Transport gratuit pentru comenzi de peste 399,99 lei

Meniu

Coșul meu
Cart 0 0.00 lei
Cart 0 0.00 lei

FAQ

FAQ – FRECVENTLY ASKED QUESTIONS – Adică „întrebări frecvente” despre vase

La secțiunea aceasta găsiți răspunsuri la întrebările frecvente pe care le primim mai des.
Întrebări generale (indiferent de tipul produsului):

Care sunt cele mai bune vase pentru prăjire/gătire?
Cele mai bune vase pentru gătire și prăjire sunt vasele din fontă și vasele din oțel inoxdabil (inox).
Aceste materiale nu conțin chimicale și rezistă la temperaturi mai ridicate în special vasele din fontă.
Dar dacă ar fi să menționez doar un tip, atunci vă recomand vasele din fontă.

Vreau un vas în care pot să fac mai multe feluri diferite de măncăre (pâine, mămăligă, tocăniță, jumări etc) în cuptor și pe plită (cu inducție/aragaz/foc deschis). Din ce material să fie vasul recomandat pentru acest scop?
E simplu: Vase din fontă și vase din fontă emailate.

Întrebări frecvente despre vase din fontă natur (neemailate):

* Mai multe informații despre procedura de asezonare le gasiți la punctul 14!

1. Pot să folosesc vasul din fontă pe plită cu inducție?
Da! Vasele din fontă (și cele emailate) le puteți folosi pe orice fel de plită (inclusiv plită cu inducție) și pe foc deschis.
În plus, puteți să le folosiți și în cuptor electric, pe gaz și pe combustibil lemnos. Nu uitați că vasele din fontă sunt cele mai rezistente vase din lume!

2. Vasul din fontă pe care l-am cumpărat este negru. Este ceva vopsea și este toxic acest material?
Nu, nu este vopsea și nu este toxică.
Culoarea neagră provine din asezonare sau arderea vasului, cum se mai numește (mai joș vom vorbi și despre procedura de asezonare) care se face în fabrică (vas uns cu ulei vegetal și așezat în cuptor fierbinte pentru un scurt timp pentru ardere) cu scopul evitării ruginirii vasului și pentru evitarea lipirii cu ușurință a mâncărurilor, de fundul vasului în timpul gătirii. DAR aici vreau să menționez că vasele din fontă care sunt asezonate deja (în fabrică) trebuie sa fie asezonată și acasă pentru că stratul este foarte subțir pe el (procedura de asezonare: https://mrfoc.ro/asezonarea-vaselor-din-fonta )

3. Am cumpărat un vas din fontă, iar după spălare (sau lăsarea în chiuveta plină cu apă pentru o perioadă mai lungă) toată suprafața vasului a ruginit. De ce ruginește și ce pot să fac acum?
Vasul Dvs. este din fontă cenușie (turnat din oțel și fier). Deci nu conține aluminiu și oțel inoxidabil (aceste materiale nu ruginesc) astfel, în contact cu apa pentru un timp mai îndelungat, vasul ruginește.
Pentru curățarea ruginii vă recomandăm următoarea procedură simplă și ușoară:
Folosiți un cartof tăiat în jumătate și bicarbonat de sodiu (sau sare grunjoasă) pe cartoful proaspăt tăiat și frecați bine vasul până rugina dispare (recomandăm să adaugați puțin apă). După ce rugina a dispărut, spălați foarte bine vasul și imediat ștergeți-l bine cu un prosop/șervet uscat, până cănd se va usca vasul. După asta se încălzește vasul pe aragaz pentru a-i deschide porii. Încălzește-o cât să se usuce apa din ea, nu trebuie să o încingi. După ce o iei de pe aragaz, tigaia se unge cu un strat de ulei pe întreaga suprafață, excesul de ulei se șterge cu un prosop de hârtie.

Evită șocul termic, nu puneți vasul de fontă direct sub jetul de apă rece după ce ai luat-o de pe foc! Există posibilitatea de a se sparge sau crăpa! În același timp nu spăla vasul de fontă cu detergent (dacă se poate) și în niciun caz în mașina de spălat. Detergentul va distruge stratul protector și antiaderent de ulei ceea ce favorizează rugina.Odată vasul uscat, trebuie uns imediat cu un șervețel de hârtie imbibat în ulei vegetal (ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, slănină, ulei de in etc.) sau puteți să ungeți vasul direct cu mâna Dvs.

4. Deci dacă înteleg bine, după fiecare folosire trebuie să ungem vasul cu ulei? Și cum să inducem efectul ”non-stick”?
Da, dacă spălați vasul cu apă, după uscare vasul trebuie uns cu ulei. Dacă se poate folosiți detergent cât mai puține ori posibil pentru că detergentul va distruge stratul protector și antiaderent de ulei ceea ce favorizează rugina.
Nu, dacă nu spălați vasul. De exemplu eu (moderatorul) am o tigaie din fontă de la începutul anului 2019 și până acum am spălat vasul numai de câteva ori, cu toate că foloseam tigaia, în general de 3 ori pe săptămâna . După prăjire (de exemplu ouă ochi, carne, cartofi, clătite etc.) șterg suprafața de gătire a vasului cu un șervețel din hârtie curat și nu necesită altă curățire (MAX o spălare cu apă, fără detergent). Dacă procedați astfel , mâncărurile vor fi mai gustoase și tigaia va avea un strat de ulei protector care nu permite mâncărurilor să se lipească de fundul vasului (acesta este efectul non-stick), totul în mod natural, fără adaos de chimicale! Vizionați următorul video pentru a vă convinge: https://web.facebook.com/mrfocro/posts/1060920637753054 .
Dacă alegeți să spălați vasul din fontă cu apă, atunci după spălare imediat ștergeți vasul cu un prosop / șervețel de hărtie, se încălzește vasul pe aragaz pentru a-i deschide porii. Încălzește-o cât să se usuce apa din ea, nu trebuie să o încingi. După ce o iei de pe aragaz, tigaia se unge cu un strat de ulei pe întreaga suprafață, excesul de ulei se șterge cu un prosop de hârtie.
Este de dorit că la primele utilizări să evitați prepararea de feluri cu conținut ridicat de aciditate deoarece această poate ataca stratul subțire de asezonare (patina) și mâncarea începe să puțin lipește din nou. Ulterior, după mai multe utilizări (6-8), când asezonarea (patina) este stabilă, formată în timp, nu ar trebui să mai existe acest risc.
Evită șocul termic, nu puneți vasul de fontă direct sub jetul de apă rece după ce ai luat-o de pe foc! Există posibilitatea de a se sparge sau crăpa! În același timp nu spăla vasul de fontă cu detergent (dacă se poate) și în niciun caz în mașina de spălat. Detergentul va distruge stratul protector și antiaderent de ulei ceea ce favorizează rugina.

