delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Cratita saute, inox, 28 cm, 5 L, "Pro Line" - Korkmaz A1173

250.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Korkmaz

Cratita tip saute marca Korkmaz, diametru interior 28 cm, capacitate 5 l, inaltime 8 cm (+capac), fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel). Manerul rezistent, fabricat chiar din inox.
Baza cratitei „Solar Base” este incapsulata, fiind compusa din 3 straturi groase. Economisiti timp si energie datorita bazei Solar Base, care asigura transfer mare de caldura pe toate tipurile de plite, inclusiv cea cu inductie.
Suprafata exterioara lustruita isi pastreaza stralucirea timp indelungat.
Greutate: 2,8 kg
Se poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.
Folosirea in microunde este interzis!
Nu folositi burete metalice pentru curatare!
Produs fabricat in Turcia.


Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.

Cratita tip saute marca Korkmaz, diametru interior 28 cm, capacitate 5 l, inaltime 8 cm (+capac), fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel). Manerul rezistent, fabricat chiar din inox.Baza cratitei „Solar Base” este incapsulata, fiind compusa din 3 straturi groase. Economisiti timp si energie datorita bazei Solar Base, care asigura transfer mare de caldura pe toate tipurile de plite, inclusiv cea cu inductie.Suprafata exterioara lustruita isi pastreaza stralucirea timp indelungat.Greutate: 2,8 kgSe poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.Folosirea in microunde este interzis!Nu folositi burete metalice pentru curatare!Produs fabricat in Turcia. Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data