Transport gratuit pentru comenzi de peste 399,99 lei

Meniu

Coșul meu
0.00 lei
0
0.00 lei
0

Termeni și condiții

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați produse de pe pagina noastră de internet. Sperăm ca produsele pe care le găsiți la noi o să vă delecteze și o să se ridice la toate așteptările Dvs.
IMPORTANT: 
Confirmarea comenzii oficială vor fi transmit prin SMS (prin acest număr: 0746 313 042), lângă confirmarea comenzii de e-mail.  Confirmarea durează 1-60 minute ÎN GENERAL (pe Weekend-uri durează mai mult timp) și este foarte posibil că un consultant de vânzări de la mrFoc vă contacta Dvs. telefonic pentru confirmarea comenzii.
Dacă nu răspundeți la apelul nostru sau nu răspundeți la SMS-ul trimis de nostru atunci noi nu expediem comanda Dvs (ca să evităm probleme ulterioare, de exemplu: comandă expediată cu nr. telefon de contact incorect și etc.).
 Dacă nu respectați termenii contractului (clarificare: dacă nu preluați produsul/pachetul comandat din motivul că v-ați răzgândit din senin) și nu ne notificați prin scris la timp (prin e- mail la adresa [email protected] sau prin SMS la numărul de telefon 0746 313 042), înainte de trimiterea comenzii (deoarece noi întotdeauna trimitem un SMS tuturor clientilor despre ziua expedierii comenzii,  expediere efectuată din depozitul nostru întotdeauna după ora 12), astfel vom fi obligați să emitem o factură de transport/livrare, care să acopere o parte din prejudiciul cauzat nouă. Vom trimite factura de transport/livrare la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o. V-a trebui să plătiți această factură (care include costul transportului*) în termen de 7 zile calendaristice, prin transfer bancar folosind codul IBAN furnizat pe factură, către societatea noastră (TÜNVERAI TECH SRL).  
*atentie, costul transportului poate fi mai mic sau mai mare de 20,00 lei (valoare care este scrisă pe pagina web). Noi solicităm 20,00 de lei pentru livrare în cazuri uzuale, normale, când contractul este respectat de ambele părți, iar în cazuri rare acest cost poate fi mai puțin sau mai mult întrucât acești 20,00 lei includ în general și alte costuri – dar în majoritatea cazurilor poate fi mai mult sau chiar multiplu, în funcție de produsul și cantitatea comandată . De asemenea, vă rugăm să rețineți că în caz de refuz al coletului, costul de transport va fi taxat de două către noi de către curierat (întrucât coletul se va deplasa în două direcții în acest caz) și apoi noi trebuie să vă taxăm de două ori pe dvs. deoarece refuzați preluarea.
 Pentru a evita acest impediment, important de reținut e , că nu vi se va emite o factură de transport dacă utilizați opțiunea „Deschidere colet la livrare” în ziua livrării înainte de preluarea coletului, iar la livrare produsul nu corespunde așteptărilor dvs. Prin urmare, vă emitem o factură de transport numai dacă comandați din indiferență sau ignoranță, indecidere, adică din neglijență, și nu intenționați să respectați termenii contractului, respectiv nu preluați coletul (adică refuzați). Dacă nu intenționați să plătiți la timp factura emisă de noi, vom preda cazul avocatului nostru, care va face demersurile legale corespunzătoare pentru a închide cazul.
Mulțumim pentru înțelegere!

Costul transportului la o comandă sub 399,99 Ron costă fix 20,00 Ron (TVA inclus).
Mai multe informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend sunt expediate Luni.*
*Comenziile preluate Vineri după ora 13:00, vor fi expediate numai Luni.
*În cazul unei Forțe Majore (ex. Condiții Meteo, Evenimente Naționale, Acces Restrictionat în Adresa de Livrare, Accident pe drum), livrarea poate întârzia!
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
De la data 01.06.2021. fiecare colet pe care expediem conține serviciul Deschidere colet / verificare colet (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic). Acest serviciu este disponibil pentru toate produsele care au afișat acest beneficiu în pagina și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice *. Cum funcționează acest serviciu? În momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Din unde știți că coletul Dvs. are acest serviciu? Pe AWB (nr. document de transport, care este lipit pe cutie) scrie OBP (Open Before Payment) și lângă acest text este un semn de “X”.
* Pentru comenzile care sunt expediate pe palet sau cu opțiunea Cargo National (comenzi foarte voluminoase) nu putem asigura serviciul ”Deschiderea coletului la livrare” pentru că firmă de courierat nu permite acest lucru.
Acest serviciu îți oferă doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă în stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul. Mai multe informații despre livrare găsiți în meniul ”Livrare și Contact”.

Returnarea produselor (în scurt):
Costurile la produsele care vor fi returnat, indiferent ce motiv (cu excepția de un eșec făcut de site-ul nostru, de exemplu: livrat pentru un client un alt produs care a fost comandat – este important să menționăm aici că dacă cumpărătorul/clientul a recepționat un alt produs în loc de ce a fost comandat atunci este important să contactează noi în e-mail ([email protected]) în maxim 48 ore după preluarea coletului și să nu folosește produsul! ; sau dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni – mai jos găsiți explicație în submeniul ”ALT” ) vor fi suportate exclusiv de către cumpărător. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit (deci produse folosite, deteriorate ulteriori, modificate fizice și etc. nu acceptăm).
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul curierului și produsul/produselor a fost deterioat, ciobit/spart și după asta apoi face o plângere/reclamația nu acceptăm și nu luăm în considerare! Vă rugăm verificați conținutul pachetului și starea produselor.
Dacă clientul a ridicat coletul cu serviciul inclus ”verificare colet/deschiderea coletului la livrare” de la agentul corierului și produsul a avut un defect prin fabricație atunci clientul trebuie să scrie un e-mail cu pozele incluse pe următorul adresa de e-mail: [email protected]. Noi verificăm situația și înlocuim produsul fără costuri suplimentare dacă este cazul (explicație: ce inseamnă defect prin fabricație: dacă produsul nu se poate folosi în mod corespunzător, de exemplu:
– dacă toartă prindere lipsește prin ceaun sau nu este agățat corespunzător pe ceaun și nu se poate folosi cu trepied în mod corespunzător.
– dacă suprafață de gătire (și exteriorul) a unui vas din fontă emailată nu este acoperită corespunzător.
– dacă de exemplu dispozitivul din fontă pentru pregătirea sărățele nu se închide corect și din cauza asta mâncarea nu vor fi gătite corect.
– dacă capacul unui vas nu se închide bine (are minim 5mm spațiu între oală/cratiță/tigaie și capac).
Mai multe informații la ”Garanție”
Ce NU sunt defecțiuni prin fabricație? De exemplu:
– dacă interiorul/exteriorul unui vas din fontă natur (neemailată) a fost șlefuit de exemplu cu polizor unghiular (flex). Dacă vedeți astfel de indicii, înseamnă că materialul rămas a fost îndepărtat
, pentru motiv că suprafață să fie netedă și nu să fie brută. În acest situație nu înseamnă că produsul este în stare inutilizabil! Produsul poate fi folosit fără problemă ).
dacă vasul din fontă neemailată (natur) are foarte mici de porii (1-3mm) prin turnare. Aceste porii mici nu împiedică utilizarea vaselor din fontă. 
Returul se face cu etichetele (cuție originale dacă a fost) inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător) și cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
În temeiul prevederilor legale în vigoare, beneficiați de dreptul de retragere din Contractul încheiat cu Vânzătorul. Dreptul de retragere reprezintă posibilitatea Dvs. de a returna Produsele achiziționate prin Comanda în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționarea acestora (Prima zi începe când produsul este în posesia dumneavoastră fizică (în momentul când ați preluat coletul de la courier)).
După primire, dacă doriți să returnați produsul, trebuie să returnați produsul câtre vânzător cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Clarificare: coletul să fie predat la courier rapid cel târziu în a paisprezecea (14) zi. Dacă predați coletul la courier rapid în a cincisprezecelea (15) zi (deci cu o zi de întârziere), nu vom lua în considerare cererea Dvs. de retur, vă vom refuza coletul și păstram banilor Dvs.).
În cazul Returului în 14 de zile, costul de transport nu se returnează (20,00 lei).
Livrarea produsului returnat trebuie efectuată printr-un curier rapid, de exemplu cu firmele DPD, GLS, FAN COURIER, CARGUS, SAMEDAY și etc.
Livrarea trebuie efectuată la adresa companiei nostru (România, Harghita, Odorheiu-Secuiesc 535600, Str. Beclean Nr. 164.). 

În submeniul această (”Returnarea produselor (în scurt))” nu sunt afișate toate informațiile importante. Restul informațiilor le găsiți în secțiunea de ”Politica de returnare”!