Bine de știut : nu trebuie să folosiți o tigaie (sau un alt vas din fontă) pentru mai mulți ani ca să devină ”non-stick”. După (aprox.) 8-10 folosiri (depinde ce mâncare ați preparat în vas) rezultatul apare.

5. Am cumpărat un vas din fontă care nu a fost asezonat (ars) în fabrică (din asezonare devine culoarea neagră, mai sus am scris despre asta), deci vasul momentan are culoare gri închisă. Cum pot să fac această procedură acasă?
Spălați vasul foarte bine cu apă caldă și cu detergent lichid pentru vase (dacă produsul este nou) și imediat ștergeți-l bine cu un prosop/șervet uscat până se usucă vasul. Odată vasul uscat, trebuie uns imediat cu un șervețel de hârtie îmbibat în ulei vegetal (ulei de măsline, ulei floareasoarelui, slănină, ulei de in și etc.).sau puteți să ungeți chiar direct mâna Dvs.
După ungere, puneți vasul în cuptor preîncălzit (puteți să folosiți cuptor pe lemne, gaz sau electric. Folosirea în cuptorul cu microunde este strict interzis!) la o temperatura de 220-250° C pentru aproximativ o oră jumate. Atenție! Uleiul uns pe vas trebuie să fie în strat subțire, nu folosiți foarte mult ulei. Între timp, cât vasul este în cuptor ,va fi degajat și un pic de fum, care provine de la uleiul folosit la uns, care se arde, dar acest lucru este un fenomen normal. Recomandăm să deschideți ferestrele ca să iasă fumul din bucătărie. Puteți ungeți vasul cu un subțir de ulei la fiecare 40-45 minute. Repetați procedura de 2-3 ori (2-3x 40 minute la 220-250° C).
Mai multe informații (și poze) despre procedura găsiți pe linkul următor: https://mrfoc.ro/asezonarea-vaselor-din-fonta

6. Numai în cuptor pot să fac asezonarea?
Nu, puteți să o faceți procedura și pe aragaz/pe plită cu inducție/pe foc. Și eu (moderatorul) am făcut câteva asezonări pe foc, adică pe aragaz/plită inducție, dar vreau să menționez că rezultatul a fost mai bine în cuptor!
Procedura este următoarea:
Puneți vasul pe foc și lăsați vasul acolo pâna când este foarte fierbinte. După aceasta, adăugați (aprox.) 1-2 lingurițe de ulei vegetal pe suprafața de gătire și lăsați pentru (aprox.) 5-10 minute ca să se ardă uleiul pe suprafața de gătit. Și astfel puteți să induceți efectul natural de non-stick.
Repetați procedura de 2-3 ori.

7. Vasul este fierbinte după gătire. Pot să pun apă rece pe el?
Nu, nu puneți apă rece în vasul din fontă fierbinte, și nici în vasul din fontă emailată fierbinte (în special când este gol), există posibilitatea de a se sparge sau crăpa.

8. Dacă nu vreau să spăl vasul cu apă cum pot să curăț suprafața de gătire, având resturi de mâncare arsă lipite?
O întrebare foarte bună! Răspunsul îl găsiți pe următorul link (s-a folosit sare grunjoasă pentru curățare):
https://www.youtube.com/watch?v=OXK750fhh8Q
și/sau eliminați resturile de mâncare cu o spatulă din metal.
Dacă se poate folosiți detergent cât mai puține ori posibil pentru că detergentul va distruge stratul protector și antiaderent de ulei ceea ce favorizează rugina.

9. Pot să fierb apă în vasul din fontă?
Pentru un ”scurt” timp, de exemplu ca să faceți o mămăligă, da puteți să fierbeți apă în vasul din fontă (dacă se poate, puneți puțin ulei în apă) dar numai după o asezonare (ardere) corectă, ca să nu apară rugina pe suprafața de gătire. Și da, faceți asezonarea și pe vasul care este deja asezonat în fabrică. Nu uitați, oțelul și fierul nu sunt prieteni cu apa!
Dacă vasul din fontă nu este bine asezonat (ars), ar trebui evitată gătirea cu multe lichide sau cu ingrediente acide, precum oțet, vin, citrice, supe, aburire. Pentru aceste alimente recomandăm vase din fontă emailate sau vase din oțel inoxidabil (inox) și vase cu acoperire antiaderentă.
Dacă doriți să preparați o supă în vasul din fontă natur, de exemplu: Gulaș, ciorbă este ok, dar vasul să fie asezonată corectă înainte de folosire! Nu uitați că fierul și oțelul nu sunt prieteni cu apă!

10. Pot să fac magiun, gem învasul din fontă?
Nu recomandăm pentru că aceste alimente (fructe: prune, pere etc) sunt foarte acide și la final există posibilitatea ca mâncarea să aibă un gust care persistă, feros.
În plus dacă vasul din fontă nu este asezonat corespunzător, trebuie evitată gătirea cu multe lichide sau cu ingrediente acide, precum oțet, vin, citrice, supe etc. Pentru aceste alimente recomandăm vase din fontă emailate sau vase din oțel inoxidabil (inox) și/sau vase cu acoperire antiaderentă.

11 .Pot să pun vasul din fontă în cuptorul cu microunde? Și pot să spăl vasul din fontă în mașină de spălat vase?
Nu și nu.

