect Home 14724

La fel ca in poze. Singurul lucru care ma deranjeaza sunt manerele de la oale si capace. Nu stiu daca e doar in capul meu, dar par ca sunt primele care vor ceda, dar asta in timp. In rest, foarte faine.

%

Oala ovala fonta emailata 7,5 litri Perfect Home 14606

Foarte buna, am facut short ribs si au iesit eztraordinar

Vas conic din fonta emailata (2 in 1) Perfect Home 15024

Foarte multumita, dar ar fi fost ma eficienta ergonomic sa incapa si in cuptoare mai scurte daca manerele sa fi fost mobile, adica sa se dea ,,peste cap,, = veticale cand sunt libere si sa devina orizontale cand sunt luate in mana

Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

Raport calitate-pret...imbatabil.

Ceaun, caldare cu manere, inox, 40 L Perfect Home 10154

Căldarea este de o calitate superioara, are un design deosebit, se pretează și în biserica pentru sfințirea apei.

Ceaun fonta olandez, cu capac tip tigaie, 16 Litri, Petromax FT18-T

Încep prin a spune că în poze nu se vede cât de greu este.. Până acum am copt pâine și am făcut guiaș in el.. Fonta e de calitate superioară.. A ajuns ambalat cu mare grijă și in stare impecabilă!
Îl recomand cu drag!!!

Ceaun fonta olandez, cu capac tip tigaie, 16 Litri, Petromax FT18-T

Buna ziua,
Multumim. Folositi cu sanatate! Recomandam ca sa folositi si capacul pentru prajire, este foarte folos :-)
Echipa mrFoc

Plita din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA6

Un produs de f.buna calitate,ambalat foarte profesional!

%

Oala fonta emailata 8 L, albastru, Perfect Home 72025

Super oala!
Multumesc,

Tigaie fonta cu maner detasabil, 24 cm Maysternya T302

Foarte multumita. De calitate.

Tigaie / Cratita fonta 34 cm Maysternya 340-70

Sunt foarte încântată de această cratiță (tigaie).
Foarte încăpătoare, am făcut gogoși în ea și au ieșit excelente! Abia aștept sa fac mâncare în ea. Mulțumesc.

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

Foarte bun produsul!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Produse de calitate... Amplifica si distribuie optim efectul termic... Consiliere si livrare ireprosabile... Foarte multumit !

Ceaun fonta natur 13 L 14236

Deși am văzut cât cântărește, am fost surprinsă de greutatea lui. Nu l-am folosit dar, cred că v-a fi bun. Îl pregătesc pt utilizare acum de Crăciun! Revin cu noutăți.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Recomand

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Super mulțumită de produse! Calitate și seriozitate! Va mulțumesc

%

WOK din fonta 36.6 cm Perfect Home 14455

Am achiziționat un wok de foarte bună calitate.

Tigaie Lespede, Placinte, fonta 28 cm Perfect Home 14753

Produsul este perfect DAR daca avea pe coada ceva lemn nu stiu sa nu ma ard la degete cind fac clatite ca de fapt pt asta am cumparat o era si m ai perfecta.

Tigaie Lespede, Placinte, fonta 28 cm Perfect Home 14753

Buna ziua,
In cazul asta folositi un prosop sau cumparati de la noi o protectie de maner din aramida. Cu cod HANDLE300 le gasiti pe site.
Multumim.

%

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

Livrare excelenta, impachetat cu resposabilitate produs de calitate, revin cu parere după ce îl folosesc

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

usa e cam slaba.

Tigaie fonta 26 cm MRFK21

Un produs foarte bun, daca este asezonat cu grija la inceput si intretinut bine pe parcurs. O tigaie solida, pe care poti sa te bazezi o viata, in care poti gati fripturi excelente. Am si prajit in ea, e grozava, dar e si mai potrivita pentru fript.