Alt:
Dacă produsele pe care lea-ți comandat ajung la Dvs cu defecțiuni precum (cu serviciul inclus deschidere colet la livrare/verificare colet):

 • repere rupte, lovite,
 • oglindă/sticlă spartă sau ciobită
 • elemente defecte

atunci refuzati coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
De la data 01.06.2021. fiecare colet* pe care expediem conține serviciul Deschidere colet/Verificare colet
 (pentru cumpărătorul acest serviciu este gratuit, nu plătește în plus nimic!). Vă rugăm deschideți coletul în fața agentului (angajatul de la courier) ca să verificați starea produselor. Dacă nu vedeți defecțiuni, rupere și etc. din cauza transportului atunci preluați coletul.
*produsele pe care pleacă pe pallet nu au acest beneficii!!!
Dacă ați preluat coletul de la agentul curierului și a fost inclus serviciul ”deschidere colet la livrare/verificare colet” nu acceptăm reclamații ultieriori (de exemplu în situația când produsul a fost ciobit, rupt, spart și etc.).
Dacă produsul ajung la Dvs. spart, rupt, ciobit și etc. cu serviciul inclus Deschidere colet/verificare colet (dar nu ați preluat coletul), atunci refuzați coletul și menționați pentru agentul (angajatul lui courier) ca să scrie un comentariu în scanner că produsul este spart/ciobit/lovit și etc. După asta vom contacta Dvs. prin telefon/email și incercăm să rezolvăm problema în cât mai curând.
În cazul coletelor nepreluate de la curier:
Lansarea comenzii generează automat obligația dumneavoastră de plată. Comandați produsele dorite doar dacă sunteți în măsură de a plăti coletul curierului la primire! În cazul coletelor nepreluate de la curier, efectuăm retrimiterea acestora (sau o nouă comandă, cu diferit(e) produs(e)), din nou , la cerere, doar dacă valoarea coletului a fost virată prin transfer bancar, în avans (sau plătit online prin EuPlătesc).
Informații despre mărimea produselor:
Pentru fiecare vas (cratițe, tigăi, oale, ceaune și etc.) trebuie luată în considerare dimensiunea produsului și nu unitatea de litri pentru că există posibilitatea că în denumirea (și în descrierea technică) produsului scrie o capacitate de 10 L dar în realitate întră în el numai 9.6 litri de apă. Unitatea de litri (L) este doar informativă, o abordare aproximativă!

Garanție:
Termenul de garanție comercială pentru produsele vândute de MRFOC.RO (TÜNVERAI TECH SRL) este de:
– 6 luni (pentru persoane juridice 3 luni!) pentru ustensile şi instrumentele de gătit (ex: polonice, spatule, decojitoare, cuțite și etc.)
– 2 ani (pentru persoane juridice 1 an!) pentru vase de gătit (oale, cratițe, tigăi, țest și etc), grătare (pe gaz, pe lemne, pe cărbuni), grătare Kamado, sobe/cazane pentru ceaune, arzătoare de gaz. Aceste articole sunt de la brandurile Perfect Home, Royalty Line, Lava, Grill Chef, Heinner, FM Premium, BIOL, Landmann, Garcima, TM, Plamen, Garcima și etc.
1.1 Termenul de garanție curge de la data vânzarii produsului și numai prin prezentarea prezentului Certificat de Garanție (dacă este), nr. comandă și facturii emisă de noi.
1.2 Garanția nu este valabilă în următoare situație:
– pentru produsele pe care le-ați primiti în cadou (sunt situații când punem niște cadouri (fără contracost) lângă comandă) de la noi.
– ruginirea produselor din fontă neemailată, emailată, oțel cromat (grilaj la produse FM PREMIUM, GRILL HOUSE și etc), fier, oţel (de exemplu grătare; sobe/cazane, suport pentru ceaun și etc.) în cazul nerespectării instrucțiunilor; Citiți instrucțiunile aflate în descrierea produsului și pe ambalajele produselor.
– utilizarea produsului în scopuri comerciale sau utilizarea excesivă a acestora (abuzul)
– deficiențele cauzate de manipulări neglijente sau accidente (ex: zgârieturi, spărturi, ciobiri, arsuri, îndoirea sau ciobirea lamelor și etc)
– deficiențele de ordin estetic (ex: decolorare, pătare, efect curcubeu) sau cauzate de încălzirea excesivă *
– valva, supapă și garnitură oalelor de presiune – De exemplu de la brandul Royalty Line și Perfect Home
– defectele de email (șmalț) – de exemplu la ceaune/oale/tigăi din fontă care sunt acoperite cu email, sau defectele de vopsea la sobe/cazane, focare, suporturi de ceaun și etc.
– stratul ceramic sau invelis marmură sau non-adeziv al vaselor anti-aderente. În funcție de tipul de gătit sau temperatura folosită la gătit, aceste vase își pot pierde treptat calitățile non-adezive.
-*Utilizarea vasului de inox (oțel inoxidabil; de la producători Arian Gastro, Perfect Home, Royalty Line și etc.) poate duce la apariția petelor, urmelor de culoare brună, aceste colorări maronii nu sunt considerate defect și nu depreciază calitatea vasului de inox, precum nici nu afectează uzabilitatea vasului. Astfel, vasul de inox trebuie folosit doar pe ochiul cu flacăra corespunzătoare ca mărime al aragazului , evitând astfel ca flăcările prea mari să se prelingă în sus, peste părțile laterale ale vasului , astfel se evită deteriorarea vasului și majoritatea colorărilor.

1.3 Garanția nu dă dreptul la despagubiri, altele decât valoarea produsului propriu-zis!
1.4 Garanția este valabilă numai pe teritoriul României
1.5 Nu se asigură garanție pentru produsele deteriorate din cauza nerespectării instrucțiunilor de utilizare, întreținere și manipulare prezentate la secțiunea “Descriere” a fiecărui produs. Mai detaliat:

Următoarele cazuri duc la pierderea garanției:

 • defecțiuni apărute prin nerespectarea instrucțiunilor de utilizare (de exemplu șocuri mecanice, lovituri și etc. – rezultând bunuri deteriorate, de exemplu: fișuri, crăpare și etc.)
 • produsul a fost demontat și s-a umblat în interiorul lui
 • modificari aduse sistemelor de copiat
 • lovituri, crapături sau alte urme de șocuri mecanice
 • sisteme ce prezintă urme de contact cu lichide

În cazul în care produsul are defecțiuni prin fabricație acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 24 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Șesizările asteptăm în e-mail ([email protected] sau pe [email protected]). Dacă ați depășit acest 24 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors.
Returnarea suportă clientul și în situațiile dacă sunt probleme de garanție! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți în submeniul ”politică de returnare”.
1.6 
În cazul în care produsul sau una dintre componentele, accesoriile acestuia se defectează în perioada de garanție (de exemplu după o folosire de 3 luni) din cauza unui defect de fabricație, compania TÜNVERAI TECH SRL trebuie să înlocuiască produsul sau piesa, accesoriu dată cu un produs de același tip în termen de 30 de zile dacă acest lucru este posibil*
*desigur, în primul rând clientul trebuie să returneze produsul cumpărat câtre firma noastră ca să putem verifica situația! Acest 30 de zile începe când coletul a ajuns în posesia noastră.
În cazul în care reparația nu este posibilă (asta va fi comunicată ulterior în e-mail câtre client) și în plus nu este posibilă înlocuirea produsului cu un produs identic (de exemplu, din cauza lipsei de culoare, lipsei dimensiunii etc.) în această perioadă, societatea are dreptul să înlocuiască produsul cu un produs de calitate și preț asemănătoare. De exemplu, dacă nu este disponibil un produs de înlocuire de aceeași culoare sau dimensiune, compania poate înlocui produsul cu un produs de altă culoare sau dimensiune similară.

Garanția este valabilă numai pentru următoare probleme:
– Deformare (De exemplu: ceaune, grătare pe lemne și cărbuni, oale, crătițe și alte vase. Nu contează materialul și marca).
– Sudare (De exemplu: grătare pe lemne și cărbuni. Nu contează materialul și marca): Garanția acoperă sudura efectuată pe produs, de exemplu dacă sudura se desprinde de materialul grătarului, în cazul temperaturii ridicate.
– Electronică
– Sau în cazul (acest paragraf a fost scris o dată mai sus) în care produsul primit este nefuncțional sau are defecte prin fabricarea acesta va fi înlocuit gratuit cu unul conform, dacă în termen de 24 ore șesizările a fost semnalate spre noi după preluarea coletului. Dacă ați depășit acest 24 ore, Dvs trebuie să suportați transportul (returul) dus-întors

Mai multe info despre Termen și Condiții:

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet noastre și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare “Termenii și Condițiile”).

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet al nostru și Vânzătorul tuturor produselor și serviciilor comercializate prin intermediul paginii de internet este MRFOC.RO (denumirea legală firmei: TÜNVERAI TECH SRL), având sediul social in ODORHEIU-SECUIESC (535600), JUD. HARGHITA, STR. BECLEAN NR. 164, număr de înregistrare la Registrul Comertului J19/218/2018, cod unic de identificare RO39286740

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet MRFOC.RO şi să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Titularul acestei pagini de internet este societatea cu denumirea legală TÜNVERAI TECH SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]

Definiții:

Utilizator – orice persoană care accesează și / sau vizitează pagina de internet

Cumpărătorul – orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: on-line pe această pagină de internet sau având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line – solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

Produs – orice bun comercializat de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro , solicitat de către Cumpărător prin Comanda lansată pe pagina de internet al nostru care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu oferit de către TÜNVERAI TECH SRL prin intermediul paginii de internet www.mrfoc.ro solicitat de către Cumpărător prin Comanda, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile,elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet și TÜNVERAI TECH SRL reprezintă conținutul paginii de internet.