12. Vasele din fontă sunt fragile?
Da, sunt fragile, dar sunt mai rezistente decât materialul ceramic și sticlă. Mânuiți-le cu grijă pe cât posibil.
Și la final: Folosiți mânuși dacă mănerul vasului din fontă nu este din lemn!
Față de un vas obișnuită (aluminiu), o tigaie din fontă devine din ce în ce mai bună și mai antiaderentă cu cât o folosești mai mult. Cu cât o folosești mai mult, tigaia devine mai bună (antiaderent) 🙂

13. Mâncarea lipește din nou pe vasul din fontă. Trebuie să repet procedura de asezonare?
Da, oricând simți nevoia poți repeta procesul de asezonare, dar în situația asta numai trebuie să ungeți toată suprafață cu o subțire de ulei și puneți vasul în cuptor preîncălzit pentru un timp de 1 oră minim și temperatura să fie între 220-250 °C.

*14. Procedura de asezonare:
La secțiunea aceasta găsiți informații despre asezonarea vaselor din fontă. Recomandăm ca să faceți procedura asta și cu vase care au fost asezonate deja în fabrică (aceste vase, care au fost asezonate în fabrică are un culor negru și nu gri ca la primele poze mai jos).
Pentru prezentare am folosit o nouă tigaie din fontă neasezonată/natur (”Tigaie fonta 25 cm MRF300”). Cum vedeți și Dvs, vasul are o culoare gri și nu negru. Asta înseamnă că vasul nu a fost asezonată în fabrică. A fost turnat, imbibat în ulei vegetal și atât.
1. Spălați vasul foarte bine cu apă caldă cu o burete (recomandăm burete din metal la prima dată) și cu detergent lichid pentru vase (dacă produsul este nou) și imediat ștergeți-l bine cu un prosop/șerveț uscat până se usucă vasul.

Image 26
2. Odată vasul uscat, trebuie uns imediat cu un șervețel de hârtie îmbibat în ulei vegetal (ulei de măsline, ulei floareasoarelui, slănină, ulei de in și etc.).

3. Ștergeți-l vasul cu un șervețel, folosind împreuna ulei, până se dispare majoritatea a murdărie. Trebuie să folosiți aici 2-3 șervețel și un pic de ulei.
Image 22

4. (ACEST PROCEDURA NU ESTE OBLIGATORIU, NUMAI RECOMANDAT!) După asta puneți vasul pe aragaz (dacă aveți plită cu inducție/electrice nu este problemă) și puneți ulei în vas pentru că trebuie să faceți cartofi prăjiți. Folosiți și coajă împreună cu cartofi!
Cartoful se îmbibă cu reziduri murdărie și după un timp uleiul face un strat de protector între vas și mâncare.
După prăjire aruncați uleiul și cartoful.

Image 20

5. După prăjire stergeți-l vasul cu un șervețel uscat, dar lăsați un subțir de ulei pe toate suprafața. Pe poza mai jos puteți să vedeți pe șervețel că după curățare nu este ”murdar”. Deci vasul acuma este mai curat.

Image 8

6. Puneți vasul în cuptor preîncălzit (puteți să folosiți cuptor pe lemne, gaz sau electric. Folosirea în cuptorul cu microunde este strict interzis!) Eu am folosit un cuptor pe gaz, fără ventilație, la o temperatura de 220-250° C și pentru un timp de o oră jumate.

Image 7
Atenție! Uleiul uns pe vas trebuie să fie un strat subțire, nu folosiți foarte mult ulei. Între timp, cât vasul este în cuptor, va fi degajat și un pic de fum, care provine de la uleiul folosit la uns, care se arde, dar acest lucru este un fenomen normal. Recomandăm să deschideți ferestrele ca să iasă fumul din bucătărie. Puteți ungeți vasul cu un subțire de ulei la fiecare 40-45 de minute. Repetați procedura de 2-3 ori (2-3 x 40 minute la 220-250° C). – Acest procedura (nr. 6.) poate fi aplicat un anumit interval pe fiecare vas din fontă dacă mâncarea încep să prindă (lipește) din nou. Dacă ați cumpărat un ceaun/cratiță mai mare și nu aveți spațiu suficient în cuptor, atunci puneți vasul pe foc deschis/aragaz și lăsați pe foc 10-15 minute (adică în limbaj simplu: să ardem uleiul pe suprafața de gătit și să-i inducem efectul natural de NON-STICK) – nu este obligatoriu, numai recomandat, dar se merită și acest procedura poate fi aplicat un anumit interval pe fiecare vas din fontă dacă mâncarea încep să prindă (lipește) din nou.

Bine de știut: Este de dorit că la prima utilizare să evitați prepararea de feluri cu conținut ridicat de aciditate deoarece această poate ataca stratul subțire de asezonare (patina). Ulterior, după mai multe utilizări (6-8), când asezonare (patina) este stabilă, formată în timp, nu ar trebui să mai existe acest risc.

REZULTATUL:
Image 21

Vasul Dvs. este pregătit! 🙂

Întrebări frecvente despre vasele din fontă emailate (emailată la exterior și interior):

1. Din ce compoziție este emailul? Este un material asemănător ca și Teflonul (Non-stick)? Este toxic?
Emailul , în mare parte este din sticlă și nu este dăunător sănătății. Nu, nu este asemănător cu materialul Teflon (non-stick) și nu are avantajul ca Teflonul , adică dacă cumpărați un vas emailat, nu înseamnă că mâncarea nu se lipește pe el. Se va lipi mai mult la o mâncare mai delicată, de ex. clătite, decât folosind un vas corect asezonat din fontă natur, dar nu va obstrucționa gătitul.
Emailul are următoarele scopuri :
-Pentru a evita formarea ruginei (nu trebuie să întrețineți și asezonați produsele emailate)
-Se pot găti alimente acide în vase emailate (mai sus am scris mai multe info în secțiunea ”vase din fontă natur” la întrebările nr. 9 și 10.) și alimente cu multe lichide (de exemplu supe).
-Design mai frumos și etc.

