delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON

Tigaie wok, inox, 28cm, "Nora" - Korkmaz A2997

140.00 RON 1 review (5 / 5)


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Korkmaz

Tigaie WOK marca Korkmaz, diametru interior 28 cm, capacitate 3,5 l, inaltime 8,5 cm, fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel). Manerul rezistent, fabricat din bachelita, ofera confort in timpul utilizarii, facilitand manevrarea tigaii.
Baza „Solar Base” ofera economii maxime de timp si energie, asigurand un transfer optim de caldura si o distributie uniforma a acesteia pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Baza ”Solar Base” este compuse din 3 strat groase.
Greutate: 0,86 kg
Se poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.
Folosirea in microunde este interzis!
Nu folositi burete metalice pentru curatare!
Produs fabricat in Turcia.


Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.
Incantat
Teodorescu B Cumpărător verificat 2022-08-16

Podysele au fost livrate prompt si - ce e mai important - sunt exact ceea ce e in descriere. Mai mult, sunt insotite de o nota detaliata de folosire a lor. Bravo MrFoc!

Tigaie WOK marca Korkmaz, diametru interior 28 cm, capacitate 3,5 l, inaltime 8,5 cm, fabricata din inox 18/10 Cr-Ni (crom-nichel). Manerul rezistent, fabricat din bachelita, ofera confort in timpul utilizarii, facilitand manevrarea tigaii.Baza „Solar Base” ofera economii maxime de timp si energie, asigurand un transfer optim de caldura si o distributie uniforma a acesteia pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Baza ”Solar Base” este compuse din 3 strat groase.Greutate: 0,86 kgSe poate folosi pe fiecare plita, inclusiv pe plita cu inductie si pe aragaz.Folosirea in microunde este interzis!Nu folositi burete metalice pentru curatare!Produs fabricat in Turcia.Cu o experienta de peste 50 de ani, Korkmaz este recunoscut in prezent ca fiind unul dintre brandurile de top din industrie, la nivel global, in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate si exportate in peste 90 de tari.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 399.99 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data