Pagina de internet www.mrfoc.ro este creată şi funcţionează pe platforma de servicii webshop woocommerce.com, astfel toate elementele ale paginii de internet unde acesta este menţionat prin Termeni şi condiţii de utilizare ale woocommerce.com, inclusiv dar fără a se limita la elemente design, grafică, soluţii tehnice, software etc., aparţine în mod exclusiv woocommerce.com.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul TUNVERAI TECH SRL.

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm, ca Dvs., în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător să aveți în vedere ca achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Vânzătorului față de Dvs. este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Comanda produselor

Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului, a cantităţii dorite și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”.În cazul în care doreşte să finalizeze comanda în „Coşul meu” va trebui să apese butonul „Comandă”. În cazul în care dorește să beneficieze de reduceri, trebuie să introducă codul cuponului și să apese butonul ”Aplică”. În vederea lansării comenzii Cumpărătorul va furniza datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. Cumpărătorul va alege modalitatea de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare. După finalizarea comenzii, Cumpărătorul va primi un e-mail despre recepţia comenzii şi va fi contactat prin telefon de către Vânzător, pentru confirmarea comenzii.
Pentru mai multe info și să vedeți procedura: https://mrfoc.ro/cum-comand

Modalități de plată
Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet includ T.V.A. (taxă pe valoarea adaugată) conform legii in vigoare (19%).

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de peste 399,99 RON.
Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție

 • Plata ramburs, la livrare prin courierat rapid
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dreptul de proprietate

Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre (TUNVERAI TECH SRL) până în momentul achitării integrale ale acestora.

Recomandare de vârstă
TUNVERAI TECH SRL afişează pe site-ul https://mrfoc.ro/ recomandarea de vârstă pentru fiecare produs în parte, în măsura furnizării de către importatori/distribuitori a acestei informatii. Vă rugăm să respectaţi vârsta recomandată de producător, care este scrisă şi pe ambalajul produsului. TUNVERAI TECH SRL, prin site-ul https://mrfoc.ro/, acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

Informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A (DPD)
Livrarea produselor este asigurată în termen de 1-7 zile lucratoare. Comenzile primite in weekend sunt expediate luni.
Preţul transportului produselor este fix: 20 RON.
Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor.
Pentru returnare clientul plătește costuri suplimentare – mai multe info in submeniul ” Politica de returnare”.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Vânzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si / sau Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii prin email. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.

Livrarea produselor și transmiterea riscurilor
Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare în formulor ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat.

În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.

Vânzătorul depune toate eforturile pentru a livra la data agreată comenzile. Livrarea Produselor și / sau prestarea Serviciilor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrarea Produselor și să fie pe teritoriul României.

Dvs. în calitate de Cumpărător, sunteți exclusiv responsabil trebuie să vă asigurați că livrarea se poate face la această adresă şi că sunteți disponibil la această adresă, atât la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate. Aveți posibilitatea să specificați o adresă de livrare diferită de cea indicată pentru facturare.

În afara de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Produsele în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însotitoare in formular ELECTRONICĂ prin email sau în ambalare, împreună cu produsul comandat. Vânzătorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului de cumpărare on-line pe teritoriul României.

Acceptarea va fi făcută atunci când Produsul și Serviciul sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comanda. În cazul în care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de TUNVERAI TECH SRL Cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile calendaristice, conform prevederilor OUG 34/2014, dacă este posibil conform acestor prevederi. În acest caz se va respecta prevederile procedurii regulile noastre.

După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.

În cazul în care Cumpărătorul observă ca Produsul nu este conform cu caracteristicile tehnice din Comandă, nu este integru, îi lipsesțe orice parte, accesoriu etc, sau orice altă neregulă, eroare, deviație etc. ne va semnala problema prin Email.

Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551, sau societatea noastră la email de [email protected]

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat, puteți să contactați la adresa de e-mail.

Cumpărătorul are posibilitatea să anuleze comanda efectuată până la momentul 1 ore prin telefon mobil (0746313042) sau in e-mail ([email protected]).

Vânzătorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii.

Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet.

Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Vânzător pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Vânzătorul și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Vânzătorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Reclamații către ANPC
Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi http://www.anpc.gov.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile. TUNVERAI TECH SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului https://mrfoc.ro/. TUNVERAI TECH SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, TUNVERAI TECH SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul (telefoni csau in e-mail) în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată. TUNVERAI TECH SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe https://mrfoc.ro/ sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferii de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. TUNVERAI TECH SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. TUNVERAI TECH SRL nu își asuma responsabilitatea şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.


Frauda
Încercarea modificării conţinutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă şi vă duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracţiunii.
Pozele si videoclipurile de prezentare sunt cu caracter informativ. Produsul livrat poate avea imbunatatiri aduse (conform cerintelor majoritare ale clientilor) fata de produsul prezentat care nu afecteaza functionalitatea produsului sau forma acestuia (ex. culoarea manerelor, forma cenusarului sau materialul din care este confectionat deflectorul, dupa caz.)
Produsele pot avea o culoare diferita fata de poza de prezentare cu pana la 10% mai inchise sau deschise in functie de lotul de productie.

Legea aplicabilă și litigii
Utilizarea paginii de internet transmiterea Comenzilor și încheierea Contractelor prin intermediul paginii de internet sunt guvernate de legislația română.
Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.
În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.
Luând la cunostinţă şi acceptând aceşti Termeni şi Condiţii, clientul şi le asuma în totalitate.

Modificarea Termenii și Condițiilor
Vânzătorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă.

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet și / sau al Serviciului de cumpărare on-line oferit prin intermediul paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.

În final
Nu suntem responsabili pentru erorile de preț sau date tehnice. Ne rezervăm dreptul de a face greșeli, modificări de preț și greșeli de scriere fără notificare prealabilă!

0
  Coșul meu

  Părerea clienţilor

  Average rating: 4.82 based on 592 reviews

  Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

  Sunt multumit de livrare. Asezonare e un pic dificila pt ca are 2 fete plita, dureaza mai mult. Va trimit review dupa ce o folosesc

  Tigaie Lespede, Placinte, fonta 28 cm Perfect Home 14753

  Livrare promptă, am rămas plăcut surprinsa ptr acest lucru deoarece noi stam într-o zonă mai izolată și deobicei coletele pe care le comand întârzie sau trebuie să merg să le ridic personal. Tigaie f bună calitativ și ca preț. Am copt primele plăcinte,, pălăne ț'', cum se spune pe la noi, fără a folosii ulei și au ieșit excelente. Recomand cu toată încrederea!!

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 39 cm, pentru Ceaun 10448 Perfect Home

  este ok

  Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

  Sunt foarte mulțumită de produsele primite!!!

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Sunt foarte mulțumit de achiziția făcută. Ceaunul achiziționat, l-am inaugurat cu o tocană din coadă de vită. A ieșit deosebit de bună. Vă mulțumesc și totodată mă felicit pentru inspirația pe care am avut-o, de a comanda de la dumneavoastră. Coletul a venit a doua zi.

  %

  Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

  Este de f buna calitate,minunata,suntem f multumiti de ea.mrfoc.ro sunt de o seriozitate maxima

  Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

  (proprietar verificat)

  Excepțional produsul, excepțională și livrarea. Recomand cu drag.

  Presa din fonta pentru prajit slanina Perfect Home 15508

  Salutare! Felicitări pentru treaba bună pe care o faceți, dar din păcate eu nu sunt mulțumit de produs, stați linistiți, nu îl returnez!
  Nemulțumirea mea este legată de faptul că presa e prea "plină"! Adică orice pun inauntru, când inchid, este zdrobit! Nu o pot folosi inchisă, adică am luat-o degeaba! Pe viitor lăsați măcar 4-5 mm spațiu înauntru pentru felia de slănină!
  Mersi!

  %

  Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

  Pot sa spun ca si a facut treaba la prima folosinta
  O sa vedem cänd bag un ratoi de 2,6 kg

  Soba / Cazan complet 39 cm pentru Ceaun 71126 Perfect Home

  Promtitudine si calitate,multumesc

  Tigaie / Cratita fonta 24 cm Maysternya T102

  Calitate f buna si se pot gati diverse in ea.

  %

  Grilaj din fonta 50x39 cm TMI5039

  Da sunt super

  Tigaie fonta 30 cm Petromax FP30-T

  O tigaie solida, eu am asezonat-o de vreo 4 ori. După prima gătire s-a luat puțin din stratul de asezonare, dar tigaia nu a ruginit. Se simte diferit gustul, e mai buna mâncarea gătită în acest tip de tigaie. Recomand

  Tigaie fonta emailata 24 cm Perfect Home 12512

  Imi pare rau ca nu am gasit varianta de 26 cm. Este solida, grea, se simte fierul. Emailul se va vedea în timp când de durabil este. Mi-a plăcut ajutorul din partea echipei.

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Recomand cu drag produsele voastre. Exact ce mi am dorit!

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  E superb. Atentie doar la curatare, dupa gatit neaparat, altfel a doua zi e de lucru.

  Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075248, 36x27.8 cm, rosu

  E superbă! Exact ce am comandat ai am și primit!