Ceaun fonta cu capac din fonta 3.5 L , 24.5 x 10 cm , HR-UNS-SS545

5 ✨ minunat

%

Cratita fonta emailata, 28 cm, cu capac MY4173

Super buna si la cel mai avantajos pret pe acest site, livrare promta si in ambalaj corespunzător.

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

Foarte bună.

%

Oala fonta emailata 8 L, albastru, Perfect Home 72025

Este exact ce am comandat.Foarte utila .

%

Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

Sunt multumit de livrare. Asezonare e un pic dificila pt ca are 2 fete plita, dureaza mai mult. Va trimit review dupa ce o folosesc

Tigaie Lespede, Placinte, fonta 28 cm Perfect Home 14753

Livrare promptă, am rămas plăcut surprinsa ptr acest lucru deoarece noi stam într-o zonă mai izolată și deobicei coletele pe care le comand întârzie sau trebuie să merg să le ridic personal. Tigaie f bună calitativ și ca preț. Am copt primele plăcinte,, pălăne ț'', cum se spune pe la noi, fără a folosii ulei și au ieșit excelente. Recomand cu toată încrederea!!

%

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 39 cm, pentru Ceaun 10448 Perfect Home

este ok

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

Sunt foarte mulțumită de produsele primite!!!

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Sunt foarte mulțumit de achiziția făcută. Ceaunul achiziționat, l-am inaugurat cu o tocană din coadă de vită. A ieșit deosebit de bună. Vă mulțumesc și totodată mă felicit pentru inspirația pe care am avut-o, de a comanda de la dumneavoastră. Coletul a venit a doua zi.

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Este de f buna calitate,minunata,suntem f multumiti de ea.mrfoc.ro sunt de o seriozitate maxima

%

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

(proprietar verificat)

Excepțional produsul, excepțională și livrarea. Recomand cu drag.

Presa din fonta pentru prajit slanina Perfect Home 15508

Salutare! Felicitări pentru treaba bună pe care o faceți, dar din păcate eu nu sunt mulțumit de produs, stați linistiți, nu îl returnez!
Nemulțumirea mea este legată de faptul că presa e prea "plină"! Adică orice pun inauntru, când inchid, este zdrobit! Nu o pot folosi inchisă, adică am luat-o degeaba! Pe viitor lăsați măcar 4-5 mm spațiu înauntru pentru felia de slănină!
Mersi!

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

Pot sa spun ca si a facut treaba la prima folosinta
O sa vedem cänd bag un ratoi de 2,6 kg

%

Soba / Cazan complet 39 cm pentru Ceaun 71126 Perfect Home

Promtitudine si calitate,multumesc

Tigaie / Cratita fonta 24 cm Maysternya T102

Calitate f buna si se pot gati diverse in ea.

%

Grilaj din fonta 50x39 cm TMI5039

Da sunt super

Tigaie fonta 30 cm Petromax FP30-T

O tigaie solida, eu am asezonat-o de vreo 4 ori. După prima gătire s-a luat puțin din stratul de asezonare, dar tigaia nu a ruginit. Se simte diferit gustul, e mai buna mâncarea gătită în acest tip de tigaie. Recomand

Tigaie fonta emailata 24 cm Perfect Home 12512

Imi pare rau ca nu am gasit varianta de 26 cm. Este solida, grea, se simte fierul. Emailul se va vedea în timp când de durabil este. Mi-a plăcut ajutorul din partea echipei.

%

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Recomand cu drag produsele voastre. Exact ce mi am dorit!

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

E superb. Atentie doar la curatare, dupa gatit neaparat, altfel a doua zi e de lucru.

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075248, 36x27.8 cm, rosu

E superbă! Exact ce am comandat ai am și primit!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Bun ptr aragaz..nu de copt pe el cum am mai văzut..distribuitor flacara

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Sunt bune..îmi plac...calitative. Folosesc sub oale pe aragaz..m-am bucurat să văd că merg și pe inducție...mi se ardeau pe fung la gem..zacusca...revin cu o impresie la vară..