2. Pot să folosesc vasul din fontă emailat pe plită cu inducție? Și în cuptorul cu microunde?
Vasele din fontă (și emailate) puteți să le folosiți pe orice tip de plită (inclusiv inducție) și pe foc deschis.
În plus, puteți să folosiți și în cuptor electric, pe gaz și pe lemne. Nu uitați că vasele din fontă sunt cele mai rezistente vase din lume!
Folosirea în cuptorul cu microunde este strict interzis!

3. S-a disprins o bucată de email de pe vas, pot folosi vasul în continuare?

Dacă bucata de email s-a desprins de pe partea exterioară a vasului, atunci da, puteți folosi vasul în continuare
Dar dacă emailul s-a deteriorat în interiorul vasului, atunci vă recomand să nu mai folosiți vasul (sunt și aici câteva excepții: pentru copt pâine sau prăjituri puteți să folosiți vasul, numai folosiți hârtie copt dacă se poate).
Eu (moderatorul) am pregătit mai multe ori tocăniță în vas prin care email s-a desprins și nu a fost problema din el. Atenție: Nu ne asumăm răspunderea pentru ingerarea bucăților de email!
Dvs. hotărâți că doriți să folosiți vasul așa sau nu.
Dacă totuși doriți să folosiți vasul cu emailul deteriorat, atunci să îl folosiți doar dacă emailul este deteriorat pe partea superioară a vasului, în apropierea marginii vasului, pentru a evita contactul cu mâncarea ce se gătește, evitând astfel amestecarea bucăților de email eventual crăpate, cu mâncarea.
Atenție: Nu ne asumăm răspunderea pentru ingerarea bucăților de email!

4. Pot să folosesc instrumente metalice pentru gătire și curățare (spălare)?
Dacă doriți să folosiți vasul Dvs un termen îndelungat, atunci vă recomandăm să nu folosiți ustensile metalice pentru gătire. Pentru prepararea mâncării recomand să folosiți ustensile din lemn, plastic și din silicon alimentar (rezistent până la temperaturi de 210-240° Celsius).
La final, pentru curățare, folosiți burete normal, nu din metal.

Întrebări frecvente despre vase din oțel inoxidabil (inox):
1. Pot să folosesc vasul din inox pe plită cu inducție? Și în cuptorul cu microunde?
Vasele din oțel inoxidabil pot fi folosite pe plită cu inducție (în 99%), recomănd să citiți descrierea înainte de cumpărare. Folosirea în cuptorul cu microunde este strict interzis!

2. În interiorul vasului a apărut ceva pată de culoare brună. Pot să folosesc vasul pentru prepararea mâncărurilor?
Da! Utilizarea vasului de inox poate duce la apariția petelor, urmelor de culoare brună, aceste colorări maronii nu sunt considerate defecte și nu depreciază calitatea vasului de inox, precum nici nu afectează uzabilitatea vasului.
Aceasta este o colorare sau decolorare naturală.

3. Pentru îndepărtarea impurităților prea aderente pe vas, ce puteți să recomandați (și să fie material natural)?

Folosiți oțet.

4. Interiorul vasului meu din oțel inoxidabil (inox) și-a schimbat culoarea (gri mai închis cu puncte maronii) după utilizare. Ce a cauzat asta?
Produsul este fabricat din oțel inoxidabil, dar nu este fabricat din material rezistent la aciditate. Decolorarea sau schimbarea culorii vasului a fost cauzată de introducerea sării în apă rece, care s-a așezat pe fundul vasului. Apoi, când apa seîncălzește, sarea se dizolvă mai rapid în apă, caz în care corodează materialul vaselor nerezistente la acid.
Corodarea produsă de sare nu este rezultatul unui defect de fabricație, ci un defect de utilizare, iar vasul poate fi folosit în siguranță, deci nu este o problemă de garanție, așa cum este descris în Termenii și condițiile, respectiv în instrucțiunile de utilizare.
Acest fenomen poate fi evitat dacă apa pusă la încălzire este agitată în mod continuu în timpul încălzirii, astfel încât sarea să nu se așeze pe fundul vasului sau, dacă sarea este adăugată la apa deja încălzită.

Părerea clienţilor

Average rating: 4.79 based on 277 reviews

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Produse de înaltă calitate. Livrare rapidă. Recomand cu incredere! Multumesc!

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 10567

Achiziția acestei oale m-a făcut o bucătăreasa mai buna! Și mai fericita! 😊

Cratita fonta emailata, 4 L, 28 cm MY4173

Recomand!!! Datorită acestei cratițe abia aștept sa gătesc! Prețul este super bun!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Folosind acest accesoriu, nu va veti mai confrunta cu raturnarea accidentala si total dezagreabila a ibricului, cu ceai sau cafea, in timpul fierberii.
In plus, caldura flacarei va fi mai eficient distibuita sub vasul pus la fiert.
Un obiect util, cu un design inspirat.
Recomand !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

O piesa indispensabila intr-o bucatarie in care gospodina vrea saobtina intotdeauna o mincare bine pregatita, cu o cantitate de gaz cit mai eficient utilizata !
Recomand tuturor !

Oala fonta emailata 4 l Perfect Home 12012

Foarte bună, nu se lipește, mâncarea are un gust foarte bun, recomand cu încredere!

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 10567

Vas foarte bun. Impecabil.

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Am cumpărat patru produse și sant foarte mulțumit.

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Foarte bun ceaunul , recomand! Livrarea rapidă și foarte bine împachetat produsul cam mare pentru aragaz dar am în plan sa cumpăr cât mai multe vase din fonta intr adevar fierbe foarte bine mâncarea și iese o mâncare gustoasa ( nu folosesc vegeta )

Suport pentru ceaun / Trepied cu scripet 120 cm MRFK27

Livrare rapida si produs de calitate. Merita investitia.

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

Livrare rapida si produs de calitate. Merita investitia.

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Produsul perfect livrat exact cum m-am așteptat.
Cu siguranță voi folosi același serviciu de câte ori voi avea nevoie.

Qozon - Wok din fonta, cu capac tip tigaie, 37 cm, 28173 Perfect Home

Calitate f buna

Ceaun fonta natur 22 L 11328

Ceeaun de buna calitate!!recomand!!

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Produs de înaltă calitate, livrat într-un ambalaj serios cu protecție la transport.