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Bun ptr aragaz..nu de copt pe el cum am mai văzut..distribuitor flacara

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Sunt bune..îmi plac...calitative. Folosesc sub oale pe aragaz..m-am bucurat să văd că merg și pe inducție...mi se ardeau pe fung la gem..zacusca...revin cu o impresie la vară..

  Cratita fonta cu coada si capac 39 cm, 2 litri, Petromax KR2

  Excelent!Eu mi-am dorit mereu un ceaun ptr mamaliga si acesta e ceea ce trebuie.Mai ales ca e de fonta, cel mai sanatos ptr gatit.Mai trebuie asezonat, inca se prinde, dar, in timp...

  Tigaie fonta 30 cm Petromax FP30-T

  O tigaie ideală! Am asezonat-o conform instrucțiunilor. Prima dată am copt clătite si au iesit perfecte, apoi ochiuri si omleta. E o tigaie grea si stabilă, nu o poti ridica cu o singura mână. Ai nevoie de o manusa pe care sa o folosesti pentru ca se incalzeste, din pacate imi pare rau ca nu am comandat si manerul recomandat pe site pt aceasta tigaie.

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

  Le am murdărit cu ciorba de burta

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

  Foarte mulțumit cu ciorba de burta le am murdărit prima data

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Produse de calitate, recomand achizitionarea lor!
  Am achzitionat ambele ceaune, de 20 litri cat si de10 litri, sunt foarte multumit de livrarea lor , rapiditate si siguranta.
  Firma ce prezinta încredere !

  Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075248, 36x27.8 cm, rosu

  Produsul a ajuns in termenul stabilit in conditii foarte bune si este conform descrierilor.

  Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

  Sunt foarte mulțumită de această achiziție .

  Tigaie / plita fonta grill cu manere 33x41 cm MRFK19

  Sunt foarte mulțumit și este foarte calitativ.

  Cratita inox cu coada 20 cm 3,5 L 92097 Arian Gastro

  Nu lipeste, f bun.

  Capac inox 37 cm 11242

  Un capac bun si potrivit pentru un ceaun emailat de 11 litri.

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  Arata foarte bine!

  %

  Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

  Multumita! Procesul ce asezonare mi se pare putin cam solicitant pt ca am baby... dar in rest👌 felicitari!

  Oala fonta emailata 2.9 L Marble Gray HR-ZVC-C22

  Prompti si profesionisti. Sunt incantata de produs, este exact ca in descriere.

  Tava Paella emailata 36 cm Garcima 13388

  Super produs,fără defecte,zgârieturi și timpul de așteptare,f scurt!Recomand!

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  Mulțumesc pentru promptitudine! Sunt mulțumit ! Recomand! Sunt profesioniști

  Tigaie fonta adanca, 26 cm Maysternya T203

  Cartofii prăjiți nu se prind de aceasta tigaie?

  %

  Ceaun fonta natur 3 L 13284

  Produsul este conform descrierii si livrarea rapida. Recomand!

  Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

  Recomand

  Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

  fb

  Vas conic din fonta emailata (2 in 1) Perfect Home 15025

  Foarte mulțumită, recomand cu încredere!

  Tava inox cu capac Perfect Home 14214

  Bunicel,unpic sa deformat de la transport,e destul de subtire dar isi face treaba deocamdata raport pret calitate bun!

  Oala fonta 20 cm 1.7 L MRFK1

  Foarte multumita de produs. Calitatea este una extraordinara. Am urmat toate indicatiile legat de folosirea ceaunului (spalat fara detergent, curatat urme de rugina cu bicarbonat, ars etc) si a rezultat o oala foarte utila. O recomand calduros pentru prajit in baie de ulei, mamaliga.

  Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

  VA RECOMAND

  Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

  Sant multumita de produsul comandat si livrarea a fost ok

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Sunt foarte multumita de achizitia facuta .

  Plita fonta 30x30 cm 15038

  Foarte multumita!

  Oala fonta emailata 4.8 L Marble Gray HR-ZVC-S26

  Sunt mulțumită de oală. Am și pus-o pe treabă imediat ce am primit-o. Sper să țină, nu am uns-o cu ulei și nici nu am băgat-o în cuptor cum scrie în instrucțiuni. Dar e bună și merită toți banii

  %

  Ceaun fonta natur 3 L 13284

  Am achiziționat un ceaun! Sunt mulțumită de ce am primit! Mulțumesc și pt promptitudine!

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Cu siguranta voi mai comanda unul, este extraordinar de util pentru că distribuie flacăra uniform, iar în această perioadă în care prepar conserve pentru iarnă și folosesc oale mari, este de un real ajutor. Îl recomand din toată inima.

  Capac inox 37 cm 11242

  Se potrivește perfect cu wok-ulbde 37 cm, e ușor de manevrat.

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  Este un produs necesar în bucătărie, de o calitate excepțională.

  Tava inox cu capac Perfect Home 14214

  Produs super o.k.,conform specificațiilor. Merită fiecare leuț.

  Oala inalta inox 11 Litri, pentru supe, Home Perfect 018955

  Super oala
  Incantat,volum,capac inox

  Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

  Un produs bun. Cu toate că am citit toate recomandările de pe YouTube cu privire la întreținerea plitelor din fontă, după ce am copt ardei pe ea vreau să vă anunț că pete negre pe ea vor rămâne. Calitatea plitei este acceptabilă.

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

  F mulțumit și urmează sa mai fac o achizitie

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Raport calitate /pret foarte bun. Produs exact ca in descriere.

  Ceaun fonta natur 13 L 14236

  Mulțumesc,e ok

  %

  Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

  Foarte bun!

  Ceaun emailat, caldare cu manere, 50 L, Perfect Home 71055

  Mulțumit nota 10

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Vizual arata foarte bine, astept prima ocazie pentru proba focului.

  Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

  Este ok, foarte bună.

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

  Cel mai bun raport preț calitate ..e foarte profi, grea se gătește bine in ea și cred că printre cele mai sănătoase materiale...

  %

  Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

  Felicitari pentru ce faceti ! Va doresc mult succes !

  Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

  Foarte mulțumit !!!

  Plita fonta reversibila 42x42 cm MRFK28

  Super mulțumit !!!

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  Produs conform. Merită

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Super calitate

  Covor protectie sub Gratar 122x76 cm Perfect Home 16537

  Arata foarte bine, sa vedem daca este si ignifug asa cum spuneti.Voi reveni si cu aceasta precizare.

  Sita inox de scos mancare Perfect Home 12335

  Super preț!

  Sita inox de scos mancare Perfect Home 12335

  Super

  Sita inox de scos mancare Perfect Home 12335

  Perfect

  Lingura din Lemn 60 cm LN60IKS

  De calitate și preț bun.

  Polonic inox 480 ml Perfect Home 72032

  Foarte bun , robust și preț mic!

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 42 cm, pentru Ceaun 10449 Perfect Home

  Arată super bine, se montează ușor și sper să reziste la focul de lemne. Data viitoare voi comanda și picioarele mai lungi.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Disc de foarte buna calitate,ambalat corespunzator.Recomand cu incredere,produse de calitate si personal foarte amabil,raspund imediat la telefon si te ajuta cu orice problema sau intrebare

  Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

  Produs de calitate foarte buna si frumoasa. E o placere sa getesti in el. Echipa profesionista si gata de ajutor

  %

  Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

  A venit in stare foarte buna, bine ambalata , am testat-o la foc de lemne, , este exact ce trebuie.

  Presa fonta pentru prajit saratele Perfect Home 15529

  Mulțumită.
  As fi dorit sa se poată strânge mai bine și face saratele mai subtiri.

  Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

  Foarte mulțumită de produs!

  Tigaie fonta emailata 30 cm Plamen CROA8

  Ok

  Cratita inox 22 cm 3 L Perfect Home 14977

  foarte ok produsul si livrat rapid

  Tava Paella otel lustruit 50 cm Garcima 13439

  Excelenta !

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  Arata superb, o minune de wok, a fost ambalat cu mare grija si a ajuns impecabil! Foarte amabili si livrarea promta! Va multumesc! ❤ 💕 💕

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Produsul e bun, e ceea ce asteptam. Carnita a iesit excelenta.
  Si livrarea a fost rapida.

  Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

  Produs de calitate foarte buna, si frumoasa

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Produs de bună calitate. Recomand

  Oala fonta emailata, 6 L, 28 cm MY4172

  Calitate/ preț foarte convenabil.
  Recomand cu mare drag.

  %

  Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

  Excepțional!

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Nu l-am folosit inca dar arata foarte bine. Cred ca o sa mai comand inca unul.

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm Perfect Home 14181

  Bun,,,de calitate,,,

  Oala fonta emailata, 6 L, 28 cm MY4172

  Este grozava ,și sunt mulțumită de ea

  Capac 47 cm din inox pentru ceaun 22 L 11244

  Surprinzator de bine finisat. Util, ușor

  Peka Sace, Țest, din fonta emailata 40 cm Plamen CROA14

  Am cumpărat inițial tuciul emailat de 20 l. Am fost foarte mulțumită de el,așa că m-am hotărât sa cumpăr și țestul. Nu am fost dezamăgită nici de acest produs. Ambele sunt produse de calitate, iar zacusca,bulionul,pâinea și friptura au ieșit gustoase . Mulțumesc!

