delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Cratita sos, inox, cu capac, 16cm, 2L, "Nora" - Korkmaz A2990

119.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Korkmaz

Cratita sos cu capac din sticla termorezistenta, marca Korkmaz, diametru interior 16 cm, capacitate 2 l, inaltime 10 cm (+ capac), fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel). Manerul rezistent, fabricat din bachelita, ofera confort in timpul utilizarii, facilitand manevrarea tigaii.
Baza „Solar Base” ofera economii maxime de timp si energie, asigurand un transfer optim de caldura si o distributie uniforma a acesteia pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Baza ”Solar Base” este alcatuita din 3 straturi groase.
Greutate: 1,01 kg
Se poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.
Folosirea in microunde este interzis!
Nu folositi burete metalice pentru curatare!
Produs fabricat in Turcia.


Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.Cratita sos cu capac din sticla termorezistenta, marca Korkmaz, diametru interior 16 cm, capacitate 2 l, inaltime 10 cm (+ capac), fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel). Manerul rezistent, fabricat din bachelita, ofera confort in timpul utilizarii, facilitand manevrarea tigaii. Baza „Solar Base” ofera economii maxime de timp si energie, asigurand un transfer optim de caldura si o distributie uniforma a acesteia pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Baza ”Solar Base” este alcatuita din 3 straturi groase.Greutate: 1,01 kgSe poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.Folosirea in microunde este interzis!Nu folositi burete metalice pentru curatare!Produs fabricat in Turcia. Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data