Cratita fonta cu coada si capac 39 cm, 2 litri, Petromax KR2

Excelent!Eu mi-am dorit mereu un ceaun ptr mamaliga si acesta e ceea ce trebuie.Mai ales ca e de fonta, cel mai sanatos ptr gatit.Mai trebuie asezonat, inca se prinde, dar, in timp...

Tigaie fonta 30 cm Petromax FP30-T

O tigaie ideală! Am asezonat-o conform instrucțiunilor. Prima dată am copt clătite si au iesit perfecte, apoi ochiuri si omleta. E o tigaie grea si stabilă, nu o poti ridica cu o singura mână. Ai nevoie de o manusa pe care sa o folosesti pentru ca se incalzeste, din pacate imi pare rau ca nu am comandat si manerul recomandat pe site pt aceasta tigaie.

%

Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

Le am murdărit cu ciorba de burta

%

Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

Foarte mulțumit cu ciorba de burta le am murdărit prima data

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

Produse de calitate, recomand achizitionarea lor!
Am achzitionat ambele ceaune, de 20 litri cat si de10 litri, sunt foarte multumit de livrarea lor , rapiditate si siguranta.
Firma ce prezinta încredere !

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075248, 36x27.8 cm, rosu

Produsul a ajuns in termenul stabilit in conditii foarte bune si este conform descrierilor.

%

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

Sunt foarte mulțumită de această achiziție .

%

Tigaie / plita fonta grill cu manere 33x41 cm MRFK19

Sunt foarte mulțumit și este foarte calitativ.

Cratita inox cu coada 20 cm 3,5 L 92097 Arian Gastro

Nu lipeste, f bun.

Capac inox 37 cm 11242

Un capac bun si potrivit pentru un ceaun emailat de 11 litri.

%

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

Arata foarte bine!

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Multumita! Procesul ce asezonare mi se pare putin cam solicitant pt ca am baby... dar in rest👌 felicitari!

Oala fonta emailata 2.9 L Marble Grey HR-ZVC-C22

Prompti si profesionisti. Sunt incantata de produs, este exact ca in descriere.

Tava Paella emailata 36 cm Garcima 13388

Super produs,fără defecte,zgârieturi și timpul de așteptare,f scurt!Recomand!

Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

Mulțumesc pentru promptitudine! Sunt mulțumit ! Recomand! Sunt profesioniști

Tigaie fonta adanca, 26 cm Maysternya T203

Cartofii prăjiți nu se prind de aceasta tigaie?

%

Ceaun fonta natur 3 L 13284

Produsul este conform descrierii si livrarea rapida. Recomand!

%

Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

Recomand

Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

fb

Vas conic din fonta emailata (2 in 1) Perfect Home 15025

Foarte mulțumită, recomand cu încredere!

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

Bunicel,unpic sa deformat de la transport,e destul de subtire dar isi face treaba deocamdata raport pret calitate bun!

%

Oala fonta 20 cm 1.7 L MRFK1

Foarte multumita de produs. Calitatea este una extraordinara. Am urmat toate indicatiile legat de folosirea ceaunului (spalat fara detergent, curatat urme de rugina cu bicarbonat, ars etc) si a rezultat o oala foarte utila. O recomand calduros pentru prajit in baie de ulei, mamaliga.

%

Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

VA RECOMAND

%

Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

Sant multumita de produsul comandat si livrarea a fost ok

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Sunt foarte multumita de achizitia facuta .

Plita fonta 30x30 cm 15038

Foarte multumita!

Oala fonta emailata 4.8 L Marble Grey HR-ZVC-S26

Sunt mulțumită de oală. Am și pus-o pe treabă imediat ce am primit-o. Sper să țină, nu am uns-o cu ulei și nici nu am băgat-o în cuptor cum scrie în instrucțiuni. Dar e bună și merită toți banii

%

Ceaun fonta natur 3 L 13284

Am achiziționat un ceaun! Sunt mulțumită de ce am primit! Mulțumesc și pt promptitudine!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Cu siguranta voi mai comanda unul, este extraordinar de util pentru că distribuie flacăra uniform, iar în această perioadă în care prepar conserve pentru iarnă și folosesc oale mari, este de un real ajutor. Îl recomand din toată inima.