  Oala ovala fonta emailata 7,5 litri Perfect Home 14606

  Cea mai buna paine pufoasa si crocanta !

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  E OK,merita banii

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

  Produsele sunt foarte bune, le-am achiziționat pentru protectie oale aragaz si se vede diferența, nu se mai ard sau afumă.
  Intenționez sa mai cumpăr de aici produse. Fonta ramane cel mai rezistent material in timp

  %

  Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

  Calitate excenta! Capacitate mare! Multumesc!

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Sunt foarte multumit de comunicarea cu vanzatorul, produsul a ajuns rapid foarte repede.
  Plita este perfecta pentru aragazul meu, am facut atat legume cat si carne si am folosit-o pe ambele parti.
  E foarte utila si se curata foarte usor.

  Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

  super

  Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

  Foarte bun, ușor de întreținut

  Peka Sace, Țest, din fonta emailata 40 cm Plamen CROA14

  Un produs util . Atât pâinea cât și friptura au ieșit gustoase. Merită toți banii!

  Oala fonta emailata 4.8 L Marble Gray HR-ZVC-S26

  Oala livrată prompt, in 2 zile lucratoare. Bine ambalată. Să vedem cum se comportă la gatit.

  Capac inox 37 cm 11242

  Am cumpărat acest produs împreună cu WOK-ul din fontă emailată cu diametrul de 37 cm, „Perfect Home”, cod: 28067.
  În procesul de utilizare a WOK-ului s-a dovedit a fi deosebit de util, pentru că acoperă perfect vasul și fiind din inox, este foarte ușor de manevrat în bucătărie de orice gospodină!...
  Mulțumesc foarte mult!...

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  Este un produs deosebit de util în orice bucătărie, deoarece permite prepararea în excelente condiții a multor tipuri de delicii culinare!
  Și aș dori să precizez că deosebit de util mi-a fost de asemenea, tot ce scrie la secțiunea de utilizare și întreținere a produselor din fontă, de pe acest site!
  Mulțumesc foarte mult!...

  %

  Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

  super comunicare,livrare,produs.

  %

  Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

  Multumesc , sunt foarte multumita de achizitia mea

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Foarte util

  Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

  Multumesc! Sunt deosebite. Toate produsele sun preferatele mele in bucatarie. Mancarea are un gust adevarat 🤗

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  Da.Multumesc pt promptitudine,produs excelent pentru nevoile mele

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Profesionalism
  Livrare rapida
  Produsul este conform descrierii

  Oala fonta emailata 2.9 L Marble Gray HR-ZVC-C22

  Foarte bună oala și foarte prompți cu trimiterea produsului.

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Luati cu incredere. Livrare prompta, produs de calitate, instructiuni de intretinere. Felicitari echipei Mr Foc.

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Recomand oricui super calitate ⭐️⭐️⭐️⭐️

  %

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 15720

  Oala asta este în general bună, numai că am primit-o ciobită în partea de sus la contact cu capacul. Ăsta e singurul motiv pentru care evaluarea mea este doar bună și nu altfel.

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Foarte buna calitate! Foarte bine impachetat!
  Abia astept sa il pun ceaunul la foc sa isi faca treaba!

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  Foarte mulțumită, începând de la livrare, mod ambalare și instrucțiuni utilizare produse, până la calitate. Recomand!

  Arzator gaz 60 cm, 3 cercuri, Garcima M60 13360

  Comanda a fost onorata in timp foarte scurt. Sunt foarte amabili si sunt foarte multumit de arzatorul comandam. Cinci stele.

  Suport pentru ceaun / Trepied reglabil cu scripet 180/100 cm 14921

  E ok, nu l-am probat inca cu un ceaun de 14.5 l plin.

  Tigaie fonta 25 cm MRF300

  Minunat

  Tigaie fonta 25 cm MRF300

  Super!

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Un prosus de calitate superioară. Este frumos lucrat și foarte robust. Recomand!!!
  Minusul produsului: mânerul o dată montat, foarte greu poate fi detașat de pe ceaun. Fiind fixat doar pe poziția verticală, e greu de introdus într-o geantă.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Este ceia ce ma așteptăm,livrarea prompta,recomand cu încredere

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Livrare promtă ,la prima vedere arată foarte bine
  Aștept să l pun la treabă...in rest mulțumit.

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

  Un produs de foarte buna calitate . Am gătit în ea și a ieșit perfect

  Oala fonta emailata 2.9 L Marble Gray HR-ZVC-C22

  Am primit oala din fontă emailată și sunt foarte mulțumită A ajuns foarte repede si arată foarte bine.

  Oala fonta 29 cm 6 L MRFK3

  Calitate buna, trebuie asezonata ca orice tigaie/oala de fonta, cu timpul devine muult mai buna decat tigaile de teflon care dupa 2 - 3 ani le aruncam pentru ca se zgarie. Cu tigaia de fonta nu mai am aceasta problema, pot racaii/zgaria oala cu furculita sau ustensile metalice fara griji ca se strica.
  Merita cei 180 de lei platiti in data de 02.09.2023

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Foarte bun si practic

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

  calitate f buna , grosime perfecta si diametru ideal ptr ochiul mic al plitei.

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  forma si marime perfecta.
  are pe spate patru ghidaje care trebuie ( sau nu) sa potriveasca fix pe ale plitei dvs.
  in aceasta situatie este foarte bine fixata si nu se misca chiar daca mutati oala sau ceea ce puneti pe plita.

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Foarte mulțumită de produs!

  %

  Ceaun din fonta emailat 7.2 L 12010

  Un produs aspectuos, de calitate si la un pret convenabil.

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Super produs.carnea si legumele preparate pe acesta placa de fonta au un gust deosebit.
  Am descoperit acest produs la un prieten,ulterior l am comandat si eu. L am
  Testat pe foc de arzator cu gaz cat si pe cărbune de gratar si pot afirma ca
  Este super Ok.

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

  La prima vedere arata foarte bine . Un produs de calitate .Felicitări producătorilor.

  Tigaie fonta emailata 24 cm Perfect Home 12512

  Foarte bună, am să comand și mai mare.
  Recomand cu încredere.

  Arzator gaz 40 cm, 3 cercuri, Garcima L40 13354

  Arzător foarte bun,l-am folosit deja.Expediere promtă.

  %

  Ceaun fonta natur 3 L 13284

  Foarte mulțumit de acest produs, este de calitate , l-am folosit și se confirmă cu descrierea producătorului , livrare rapidă, mulțumesc.

  %

  WOK din fonta 36.6 cm Perfect Home 14455

  Produsele de foarte buna calitate am cumpărat un disc, un wok si un arzător dar cel mai de apreciat a fost comunicarea cu administratorul cred (Atilla). Dau comanda si in 5 secunde ma suna ca sa confirm, curierul nu a livrat in ziua stabilită( pentru mine nu a fost problema deloc), Atilla mi a dat mesaj si a cerut scuze pentru acest aspect. Pe mine m a impresionat implicarea acestui domn.
  Felicitări si spor in toate! Recomand cu sinceritate!
  P.S. Înainte sa fac prima comanda am verificat pe mai multe site uri si aici au cele mai bune preturi

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Produsele de foarte buna calitate am cumpărat un disc, un wok si un arzător dar cel mai de apreciat a fost comunicarea cu administratorul cred (Atilla). Dau comanda si in 5 secunde ma suna ca sa confirm, curierul nu a livrat in ziua stabilită( pentru mine nu a fost problema deloc), Atilla mi a dat mesaj si a cerut scuze pentru acest aspect. Pe mine m a impresionat implicarea acestui domn.
  Felicitări si spor in toate! Recomand cu sinceritate!
  P.S. Înainte sa fac prima comanda am verificat pe mai multe site uri si aici au cele mai bune preturi

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Foarte prost produsul
  Se lipește ceea ce preparați și nu se curata ușor, ba chiar deloc.

  Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

  Livrare rapida. Ok

  Ceaun fonta emailat 4 L Perfect Home 13252

  Da,e o bijuterie!!!

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  Foarte mulțumita! A ajuns repede, stare perfecta. Calitate buna. Recomand!

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  Sunt multumit de produs. Dupa gatirea pe foc cu lemne, suprafata exterioara s-a curatit nesteptat de usor si de bine.

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  Da le-am verificat și sunt ok va mulțumim o zii bună!!!

  Disc fonta adanc MIXT 50 cm

  Da le-am verificat și sunt ok va mulțumim o zii bună!!!

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  Da merci sint multumit astept sa pun primul ciont saï sa vad ce iasa .merci

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  A primit coletul impecabil si în timp foarte scurt totul precum în descriere și preț corect

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Super mulțumit livrare rapida produs excelent

  Ceaun emailat, caldare cu manere, 50 L, Perfect Home 71055

  Comanda a fost trimisa în timp , produsul este foarte bun. Mulțumesc frumos !

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

  Usa la prima utilizare a cedat,oricum e made in China....se putea mult mai bine !

  Tigaie inox, 26 cm, "Alfa" - Korkmaz A1023

  Produs de calitate, exact ce mi-am dorit. Comunicarea a fost foarte bună, multumesc!

