delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Ceaun fonta emailat 5 L Perfect Home 13253

210.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Perfect Home

Vasele din fonta sunt sanatoase pentru gatit, durabile si avantajoase pe termen lung. Intrucat fonta are capacitate calorica mare, iar caldura inmagazinata se distribuie timp indelungat catre preparat, in mod constant si uniform. Se poate folosi pe foc deschis si pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie.
Mancarea capata astfel un gust delicios.
Vasele din fonta devin mai bune pe masura ce sunt folosite, intrucat absorb treptat grasimea in suprafata lor poroasa.
Gatitul in vase de fonta este sanatos si ecologic. Veti putea gati in ele preparate traditionale cu gustul de odinioara

Capacitate: 5 L
Greutate: 4.9 Kg
Dimensiuni: 26 cm (diametru interior) x 15 cm (inaltime)

Pregatirea vasului:
Inainte de prima utilizare, spalati vasul in apa calda cu detergent de vase, clatiti-l si uscati-l.

Curatarea si intretinerea vasului:
Lasati vasul sa se raceasca inainte de a-l spala. Racirea brusca ar putea provoca un soc termic, care ar putea deteriora suprafata emailata. Se recomanda folosirea unor ustensile de bucatarie din plastic termorezistent sau lemn pentru a proteja suprafata emailata a vasului.

Pentru resturi alimentare greu de indepartat, se recomanda sa lasati vasul la inmuiat, inainte de a incepe curatarea lui.
Nu puneti apa rece in vas cand vasul inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa (inclus si emailul!).

Depozitarea vasului:
Recomandam uscarea totala a vasului inainte de fiecare depozitare.
*Bine de știut: Capacitatea ceaunului de 5 litri, este de 5 litri dacă ceaunul este umplut complet cu apă, nu umplut doar până la trei sfertur!

Vasele din fonta sunt sanatoase pentru gatit, durabile si avantajoase pe termen lung. Intrucat fonta are capacitate calorica mare, iar caldura inmagazinata se distribuie timp indelungat catre preparat, in mod constant si uniform. Se poate folosi pe foc deschis si pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie.Mancarea capata astfel un gust delicios. Vasele din fonta devin mai bune pe masura ce sunt folosite, intrucat absorb treptat grasimea in suprafata lor poroasa.Gatitul in vase de fonta este sanatos si ecologic. Veti putea gati in ele preparate traditionale cu gustul de odinioaraCapacitate: 5 LGreutate: 4.9 KgDimensiuni: 26 cm (diametru interior) x 15 cm (inaltime)Pregatirea vasului:Inainte de prima utilizare, spalati vasul in apa calda cu detergent de vase, clatiti-l si uscati-l.Curatarea si intretinerea vasului:Lasati vasul sa se raceasca inainte de a-l spala. Racirea brusca ar putea provoca un soc termic, care ar putea deteriora suprafata emailata. Se recomanda folosirea unor ustensile de bucatarie din plastic termorezistent sau lemn pentru a proteja suprafata emailata a vasului.Pentru resturi alimentare greu de indepartat, se recomanda sa lasati vasul la inmuiat, inainte de a incepe curatarea lui. Nu puneti apa rece in vas cand vasul inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa (inclus si emailul!).Depozitarea vasului:Recomandam uscarea totala a vasului inainte de fiecare depozitare. *Bine de știut: Capacitatea ceaunului de 5 litri, este de 5 litri dacă ceaunul este umplut complet cu apă, nu umplut doar până la trei sfertur!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data