Oala fonta (2 in 1) 26 cm, 5 litri, Perfect Home 14793

Sunt foarte mulțumită. Eu coc pâine în ea. Ies grozave.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Super calitate !Incantat!

Tigaie fonta adanca, 28 cm Maysternya T204

Foarte buna, un pic grea poate si din cauza ca are coada prea scurta. Pentru cine iubeste sanatatea si nu e comod sau pretentios este ideala!

Tigaie adanca fonta emailata cu capac 24 cm Marble Gray HR-ZVC-TA24

Foarte buna, asa cum m-am asteptat.

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Am cumpărat acest disc acum câteva zile, este super

Oala ovala fonta emailata Xanten, Carl Schmidt Sohn 075262, 36x27.8 cm, gri inchis

Extrem de mulțumită atât de oala, cât și de serviciile celor de la Mr Foc.

Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

Sunt foarte mulțumită! Si de cratiță dar și de echipă..super bravooo sunt si grijulii să ajungă la timp produsul 👍🏻❗

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 12969

Sant f.multumita.Oala de calitate,încă nu am gătit în ea,o să gătesc.

WOK din fonta 31 cm Perfect Home 12137

De când am primit acest Wok din fontă, zi de zi îmi fac micul dejun în el și este perfect.
Nu se prinde de fundul tigăi dacă ști să-l asezonezi.

Presa din fonta pentru carne Perfect Home 12511

un produs foarte util

%

WOK din fonta emailata 37 cm Perfect Home 28067

Produs de foarte bună calitate și livrare rapida.

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 12969

Patru produse cumpărate de calitate și preț bun. Recomand și o să mai cumpăr

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 12969

Foarte serioși cooperanți produse de foarte bună calitate și preț. RECOMAND.

Capac 47 cm din inox pentru ceaun 22 L 11244

Este exact ce mi-am dorit si livrarea a doua zi este rar intalnita. Bravo! Asa se face business.

Oala fonta emailata 3.2 l Perfect Home 12007

Livrare Ok , produs de calitate , totul la superlativ,

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

Produsul este foarte bun.Livrat rapid. E de calitate. Recomand cu încredere produsele din fonta.

Peka Sace, Țest, din fonta emailata 50 cm Plamen CROA13

Am primit coletul cu Peka Sace, Țest, din fonta emailata 50 cm, Plamen CROA13, in conditii de transport foarte bune.
Abia astept sa-l folosec pentru copt paine facuta cu maia naturala.

Suport pentru ceaun / Trepied reglabil cu scripet 180/100 cm 14921

O idee foarte buna de trepied dar nu face fata unui ceaun de 20 de L in cazul meu: CROA1. Piedica din metal cu care blochezi lantul imi e deja indoita doar dupa o prima folosire. La fiecare amestecare in ceaun trebuie sa fiu atent sa nu sara piedica si sa imi pice ceaunul in foc. Recomand daca aveti ceaune mai mici sau mai usoare.

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

Ceaun de extraordinar de buna calitate!!

Oala ovala fonta emailata 8,5 litri Perfect Home 10115

Ese exact ce mi-am dorit!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

Discul excelent...Serviciu prompt...Multumesc!

Oala fonta emailata 10 L, albastru, Perfect Home 28360

Oale de calitate

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

Tigaie buna

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 12969

Oale de calitate

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 12969

Inca nu am gatit in ea dar arata bine.Sunt multumita de cum arata.

%

Set vase de fonta Michelangelo Parilla, 9 piese 993594

Perfect pentru familie.

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Am testat plita cu niste burgeri, au iesit foarte gustoși. După cum este scris si in instructiuni, la prima folosire s-a lipit puțin carnea de plita (dar nu exagerat). Ma aștept ca după mai multe utilizări sa se finalizeze acea asezonare a fontei si sa nu se mai lipească. Recomand cu încredere!

Tigaie adanca fonta emailata cu capac 24 cm Marble Gray HR-ZVC-TA24

Perfecta

Cratita fonta emailata ,cu coada, capac, 1.8 L Marble Gray HR-ZVC-C19

Buna

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14179

Sunt perfecte! Recomand cu incredere

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Sunt foarte mulțumită, este exact ce mi _am dorit. Este util pentru orice vas de gătit , pentru orice fel de gătit ( gătire la foc mic sau mai intens ),,,,,rezultatul fiind o mâncare mai gustoasă.Recomand .

Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

(proprietar verificat)

Constantin MATEI
In data de 6 februarie 2023, am facut comanda cu nr. 5215 la mrFoc pentru a cumpara acest produs.
Comanda a fost procesata si onorata foarte repede.
Sunt foarte multumit de acest produs pe care il cautam de foarte mult timp.
Multumesc echipei mrFoc pentru solicitudine si operativitate.
Propun a se face o publicitate mai mare magazinului d-tra deoarece sunt convins ca sunt multi cetateni care doresc astfel de produse, dar, din pacate, multi doritori nu stiu ca existati.
Va doresc mult succes!

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

Recomand

Plita fonta reversibila 42x42 cm Perfect Home 12971

seriozitate, calitate, totul ok

Plita fonta reversibila 51x24 cm Perfect Home 12014

Livrare rapida, produsele sunt exact ca in prezentare.
Multumesc.

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

F.Buna!Conform așteptărilor!

Ceaun fonta natur 3 L 13284

Foarte multumit de produs si de promtitudine, ideal pentru ce este recomandat.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

Sunt multumit !
Toate bune!

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26.5 cm Perfect Home 14792

Arata exact ca in fotografii. N am folosit o inca dar este exact ce am nevoie

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Foarte bun produsul, Livrare imediată ,

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

Produsul foarte bun , livrare rapidă . Recomand .

Tigaie Lespede fonta 20 cm Perfect Home 14773

Azi am primit-o, am pregatit-o după indicații, acum fac clătite. E cea mai buna! Mulțumesc 😊

Oala - Wok fonta 7.5 L 32.5 cm MRFK7

Super super bună.
Mulțumesc

Oala fonta 10 L Perfect Home 15533

promti. oala arata bine, masiva, grea. ok.