Capac inox 37 cm 11242

Se potrivește perfect cu wok-ulbde 37 cm, e ușor de manevrat.

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Este un produs necesar în bucătărie, de o calitate excepțională.

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

Produs super o.k.,conform specificațiilor. Merită fiecare leuț.

Oala inalta inox 11 Litri, pentru supe, Home Perfect 018955

Super oala
Incantat,volum,capac inox

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Un produs bun. Cu toate că am citit toate recomandările de pe YouTube cu privire la întreținerea plitelor din fontă, după ce am copt ardei pe ea vreau să vă anunț că pete negre pe ea vor rămâne. Calitatea plitei este acceptabilă.

%

Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

F mulțumit și urmează sa mai fac o achizitie

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Raport calitate /pret foarte bun. Produs exact ca in descriere.

Ceaun fonta natur 13 L 14236

Mulțumesc,e ok

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Foarte bun!

Ceaun emailat, caldare cu manere, 50 L, Perfect Home 71055

Mulțumit nota 10

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Vizual arata foarte bine, astept prima ocazie pentru proba focului.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Este ok, foarte bună.

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

Cel mai bun raport preț calitate ..e foarte profi, grea se gătește bine in ea și cred că printre cele mai sănătoase materiale...

%

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

Felicitari pentru ce faceti ! Va doresc mult succes !

%

Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

Foarte mulțumit !!!

%

Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

Super mulțumit !!!

Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

Produs conform. Merită

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

Super calitate

Covor protectie sub Gratar 122x76 cm Perfect Home 16537

Arata foarte bine, sa vedem daca este si ignifug asa cum spuneti.Voi reveni si cu aceasta precizare.

Sita inox de scos mancare Perfect Home 12335

Super preț!

Sita inox de scos mancare Perfect Home 12335

Super

Sita inox de scos mancare Perfect Home 12335

Perfect

Lingura din Lemn 60 cm LN60IKS

De calitate și preț bun.

Polonic inox 480 ml Perfect Home 72032

Foarte bun , robust și preț mic!

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 42 cm, pentru Ceaun 10449 Perfect Home

Arată super bine, se montează ușor și sper să reziste la focul de lemne. Data viitoare voi comanda și picioarele mai lungi.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Disc de foarte buna calitate,ambalat corespunzator.Recomand cu incredere,produse de calitate si personal foarte amabil,raspund imediat la telefon si te ajuta cu orice problema sau intrebare

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

Produs de calitate foarte buna si frumoasa. E o placere sa getesti in el. Echipa profesionista si gata de ajutor

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

A venit in stare foarte buna, bine ambalata , am testat-o la foc de lemne, , este exact ce trebuie.

%

Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

Mulțumită.
As fi dorit sa se poată strânge mai bine și face saratele mai subtiri.

Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

Foarte mulțumită de produs!

Tigaie fonta emailata 30 cm Plamen CROA8

Ok

Cratita inox 22 cm 3 L Perfect Home 14977

foarte ok produsul si livrat rapid

Tava Paella otel lustruit 50 cm Garcima 13439

Excelenta !

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Arata superb, o minune de wok, a fost ambalat cu mare grija si a ajuns impecabil! Foarte amabili si livrarea promta! Va multumesc! ❤ 💕 💕

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

Produsul e bun, e ceea ce asteptam. Carnita a iesit excelenta.
Si livrarea a fost rapida.

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

Produs de calitate foarte buna, si frumoasa

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

Produs de bună calitate. Recomand

Oala fonta emailata, 6 L, 28 cm MY4172

Calitate/ preț foarte convenabil.
Recomand cu mare drag.