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

  Suntem multumiti de achizitie,pacat ca picioarele sunt atat de scurte,dar si asa e ok,merita bani.Recomand

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  Am un produs similar de vreo 5 ani de zile și arată că și nou. După folosire trebuie spălat cu Schumanit sau Sgrasatore

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  👍

  %

  Cratita inox 38x15 cm 15,5 L Arian Gastro 92139

  Am folosit-o de 3 ori si pot spune ca e un produs bun. Capacul doar nu imi place cum se aseaza, in oala.... Dar e doar un fleac. Am folosit alt capac peste bordura cratitei.

  Oala inox 27.5 litri Arian Gastro 10491

  Încă nu am folosit-o dar ce pot să spun deocamdată este că arată impecabil şi cred că o să-şi facă datoria.

  Suport pentru ceaun / Trepied 1.2 M 10mm

  OK

  Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

  OK.

  Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

  La prima vedere pare de calitate. Vom vedea după folosire cum se comporta.

  Tigaie fonta adanca, cu capac sticla, 28 cm Maysternya T204C3

  Da, îs foarte mulțumită

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

  Merită deplin. Nu îi găsesc nici un cusur. Sunt mândră de achiziție.

  Tava inox cu capac Perfect Home 14214

  Recomand

  Tigaie Lespede, Placinte, fonta 28 cm Perfect Home 14753

  Un produs excelent,calitate deosebita.Este foarte bine ambalata,a ajuns în stare perfecta! Recomand!

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  Foarte bun!
  Recomandat cu drag!

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

  Este un produs de calitate. Recomand

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  Foarte multumita

  Soba / Cazan complet, cu horn, 60 cm pentru Ceaun Perfect Home 14766

  faorte bun

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Discurile de fonta achizitionate, sunt de calitate, ingrijit finisate si cu buna stabilitate pe gratarul aragazului. Produsele au fost foarte bine ambalate si livrarea a fost rapida. Multumesc, Mr foc! Recomand cu incredere!

  Plita grill din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA7

  Cinci stele pentru magazin, livrare rapida, ambalare asa cum trebuie. Si de plita sunt multumit, dar curatarea nu e chiar asa simpla pe cat credeam, chiar daca se face cand e calda.

  Ceaun inox pentru servire, 0.8 L, Perfect Home 11214

  Foarte util atat pentru servit cat si pentru pregatit.
  Despre furnizor pot sa spun ca este cel mai prompt si rapid furnizor de cand cumpar on-line.Intre comanda si predarea produselor au trecut mult mai putin de 24 ore,in ciuda unei distante destul de mari.

  Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

  Foarte util atat pentru servit cat si pentru pregatit.
  Despre furnizor pot sa spun ca este cel mai prompt si rapid furnizor de cand cumpar on-line.Intre comanda si predarea produselor au trecut mult mai putin de 24 ore,in ciuda unei distante destul de mari.

  Arzator gaz 40 cm, 3 cercuri, Garcima L40 13354

  Arazator f bun, de mare putere si cu posibilitatea de a controla intensitatea pe zone. F multumit si de promptitudinea expedierii!

  Plita (rama) fonta pentru soba 43.5 x 33.5 cm MRFK15

  Se poate folosi direct pe carbuni, pe aragaz pe plita cuptorului sau chiar sprijinit pe doua pietre cu foc de lemne!..Ai un Wok, sau un disc in care sa prepari mancarea preferata ...Serviciu de expediere si ambalare a produsului ireprosabile.Multumesc

  Tava Paella otel lustruit 40 cm Garcima 13436

  tava o folosim la copt vinete ,este de o calitate medie ,mult mai bun arzatorul .

  Arzator gaz 40 cm, 3 cercuri, Garcima L40 13354

  un arzator peste asteptari ,i-am prelungit picioarele la 40 cm si facem tot ce avem nevoie pe el ,acum coacem vinete ,e super

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Produs ok

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 42 cm, pentru Ceaun 10449 Perfect Home

  Foarte mulțumit.

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  Am achiziționat un arzator de 50 și sunt foarte mulțumit,are putere mare și se reglează foarte ușor.O sa mai cumpăr unul de 40 special pentru disc.Recomad acest tip de arzator.

  Oala fonta emailata 2.9 L Marble Gray HR-ZVC-C22

  Produsul comandat a venit la timp, am platit cu caardul si totul e OK. Recomand cu incredere acest magazin.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Nu am apucat sa-l si folosesc, dar mi-a lasat o prima impresie foarte buna.

  Ceaun inox pentru servire, 0.8 L, Perfect Home 11214

  Ce trebuie

  %

  Disc fonta adanc 50 cm WAD50

  Am folosit discul,este foarte bun.Vă mulțumesc!

  Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

  Un produs util. Era bine dacă capacul avea și o supapa pentru evacuare abur.
  De fiert paste/orez fără capac.

  %

  Ceaun fonta natur 5 L 13286

  Foarte bun si practic

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Foarte bun si practic. Livrare prompta si rapida

  %

  Ceaun fonta natur 3 L 13284

  F.bun...Material,design,livrare rapida!

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Un produs conform descrierii. L-am incercat pe gratar si mi-a placut. O sa incerc si pe plita.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Foarte multumiți

  Oala fonta 10 L Perfect Home 15533

  Foarte mulțumită. Produsul este exact ce am cautat. Expediere prompta.

  Arzator gaz fonta Drago Mammuth 16574

  Foarte buna calitate, eu am comandat un ceaun de 20 de litri dar m am urcat cu picioarele pe suport si cred ca rezista si mai mult de 75 kg cat am eu. Pe langa asta cei de la mrfoc au fost foarte amabili ca de obicei.

  Cratita inox cu coada 20 cm 3,5 L 92097 Arian Gastro

  Produsul arata exact ca in imaginile de prezentare si dimensiunile sunt exacte. Livrare prompta si fara probleme.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Foarte bun, mare si exact ce vroiam. Calitativ!

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Încă nu am folosit dar am primit ce am așteptat

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Da, am primit ceaunul! Este foarte bun! Multumesc mult! Cu siguranta voi mai achizitiona si alte produse din fonta de la dumneavoastra!

  Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

  Am fiert-o un pic cu apa și sare, am clatit-o și am început sa gătesc în ea: ostropel, tocana de ceapa cu pui, ardei umpluți. Este minunata! Nu lipește și da un gust minunat tuturor mâncărurilor . Ca sa nu o patez la flacara aragazului, folosesc o placa de inductie. Chiar este o cratita bună, iar raportul calitate-pret foarte satisfăcător.

  Tigaie inox 20 cm 13342 Home Perfect

  Un produs de o calitate deosebită. Se comporta perfect la gătit. Sunt foarte incantata. Recomand!

  Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

  Produse de foarte buna calitate, in combinatie cu un arzator pe caz, am obtinut un gratar aproape perfect!

  Arzator gaz 40 cm, 3 cercuri, Garcima L40 13354

  Produs de foarte buna calitate!

  Capac inox 37 cm 11242

  Arata foarte bine mulțumesc

  Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

  Produs calitativ arata bine !

  Tigaie / plita fonta grill cu manere 33x41 cm MRFK19

  Calitate!

  Ceaun vanatoresc din fonta, cu capac, 7 litri, 13268 Perfect Home

  Foarte mulțumit! Am pregătit, deja, prima masă la ceaun. Ce să spun? Livrarea a fost operativă. Un reprezentant al firmei, m-a contactat și, mi-a explicat cum trebuie pregătit și întreținut ceaunul din fontă.

  Arzator gaz 60 cm, 3 cercuri, Garcima M60 13360

  Ieri am comandat, azi am primit , au fost foarte promți atât distribuitorul cât și curierul , precum și foarte amabili !. Cred că voi mai colabora cu ei . Pentru moment le "dăruiesc" cinci (5) stele .

  Disc fonta FM Premium 52 cm FM52

  Este ok. E fonta destulde groasa.

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  A ajuns in 48 ore de la comanda. Calitativ este ce trebuie, sper sa il folosim mult timp. Am mai luat si discul curbat cu 1 luna inainte si am fost foarte multumit!

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  A ajuns in 48 ore de la comanda. Calitativ este ce trebuie, sper sa il folosim mult timp. Am mai luat si discul cu 1 luna inainte si am fost foarte multumit!

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Este exact ce am comandat. A venit destul de repede. Nu am citit instructiunile de folosire si am spalat cu apa si l-am gasit ruginit. Apoi am inteles cum se curata dupa folosire.

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

  RECOMAND

  %

  Set 6x mini suport pentru ceaun, de servire, negru, Perfect Home 71033

  SUPER

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, rosu, Perfect Home 71112

  SUPER

  Arzator gaz 40 cm, 3 cercuri, Garcima L40 13354

  Produse calitative!

  Ceaun fonta natur 13 L 14236

  Foarte mulțumită de calitatea ceaunului și de profesionalismul echipei Mrfoc. Inițial au livrat un alt ceaun însă imediat ce am semnalat problema, au făcut tot posibilul pentru a o remedia în cel mai scurt timp și au facilitat enorm tot procesul. Într-adevăr o atitudine extraordinara de la început pana la sfârșit. Recomand fără absolut niciun dubiu.

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

  Recomand produsul. Calitate. Multumesc!