Cratita saute, inox, 28 cm, 5.5 L, "Alfa" - Korkmaz A1027

O cratiță care nu trebuie să lipsească nici unei gospodine. O lucrătură bijou.

Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

foarte multumit

Oala inox 20 litri Arian Gastro 10490

Foarte faină.

Ceaun din fonta emailat 16 L 12013

Sunt mulțumită de ceaunul de 16 l.

Oala fonta emailata 7 litri, albastru, Perfect Home 15720

Foarte bune recomand

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 12969

Este un produs pe care nu ai cum să nu îl apreciezi

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

Un produs foarte bine construit și finisat la un preț mic. Transportul costă c-am mult.

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

De calitate , aproape pro

Oala fonta (2 in 1) 6 L BIOL 0206

Arată foarte bine și am testat-o atât in cuptor pentru paine cât și pe plită, pentru gătit și sunt foarte mulțumită. Recomand!

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

***** Am solicitat informații suplimentare înainte de a plasa comanda și au răspuns cu promptitudine. Foarte serioși! Iar produsul livrat -un ceaun din fonta emailat de 10.8 litri- este de foarte buna calitate!

Tava inox cu capac Perfect Home 14214

Foarte frumoasa si utila!

Ceaun fonta natur 4 L 13285

Am comandat 1 ceaun de 4L, este super, exact ce căutam, material si aspect foarte bune. Plus, livrare foarte rapidă. Mulțumesc, echipa MrFoc!

Plita fonta reversibila 32x32 cm Perfect Home 12970

Beton

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

(proprietar verificat)

Conform așteptărilor.

Oala fonta emailata 5.2 L Perfect Home 10566

(proprietar verificat)

Sunt mulțumită de evoluția comenzii și de relația cu reprezentantul magazinului. A fost plin de solicitudine și corect. Produsul a fost fara cusur, a sosit prin curier DPD în condiții optime. Mulțumesc tuturor care au muncit pentru aceasta comanda.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Excelent

Plita fonta reversibila 45x25 cm Perfect Home 14914

(proprietar verificat)

Gust identic ca la un gratar pe cărbuni
Sper sa reziste in timp

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm MRFK24

(proprietar verificat)

Discuri foarte utile in folosirea cu mai multa siguranta a aragazului . Expedierea s-a facut in cel mai scurt timp posibil . Personal amabil in furnizarea detaliilor referitoare la comanda .Recomand cu incredere si altor persoane interesate .
MULTUMESC mrFOC !

Cratita inox 50x20 cm 37 L Arian Gastro 92141

(proprietar verificat)

O cratiță încăpătoare și bine lucrată.
Minunată pentru a găti sarmale în ea!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Discul este exact asa cum trebuie. Un produs de calitate. Recomand cu incredere. Livrare foarte prompta.

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

(proprietar verificat)

Se vede ca e fonta si ceaunul si capacul, dupa ce i-am curatat uleiul de la fabricatie prin ardere si spalare l-am folosit la prajit jumari, e perfect

Plita fonta rotunda 33 cm 12003

(proprietar verificat)

O folosesc pe gaz. Se incalzeste uniform. Ca dimensiuni este ok. Sunt multumit!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Sunt foarte multumita de calitatea produsului! Discul este turnat impecabil, are multa stabilitate si arata si bine! Recomand!

Oala fonta 29 cm 6 L MRFK3

(proprietar verificat)

E ffff buna se face mancarea cu gust deosebit de bun..recomand

Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

(proprietar verificat)

Produs conform asteptarilor ! mamaliga nu se lipește
Multumesc mrfoc

Barda macelar Perfect Home 72008

(proprietar verificat)

Un produs conform cu descrierea, chiar mai frumos fizic decat poza. Multumesc

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

Produs de nota 10

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

(proprietar verificat)

foarte bune

Oala inox 21 litri Arian Gastro 92081

(proprietar verificat)

Produse de foarte bună calitate, livrare promptă. Recomand.

Tigaie fonta (2 in 1) cu capac 26 cm MRFK20

(proprietar verificat)

Excelente toate produsele !!!

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 5.5 L 12017 Perfect Home

(proprietar verificat)

Merita banii,calitate buna!

Oala inalta inox 14 Litri, pentru supe, Home Perfect 018961

(proprietar verificat)

Foarte practica, de calitate! Recomand!

Ceaun fonta emailat 3 L Perfect Home 13251

(proprietar verificat)

Raport calitate pret imbatabil.

2x Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

(proprietar verificat)

Destul de dificil de folosit din cauza greutatii mari. Nu recomand folosirea pe aragaz. Cand se pune slanina pe suprafata incinsa sar muuulti stropi in jur. Ar fi ceva mai usor de folosit afara la un gratar avand in vedere si ca grasimea se poate scurge foarte usor pe jos daca nu esti foarte atent... Hmm!

Presa din fonta pentru prajit slanina Perfect Home 15508

(proprietar verificat)

Aproape perfect. Se misca din balamale, ca orice lucru romanesc

Tigaie / Cratita fonta 24 cm Maysternya T102

(proprietar verificat)

Am ramas surprinsa de calitatea excelenta aprodusului la un pret rezonabil si de amabilitatea echipei .Multumesc foarte mult

Oala inox sub presiune 17 L 14607 Perfect Home

(proprietar verificat)

Se ridica la nivelul asteptarilor mele.
Sunt multumita si o recomand. Economisesti timp energie iar mancarea iese delicioasa.

Tigaie fonta emailata 18 cm Perfect Home 12523

(proprietar verificat)

Super, dar putea fi putin mai inalta.

Ceaun emailata 6 litri Perfect Home 71113

(proprietar verificat)

Perfect pentru gătit!

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

(proprietar verificat)

Recomand

Oala fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 078089, 2.5 L, rosu

(proprietar verificat)

Încântată de produs! Este practic, solid, nu lipește și se curăță ușor. Recomand din toata inima!

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 10567

(proprietar verificat)

Un produs conform asteptarilor. RECOMAND!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14179

(proprietar verificat)

Foarte bune!!!