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Excepțional!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Nu l-am folosit inca dar arata foarte bine. Cred ca o sa mai comand inca unul.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm Perfect Home 14181

Bun,,,de calitate,,,

Oala fonta emailata, 6 L, 28 cm MY4172

Este grozava ,și sunt mulțumită de ea

Capac 47 cm din inox pentru ceaun 22 L 11244

Surprinzator de bine finisat. Util, ușor

%

Peka Sace, Țest, din fonta emailata 40 cm Plamen CROA14

Am cumpărat inițial tuciul emailat de 20 l. Am fost foarte mulțumită de el,așa că m-am hotărât sa cumpăr și țestul. Nu am fost dezamăgită nici de acest produs. Ambele sunt produse de calitate, iar zacusca,bulionul,pâinea și friptura au ieșit gustoase . Mulțumesc!

%

Oala ovala fonta emailata 7,5 litri Perfect Home 14606

Cea mai buna paine pufoasa si crocanta !

Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

E OK,merita banii

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Produsele sunt foarte bune, le-am achiziționat pentru protectie oale aragaz si se vede diferența, nu se mai ard sau afumă.
Intenționez sa mai cumpăr de aici produse. Fonta ramane cel mai rezistent material in timp

%

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Calitate excenta! Capacitate mare! Multumesc!

%

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Sunt foarte multumit de comunicarea cu vanzatorul, produsul a ajuns rapid foarte repede.
Plita este perfecta pentru aragazul meu, am facut atat legume cat si carne si am folosit-o pe ambele parti.
E foarte utila si se curata foarte usor.

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

super

%

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Grey HR-ZVC-C19

Foarte bun, ușor de întreținut

%

Peka Sace, Țest, din fonta emailata 40 cm Plamen CROA14

Un produs util . Atât pâinea cât și friptura au ieșit gustoase. Merită toți banii!

Oala fonta emailata 4.8 L Marble Grey HR-ZVC-S26

Oala livrată prompt, in 2 zile lucratoare. Bine ambalată. Să vedem cum se comportă la gatit.

Capac inox 37 cm 11242

Am cumpărat acest produs împreună cu WOK-ul din fontă emailată cu diametrul de 37 cm, „Perfect Home”, cod: 28067.
În procesul de utilizare a WOK-ului s-a dovedit a fi deosebit de util, pentru că acoperă perfect vasul și fiind din inox, este foarte ușor de manevrat în bucătărie de orice gospodină!...
Mulțumesc foarte mult!...

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Este un produs deosebit de util în orice bucătărie, deoarece permite prepararea în excelente condiții a multor tipuri de delicii culinare!
Și aș dori să precizez că deosebit de util mi-a fost de asemenea, tot ce scrie la secțiunea de utilizare și întreținere a produselor din fontă, de pe acest site!
Mulțumesc foarte mult!...

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

super comunicare,livrare,produs.

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Multumesc , sunt foarte multumita de achizitia mea

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

Foarte util

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

Multumesc! Sunt deosebite. Toate produsele sun preferatele mele in bucatarie. Mancarea are un gust adevarat 🤗

Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

Da.Multumesc pt promptitudine,produs excelent pentru nevoile mele

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Profesionalism
Livrare rapida
Produsul este conform descrierii

Oala fonta emailata 2.9 L Marble Grey HR-ZVC-C22

Foarte bună oala și foarte prompți cu trimiterea produsului.

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Luati cu incredere. Livrare prompta, produs de calitate, instructiuni de intretinere. Felicitari echipei Mr Foc.

%

Ceaun fonta natur 16 L 14237

Recomand oricui super calitate ⭐️⭐️⭐️⭐️

%

Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 15720

Oala asta este în general bună, numai că am primit-o ciobită în partea de sus la contact cu capacul. Ăsta e singurul motiv pentru care evaluarea mea este doar bună și nu altfel.

%