  Cratita inox 50x20 cm 37 L Arian Gastro 92141

  E frumoasa aceasta cratita. Încă nu am folosit-o!revin cu review după ce o folosesc!

  Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

  Mulțumesc, am și gătit în ea. Este deosebită. Ma bucur pt.achizitie.

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Foarte mulțumit.Profesionisti

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Profesioniști!!!

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Da și va mulțumesc frumos!!!O zii bună

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Super mulțumit!

  Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

  (proprietar verificat)

  Foarte mulțumit, produsul este calitate superioară atât calitativ, cât și estetic, despre companie...Foarte promți. Mulțumesc!

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Produs excepțional, servicii excepționale!

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  totul super
  si pret si calitate si promtitudine
  nota 10

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Ieri am cumpărat plita, am și testat-o, e perfecta pentru grătar făcut pe aragaz, la bloc.

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

  Nu arata rău. Era bine sa fie sudurile mai consistente pe fundul cazanului

  Oala - Wok fonta 7.5 L 32.5 cm MRFK7

  Un produs foarte bun.

  Oala - Wok fonta 7.5 L 32.5 cm MRFK7

  Este fix ce trebuie.

  Presa din fonta pentru prajit slanina Perfect Home 15508

  Foarte bine lucrat. Își face treaba perfect. Toți prietenii mei vor să-și ia acum cate una. Mulțumim mult!

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, emailat, 0.8 L, negru, Perfect Home 71078

  Super produsele. Exact ce am căutat. Preț ok, calitate superioară. Recomand cu încredere.

  Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

  Mulțumit de achizitie

  Ceaun vanatoresc din fonta emailata, cu capac, 10 litri, 12416 Perfect Home

  Ceaunul e suuper...timpul de livrare scurt...pe scurt totul e ok...Felicitari echipei...

  Tigaie lespede fonta emailata 20 cm Perfect Home 28375

  Exact ce cautam. Servicii excelente. Impachetate cu grija. Multumesc.

  Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

  Excelent! Recomand

  Tigaie fonta 18 cm Perfect Home 14774

  Mă așteptam ca zona de gătit să fie de 18cm. E cam micuță. Calitatea e bună și deja asezonată.

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

  Multumit. Aspect impecabil, livrare prompta.

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Produs perfect la casa omului !

  %

  Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

  O oală excepțională la un preț corect. Mulțumesc.

  Qozon - Wok din fonta, cu capac tip tigaie, 37 cm, 28173 Perfect Home

  Foarte utilă și de calitate!

  Suport pentru ceaun / Trepied reglabil 180/100 cm 14918

  Un produs foarte bun, util și stabil.

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Un produs de buna calitate

  %

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

  Un produs de buna calitate, sunt mulțumit și îl recomand

  Peka Sace, Țest, din fonta emailata 40 cm Plamen CROA14

  Beton.. Arată mai bine în realitate! Mulțumim!

  %

  Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

  Foarte bun !!!

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Foarte mulțumit !!!

  Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

  Excelenta

  Oala fonta emailata 4 L Perfect Home 12968

  Am făcut deja sarmale in ea. Super oala,Super sarmalele !! :)

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Recomand cu drag! Produsele sunt de calitate.

  Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

  E bună!

  Plita fonta Grill rotunda 40 cm MRFK4

  Recomand !!!

  Plita / Placa curbat din fonta 30 cm Perfect Home 13093

  Multumesc echipei Mr Foc pentru colaborare si promptitudine . Plita este de calitate si îsi face treaba pentru care a fost creata .

  %

  Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 070052, 27.5x21 cm, rosu

  Sunt foarte miltumita de produs, este la fel ca si pe site , comunicarea cu reprezentantul firmei a fost una buna si oala de fonta, rosie de 4 l a ajuns in stare buna la mine.Mulțumesc .Recomand firma Mr.Foc pentru achizitionare produse.

  Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

  Oala aceasta e super...

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Foarte util,regret ca nu l am achizitionat mai demult...Voi mai cumpara si alte marimi.

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

  Produs foarte necesar , de calitate si rezistent.Voi mai comanda in curand inca unul.Am urmat instructiunile la prima punere la foc .Deci ...perfect!

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Ceaun de calitate, daca ai grija de el il lasi mostenire la copii :)
  Se incinge destul de repede la foc mis dar tine foarte bine caldura in el so o elibereaza treptat. Am stins focul la 7 seara si la 6 dimineata inca era calda ciorba :) deci memtine bine caldura.

  Set picior 49 cm, inox, pentru soba / cazan 15028

  Foarte buna calitate, il folosesc cu succes are aspect frumos fiind de inox si este si mai rezistent in timp.
  Produse de calitate am luat si in ceaun de 20l emailat de o foarte buna calitate.
  Ca sfat folositi flacara cat mai mica pe teu ca fonta cand se incinge emana multa caldura in interior. De exemplu am oprit focu la o ciorba seara la 7 iar dimineata la 6 era inca calda :)

  %

  Gratar Gradina din otel, FM GRILL ECONOMIC, 58 X 30 cm

  Un gratar de calitate,vanzator serios.

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

  Super bun

  %

  Wok din fonta 36.5 cm MRFK9

  Pare calitativ

  Tocator rotund din lemn 24 cm 19073

  Produsele sunt bune si de calitate.

  Gratar Portabil lemn-carbune FM PREMIUM 58x30

  Bun,util ,exact ce îmi doream

  %

  Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078089, 2.5 L, rosu

  Produs de calitate furnizor serios si promt.
  Multumesc.

  Ceaun fonta natur 7.2 L 15507

  Foarte bun calitate recomand să cumpărați
  Foarte bun calitate recomand

  Ceaun fonta natur 16 L 14237

  Produs în regula,servire promta.

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Am primit produsul și sunt mulțumit,am și incercat e din fonta nu ceva compozit de fier ușoară.

  Arzator gaz 50 cm, 3 cercuri, Garcima L50 13355

  Foarte bune!

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Super multumiti de achiznitie

  %

  Set 6x Ceaun pentru servire, inox, 0.8 L, Perfect Home 11214

  👍

  Disc fonta adanc MIXT 50 cm

  Produs bun,util!!

  Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

  Am achiziționat acum o săptămână și am lăsat o recenzie(cea mai amplă dintre recenzii)
  Azi am primit-o și pe a doua (pe care am comandat-o duminică noapte !)
  Nu mai am nimic de adăugat față de cele spuse mai înainte ,decât,nu ratați!

  Oala fonta 20 cm 1.7 L MRFK1

  Extraordinara! Iubesc aceasta oala! Am inlocuit toate oalele antiaderentre (cu pelicula neagra in in interior) cu vase din inox si fonta pentru a evita toxicitatea. Recomand produsele si site ul cu oameni disponibili si seriosi!
  Ps. Am luat si tigai de fonta! Tot LIKE!

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

  Produs foarte bun si de calitatea! Asteptam sa fie mai mare in diametru dar este PERFECT pentru toate ochiurile aragazului clasic. Recomand cu incredere!

  Tigaie fonta 30 cm demontabil Perfect Home 12514

  Foarte buna!

  Tigaie / Cratita fonta, cu capac, 28 cm Maysternya T104C3

  Imi place, calitate buna.

  Sita inox de scos mancare Perfect Home 72066

  E ok.

  Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

  Bijuterie
  Robustă dar ușoară
  Capacitatea este cea menționată
  Mânerele delicate dar ferme oferă siguranță
  Capacul metalic în întregime și cu un design care permite o curățare cu adevărat facilă.
  Și nu în ultimul rând,firma producătoare,care este garanția supremă.Am un set de oale de 25 de ani,folosite zi de zi,sunt neschimbate,doar Mânerele de ebonită3 s-au decolorat puțin.
  Cum spuneam,BIJUTERIE!.

  Plita grill din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA7

  Produs super . Livrare prompta , extrem de multumit

  Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

  Excelenta!

  Cleste inox 44 cm Perfect Home 72039

  Excelent!

  Plita grill din fonta emailata 42x40 cm Plamen CROA7

  Echipa profesionista, livrare rapida! Produsul cumparat este de foarte buna calitate. Recomand magazinul!

  Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

  Un produs extrem de bun la fel ca toate celelalte pe care le-am luat de la Mr foc.

  Tigaie fonta Grill 31 cm Perfect Home 15502

  Foarte mulțumită,recomand.

  Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

  Un produs de calitate

  %

  Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

  Este exact ce am dorit.

  Ceaun inox pentru servire, 0.8 L, Perfect Home 11214

  Super calitativ si aspect placut!

  Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

  Foarte multumiți
  Calitate 100%
  Ador să o folosesc ,recomand

  Oala fonta 5.2 L Perfect Home 15524

  Recomand . Exact ca și în descriere

  Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

  Exact ca în descriere.Este minunata.

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  In primul rand coletul a ajuns la timp ceea ce pentru mine contează foarte mult. Calitate nota 10 și chiar recomand. Daca ar fi sa adaug ceva as pune probabil picioarele puțin mai tari . In rest nota 10 Recomand cu încredere

  Tigaie fonta Grill 31 cm Perfect Home 15502

  Foarte multumit de produs .