Oala fonta ovala 7,5 L Perfect Home 15535

(proprietar verificat)

Mulțumi! Achiziție pe viață.

Plita fonta Grill rotunda 40 cm MRFK4

(proprietar verificat)

Produs de o calitate superioară. Atenție este greu! Gătitul este o plăcere pe această plită :)

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

(proprietar verificat)

Super produse de nota 1000

Polonic inox 440 ml Perfect Home 11461

(proprietar verificat)

Acest polonic generos ar fi avut nevoie de o coada ceva mai groasa, mai zdravana. Nici designul cozii nu este foarte prietenos: muchiile sunt cam taioase cand e polonicul plin. Totusi iti faci treaba cu el.

Sita inox de scos mancare Perfect Home 72066

(proprietar verificat)

Mi-am dorit de multa vreme o astfel de ustensila. Am vazut-o aici si nu am mai atat pe ganduri. E foarte faina, buna, ma folosesc de ea cu prisosinta. Multumesc pentru oportunitate si pt servirea prompta!

Wok din fonta 36.5 cm MRFK9

(proprietar verificat)

Super

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 5.5 L 12017 Perfect Home

(proprietar verificat)

Foarte bun ceaunul,calitate 100%,merge gătit direct in jar,dar atenție este fff greu.

Ceaun (Dutch Oven) fonta cu capac 7.2 L 12015 Perfect Home

(proprietar verificat)

Un produs de foarte buna calitate, vandut de o echipa interesata de bunastarea clientului.
Multumesc.

Capac 41 cm din inox pentru ceaun 16 L 11243

(proprietar verificat)

Produs ok. Livrare in 2 zile.
Mulțumesc

Oala fonta 22.5 cm 2.3 L MRFK2

(proprietar verificat)

Produsul a fost expediat rapid.
Este produs de calitate.

Cleste inox 44 cm Perfect Home 72039

(proprietar verificat)

Imi place ca nu zgarie tigaia. Multumesc si pentru servirea prompta!

Tigaie fonta emailata Alpen, Carl Schmidt Sohn 079673, 26 cm, albastru inchis

(proprietar verificat)

Raport calitate-pret foarte bun.

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

(proprietar verificat)

Produs bun la un preț corect.. Îl folosesc pentru a coace pâine și pizza în aragaz. Recomand cu încredere!

Oala Ovala Marmorata 3 in 1 Royalty Line RL-KCS01

(proprietar verificat)

Un produs extraordinar la cel mai bun preț, mă bucur mult pentru achiziție.
Mulțumită şi cu ambalarea şi livrarea . Recomand.
Kitűnő termék a legjobb áron , nagyon örülök hogy beszereztem. Elégedett a csomagolással és szállítással is. Ajánlom!

Oala inox pentru paste 24 cm 8 L 92099 Arian Gastro

(proprietar verificat)

Perfectă, recomand.

Plita / Placa curbat din fonta 30 cm Perfect Home 13093

(proprietar verificat)

Nu este prima oară când comand produse de la MrFoc. La început comandam de pe eMag. Acum comand direct de pe site. Calitatea este superioară. Nimic nu se compară cu un vas de fontă de calitate. Pe acesta am făcut pâine prăjită, focaccia și pizza. Mulțumesc MrFoc. Personal amabil, comunicare excelentă.

Oala ovala 2 in 1 (cu capac tip tigaie grill) din fonta emailata 40x26 cm, Plamen CROA5

(proprietar verificat)

Sunt mulțumită de produs, livrarea a fost promptă. Bravo, MFoc

Capac 47 cm din inox pentru ceaun 22 L 11244

(proprietar verificat)

Transport rapid, produsul inca nu l-am incercat dar se pare ok

Cutit inox bucatar / chef 20 cm Perfect Home 15800

(proprietar verificat)

Cutit de foaret buna calitate. Nu sta nimic in calea lui . RECOMAND .

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Totul in ordine si corectitudine!

Oala fonta emailata 7 litri Perfect Home 10567

(proprietar verificat)

Încântată de produs! Nu lipește și se curăță ușor. Recomand!

Tigaie Lespede fonta 20 cm Perfect Home 14773

(proprietar verificat)

f buna, am luat-o special pt clatite , am sa incerc si altele

Ceaun fonta natur 4 L 13285

(proprietar verificat)

Un produs excelent la un pret rezonabil.Recomand cu caldura

Tigaie lespede fonta emailata 20 cm Perfect Home 28375

(proprietar verificat)

Raport calitate-pret extrem de bun.

Oala fonta 5 L BIOL 0805

(proprietar verificat)

mulțumită atat de vase cat si de personalul de la MRFOC! Recomand cu cea mai mare placere!

Oala fonta ovala 6,5 L Perfect Home 15534

(proprietar verificat)

Oala e ok doar ca în momentul când am încercat sa o asezonez am simțit un miros intens de ceapa ceea ce ma duce cu gândul ca ori a fost folosita pentru gatit ori minim a fost asezonata prin prăjirea cepei...clar e ca a fost folosita și probabil returnata

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

multumita de produs si de livrare

Soba / Cazan complet, cu horn, inox, 36 cm, pentru Ceaun 10447 Perfect Home

(proprietar verificat)

Multumim pentru seriozitate si promptitudine, cazanul arata impecabil, s-a montat foarte usor,urmeaza sa revenim cu detalii dupa ce il vom folosi!

Presa din fonta pentru prajit slanina VV14447

(proprietar verificat)

Foarte ingenioasa !!

Capac 37 cm din inox pentru ceaun 10.8, 13 L; WOK 36,6; 36.5 cm 14899

(proprietar verificat)

Placut surprinsa de materialul capacului. E inox gros. Eu il folosesc pentru un wok. Merge perfect!
Foarte multumita.
A fost trimis cu DPD care au fost prompti. Recomand

Ceaun fonta cu capac din fonta 10 L BIOL 0710

(proprietar verificat)

Foarte bun ceaun fonta mulțumesc recomand

Spatula Perfect Home 12693

(proprietar verificat)

Recomand.

Disc fonta adanc 49 cm MRFK8

(proprietar verificat)

Foarte practic, calitativ. Recomand. Mâncarea are un gust aparte.