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Servicii perfecte ,disc bun mulțumesc

  Oala din fonta emailata 30 cm, 8.6 L, Plamen CROA3

  Recomand

  Tigaie fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079673, 26 cm, albastru inchis

  Foate buna, recomand

  Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

  Excelent produs, se curata usor

  Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

  Sunt foarte multumita de cratita este exact ca in descriere, am primit coletul cu promptitudine si in conditii f bune in sensul ca a fost bine ambalata.Multunesc mult pentru produs.

  Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

  (proprietar verificat)

  Un produs extraordinar și o seriozite din partea celor de la mrfoc.ro cum n-am întâlnit. Vă doresc numai bine!

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  Produs foarte bun, calitativ nu se compara cu alte mizerii de pe piata, robust, rezistent, ca acum 34 de ani cand produceam de toate. Nici nu ma asteptam sa ajunga asa de repede mai ales ca venea Pastele dar a ajuns extraordinar de repede, adoua zi. Felicitari in continuare si voi ramane un client fidel aveti produse foarte bune.

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  Produs foarte bun, calitativ nu se compara cu alte mizerii de pe piata, robust, rezistent, ca acum 34 de ani cand produceam de toate. Nici nu ma asteptam sa ajunga asa de repede mai ales ca venea Pastele dar a ajuns extraordinar de repede. Felicitari in continuare si voi ramane un client fidel aveti produse foarte bune.

  Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

  Foarte bună

  Tigaie adanca fonta 3L 26 cm MRFK22

  Vasul este bine finisat și proporțiile sunt ideale pentru ceea ce căutăm: o tigaie suficient de adâncă, sa joace și rol de cratiță/sosiera. Este comparabil cu Lodge, că și calitate, mult peste modelul chinezesc Perfect Home, pe care l am cumpărat și returnat.

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  Calitate, recomand!

  Oala inox 12 litri Arian Gastro 92049

  O cratiță deosebită, suficient de mare pentru gătit orice.
  Suntem foarte mulțumiți de ea.
  Deja ne-am ajutat de ea pentru a găti pentru sărbătorile Pascale. Foarte ușor de manipulat, foarte utila.
  Mulțumim
  Familia Drăgan

  Plita fonta reversibila 32x32 cm Perfect Home 12970

  Foarte bună!

  Disc fonta adanc MIXT 50 cm

  Am achiziționat mai multe produse de la dânșii pentru mai multe persoane și nu am dat gres, Produsele sunt de o calitate excepțională. La ultimul produs achiziționat acum câteva zile, am avut și o surpriză plăcută din partea casei. Mulțumesc pentru promptitudine și profesionalism.

  Gratar de Gradina solid Traditional 57 x 42 cm BT5742

  Exact ca in descriere arata

  %

  Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

  Sunt foarte multumit.Totul e cum mă așteptam!!!

  %

  Ceaun fonta natur 3 L 13284

  Calitate foarte bună

  %

  Oala fonta emailata 8 L, albastru, Perfect Home 72025

  Este exact ce mi-am dorit! Mai trebuie friptura in ea și tacâmul este complet!
  Mulțumesc și vă dorim succes!

  Oala fonta emailata 4.8 L Marble Gray HR-ZVC-S26

  Va multumesc pentru efortul depus si amabilitate ,oala este oaooo abia astept sa o incerc! Parerea mea este ca merita !

  Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

  Este ceea ce am asteptat. Multumit.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Foarte multumita

  Tigaie fonta emailata 18 cm Perfect Home 12523

  Foarte mulțumit.

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

  Încântată de produsele achiziționate! Mulțumesc!

  %

  Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 31 cm, pentru Ceaun 10446 Perfect Home

  (proprietar verificat)

  Perfect pentru gatit la ceaun pt 5-6 persoane. Economic la lemne comparat cu ceaun pe trepied.

  Tigaie / Cratita fonta 28 cm Maysternya T104

  Calitate excelenta, finisaj bun al vasului, oamenii de la care am cerut niste detalii, foarte amabili.

  Set vase de fonta Michelangelo Parilla, 9 piese 993594

  Calitate foarte bună, practice, pe viață! Mulțumesc

  %

  WOK din fonta 36.6 cm Perfect Home 14455

  (proprietar verificat)

  Am comandat acest wok, un ceaun de 10,8 l și o sobă de inox acum o săptămână. Ceea ce m-a uimit a fost un SMS prompt ce mă anunța că produsele din comanda mea au fost livrate către curier și urmează să fie livrate în ziua de luni. Luni, un alt SMS de pe același număr mă anunța că face demersuri asupra curierului să-mi livreze marfa în termenul anunțat. Mă simt bine atunci când persoanele cu care intru în relații comerciale mă tratează ca pe un client important. De aceea azi am mai comandat o cratiță și o tigaie de fontă care se pot folosi împreună drept capac una alteia. Bravo, cinci stele Attila!

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Este un produs premium! Abia astept sa-l folisesc!

  %

  Wok din fonta 36.5 cm MRFK9

  Sunt foarte mulțumit de achiziția făcută și îl recomand

  Oala inox pentru paste 22 cm 6 L 92098 Arian Gastro

  Sunt mulțumit de oală....noi o folosim și pentru legume nu numai pentru paste. Raportul calitate pret este imbatabil.

  %

  Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078102, 4 L, rosu

  Produsul arata impecabil, finisajele arara foarte bine si se observa ca s-a acordat atentie si la acest detaliu. Mi s-a parut mai frumoasa oala in realitate decat in poze. Eu am achizitionat-o pentru a face paine in cuptor in ea, pe langa gatit. Se comporta conform asteptarilor la gatit, deci sunt foarte multumita raport calitate-pret.

  Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

  Produse de înaltă calitate. Livrare rapidă. Recomand cu incredere! Multumesc!

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

  Achiziția acestei oale m-a făcut o bucătăreasa mai buna! Și mai fericita! 😊

  Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

  Recomand!!! Datorită acestei cratițe abia aștept sa gătesc! Prețul este super bun!

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

  Folosind acest accesoriu, nu va veti mai confrunta cu raturnarea accidentala si total dezagreabila a ibricului, cu ceai sau cafea, in timpul fierberii.
  In plus, caldura flacarei va fi mai eficient distibuita sub vasul pus la fiert.
  Un obiect util, cu un design inspirat.
  Recomand !

  Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

  O piesa indispensabila intr-o bucatarie in care gospodina vrea saobtina intotdeauna o mincare bine pregatita, cu o cantitate de gaz cit mai eficient utilizata !
  Recomand tuturor !

  Oala fonta emailata 4 l Perfect Home 12012

  Foarte bună, nu se lipește, mâncarea are un gust foarte bun, recomand cu încredere!

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 10567

  Vas foarte bun. Impecabil.

  %

  Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

  Am cumpărat patru produse și sant foarte mulțumit.

  Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

  Foarte bun ceaunul , recomand! Livrarea rapidă și foarte bine împachetat produsul cam mare pentru aragaz dar am în plan sa cumpăr cât mai multe vase din fonta intr adevar fierbe foarte bine mâncarea și iese o mâncare gustoasa ( nu folosesc vegeta )

  Suport pentru ceaun / Trepied cu scripet 120 cm MRFK27

  Livrare rapida si produs de calitate. Merita investitia.

  Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

  Livrare rapida si produs de calitate. Merita investitia.

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  Produsul perfect livrat exact cum m-am așteptat.
  Cu siguranță voi folosi același serviciu de câte ori voi avea nevoie.

  Qozon - Wok din fonta, cu capac tip tigaie, 37 cm, 28173 Perfect Home

  Calitate f buna

  %

  Ceaun fonta natur 22 L 11328

  Ceeaun de buna calitate!!recomand!!

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  Produs de înaltă calitate, livrat într-un ambalaj serios cu protecție la transport.

  Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

  Sunt foarte mulțumită. Eu coc pâine în ea. Ies grozave.

  Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

  Super calitate !Incantat!

  %

  Tigaie fonta adanca, 28 cm Maysternya T204

  Foarte buna, un pic grea poate si din cauza ca are coada prea scurta. Pentru cine iubeste sanatatea si nu e comod sau pretentios este ideala!

  Tigaie adanca fonta emailata cu capac 24 cm Marble Gray HR-ZVC-TA24

  Foarte buna, asa cum m-am asteptat.

  %

  Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

  Am cumpărat acest disc acum câteva zile, este super

  Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075262, 36x27.8 cm, gri inchis

  Extrem de mulțumită atât de oala, cât și de serviciile celor de la Mr Foc.

  %

  Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

  Sunt foarte mulțumită! Si de cratiță dar și de echipă..super bravooo sunt si grijulii să ajungă la timp produsul 👍🏻❗

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

  Sant f.multumita.Oala de calitate,încă nu am gătit în ea,o să gătesc.

  WOK din fonta 31 cm Perfect Home 12137

  De când am primit acest Wok din fontă, zi de zi îmi fac micul dejun în el și este perfect.
  Nu se prinde de fundul tigăi dacă ști să-l asezonezi.

  Presa din fonta pentru carne Perfect Home 12511

  un produs foarte util

  WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

  Produs de foarte bună calitate și livrare rapida.

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

  Patru produse cumpărate de calitate și preț bun. Recomand și o să mai cumpăr

  Oala fonta emailata 6.5 L Perfect Home 12969

  Foarte serioși cooperanți produse de foarte bună calitate și preț. RECOMAND.