Plita fonta reversibila 28,5 x 15 cm 14778

(proprietar verificat)

Am comandat o plita fonta reversilbila de 28,5 cm si am primit una de 21,5 cm.

Plita fonta reversibila 28,5 x 15 cm 14778

Bună ziua!
Problema este că Dvs. nu ați citit descrierea technică și acolo scrie clar ce dimensiune are suprafață de gătit.

Tocator rotund din lemn 30 cm 19074

(proprietar verificat)

Le folosesc la grătar în loc de farfurie.
Perfecte

Oala fonta emailata 4 l Perfect Home 12968

(proprietar verificat)

Sunt mulțumită de colaborarea cu firma mrfoc.Am avut o problemă dar mi-au rezolvat-o repede și bine.
Mulțumesc.
Recomand.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø25.5 cm MRFK17

(proprietar verificat)

Discul de fonta este excelent. Am fiert sarmalute fara nicio grija. Am primit si instructiuni de utilizare si intretinere. Livrare rapida (2 zile), produsul foarte bine ambalat. Super produse, super firma ! Multumesc Mr. Foc ! Recomand din toata inima !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Este o echipa cu persoane serioase care înțeleg foarte bine ce vor toți cei care apelează la acestă firmă

WOK din fonta 31 cm Perfect Home 12137

(proprietar verificat)

Excelent wok!
Il am de trei zile. Cartofi prajiti, legume si omleta,
SUPERB !!!! Este o încântare să gătești în el!

Ceaun fonta cu capac din fonta 10 L BIOL 0710

(proprietar verificat)

Am cumpărat de la d-voastră și am primit produsul dorit într-un termen foarte scurt. Calitatea își spune cuvântul. Sunt foarte mulțumit!!! Cu mult respect și garanție că vom colabora și pe viitor!

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Sunt foarte multumita de acest produs. Livrarea a fost foarte rapida.

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

multumit. livrare rapida , suport prompt.

Suport pentru ceaun / Trepied reglabil cu scripet 180/100 cm 14921

(proprietar verificat)

Suportul pare ok.
Picioarele solde, au niste vârfuri pentru a se infige in pământ pentru marirea stabilității.
Articulațiile si mai ales sistemul de blocare a scripetelui imi par cam fragile, dar e doar o părere personală. Pare că poate susține o greutate de 25-30 kg.
Echipa MrFoc, excelentă. Am comunicat foarte bine cu dânșii, au fost mai mult decât prompți, mulțumesc.
Per total, mulțumit de produs.

Oala fonta 10 L Perfect Home 15533

(proprietar verificat)

arata bine e masiva si perfect impachetata cand ajunge la tine.va multumesc mrfoc!!!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Robust și super calitativ! Merită nota maximă

Capac 37 cm din inox pentru ceaun 10.8, 13 L; WOK 36,6; 36.5 cm 14899

(proprietar verificat)

Ok

Ceaun din fonta emailat 10.8 L 10569

(proprietar verificat)

Nu ai cum sa ratezi gulasul!

Ceaun vanatoresc din fonta, cu capac, 10 litri, 12413 Perfect Home

(proprietar verificat)

Face toti banii. am facut in el sarmale si a iesit super. daca respectati instructiunile atunci nu vor fi probleme ulterior si tine o viata. muultumim!!!

%

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 10 litri Plamen CROA2

(proprietar verificat)

Soția este mulțumită de acest ceaun

%

Cratita marmorata 4 L 28 cm Royalty Line RL-BR28M

(proprietar verificat)

Superb design

Tigaie / Cratita fonta 28 cm BIOL 03281

(proprietar verificat)

Cumpar cu incredere de fiecare data ....produse foarte bune calitativ....

Ceaun din fonta emailata, cu capac, 20 litri Plamen CROA1

(proprietar verificat)

Buna ziua!

Am testat ceaunul chiar a doua zi dupa ce am primit coletul. L-am folosit pentru zacusca, nectar de pere si gem de pere, utilizand focul la pirostrii. Am fost EXTREM de multumita de modul cum au fiert toate aceste produse, uniformitatea distribuirii caldurii, mentinerea caldurii in interiorul ceaunului (clocotea minute in sir dupa ce il luam de pe pirostrii), modul cum se curata - chiar daca la zacusca s-a lipit putin din cauza ca am neglijat eu amestecarea produsului, s-a curatat foarte usor si complet. Este un produs solid, forma bazei este foarte eficienta (este partial plat si se aseaza foarte bine pe pirostrii), toarta este solida si nu se infierbanta, capacul este eficient cand este nevoie de fierbere inceata.
Recomand din toata inima si de-abia astept sa soseasca momentul testarii oalei de inox.

Multumesc din suflet!

Plita Gratar fonta 39.5x33 cm Lazar Chef LCH1

(proprietar verificat)

Corespude asteptarilor si este de calitate !Livrarea a fost prompta !

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø21 cm Perfect Home 14182

(proprietar verificat)

Foarte bun produsul! Exact ce îmi trebuia. Ma interesează și o dimensiune mai mare, 24cm.

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø11 cm Perfect Home 14180

(proprietar verificat)

se potrivește perfect ochiului de aragaz. finisat cu atenție. un produs bun.

Ceaun emailat, caldare cu manere, 60 L, Perfect Home 71056

(proprietar verificat)

Ceaunul este din tabla, deci nu se poate compara cu ceaunele din fonta care sunt foarte grele si groase. La inceput am spus ca asa mare ceaun (60-70 litri) cumpar din fonta dar cand am vazut ca la alte firme un ceaun din fonta costa mai mult decat 1400 lei am spus ca raman la tabla.
Pana acuma am facut in el Zacusca si Gulyás. Atentie! Pentru ca este din tabla recomand amestecarea mai frecventa! In final este un produs OK!

Disc fonta curbat / adanc 50 cm MRFK18

(proprietar verificat)

Super disc ..foarte mulțumit

Distribuitor flacara pentru aragaz, fonta, Ø17 cm MRFK24

(proprietar verificat)

Foarte bune si de calitate. Recomand